Huzursuz bagırsak sendromu

Betull63

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2019
161
52
13
32
Kızlar hepinize hayırlı akşamlar size bir sağlık sorunumu anlatmak istiyorum psikolojik rahatsızlığı olan bir insanım uzun aylardır stres altındayım ve uç aydır karnımda tekme gibi hareketler olmaya başladı bekarım henüz tüm tetkikler yapıldı ama bir sebep Yok hersey temiz tamamen psikolojik denildi bagırsaklarımdan gelen seslerden bıktım karnımda sürekli tekme hissi olması bezdirdi ya ishal ya kabızım yada bi gün içinde her ikisini birden yasıyorum ben bunu nasıl atlatabilirim yaşayan varsa nolur bir akıl verin o sesleri dinlemekten uyku uyuyamıyorum yatmak istemiyorum tekme mi olucak ses mi gelicek diye düşünmekten bıktım

Önce bir psikiyatri ye gidiceksin canım sonra en az 6 ay guluten ve şeker tüketmicksin ve en önemlisi probiyotik alıcaksın solgarın probiyotiğini kullanıyorum memnunum

Önce bir psikiyatri ye gidiceksin canım sonra en az 6 ay guluten ve şeker tüketmicksin ve en önemlisi probiyotik alıcaksın solgarın probiyotiğini kullanıyorum memnunum
Bu saydığım belirtileri yapar mı bu huzursuz bagırsak sendorumu çok beter birsey İnan’ın

Ne yapıyım bana bi akıl verin kendimi gebe gibi hissediyorum sıkıntı oldu antidepresan mı kullansam ne yapsam
canım artık o durum takıntıya dönüşmüş sanki. bir doktora görünsen iyi olurtakıntı tedavisi olursun iyi gelebilir. bende panik atak vardı yardım aldım ve geçti bence sen de dene yardım almak gerçekten iyi geliyor

bahsedilen şeyi yaşadım kolonoskopide kolit dendi diger adiyla irritabl bağırsak sendromu yada huzursuz bağırsak.ya isalsin ya kabız herzaman böyle sonrada yatağa düşüyodum gün boyu yalnız sesler psikolojik olmuş senin huzursuz bağırsak demek bu degil çünkü.

bahsedilen şeyi yaşadım kolonoskopide kolit dendi diger adiyla irritabl bağırsak sendromu yada huzursuz bağırsak.ya isalsin ya kabız herzaman böyle sonrada yatağa düşüyodum gün boyu yalnız sesler psikolojik olmuş senin huzursuz bağırsak demek bu degil çünkü.

Back
X