- 11 Ağustos 2023
- 42
- -1
- 6
- 30
Yeni ayrıldığım 10 senelik sevgilim huzursuz ediyor sürekli. Dün arayıp şu mesele aklıma takıldı rahat edemiyorum doğrusunu anlat diye beni rahatsız ediyor. Bugün bir yerden ulaşıp işe girme benim içim rahat etmiyor, çalışmaman lazım diyor. yaşadığımız ilişkini bedelini hesabıı tek tek soracağım diyor. bunu yapınca bırakacağım rahatsız etmeyeceğim diyor. Amacını anladım ömür boyu beni korkulu yaşatmak.Yarın öbür gün hayatıma biri girse onla da huzursuz edecek. Ben her yerden engellemiştim bir şekilde ulaşmaya çalışıyor. ve ayrıyken yaptığım şeylerden (sadece markete gittim) hesap sormaya çalışıyor. Şuanda onu kandırdığımı arkasından iş çevirdiğimi düşünüyor hemen bir iş görüşmesi ayarladığım için.
Beni de buna inandırmaya çalışıyor. Kafayı yemek üzereyim.Ben bu insandan nasıl kurtulacağım. Tehtit şiddet vs bir durumda yok polise gidip şikayet etsem.. Zayıf noktalarımı bildiği için ordan yakalamaya çalışıyor.
Beni de buna inandırmaya çalışıyor. Kafayı yemek üzereyim.Ben bu insandan nasıl kurtulacağım. Tehtit şiddet vs bir durumda yok polise gidip şikayet etsem.. Zayıf noktalarımı bildiği için ordan yakalamaya çalışıyor.