• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Huzursuz günler başladı

bir adim geri atma sakın.ama daha fazla da tartisma.bukadari yeter.gerisi esine kalmis.Allah yardimcin olsun hayirlisi neyse o olsun hakkinda.ama iyi yapmissin coktan yapman gerekeni fakat sakin alttan alma ne olacaksa olsun.konunu takipteyim
+1☆☆☆ aynen

Aminn duaya cok ihtiyacım var. Rabbimden doğrusunu diliyorum .
Sen onun eşisin istediği gibi kullanacağı senin adına saçma sapan kararlar verebileceği bir eşya değil... kimse yuva yıkmak için evlenmiyor sana bosan boşanma diyemem sadece haddini bildir o adama ben gitmiyorsam sende gitme o zaman de bakalım ne diyecek... seni ailenden kimse koparamaz buna kimsenin hakkı yok bu yüzü de verme kimseye

Ben sizin uzattiginizi falan hiç düşünmüyorum. Gayet haklısınız . Ama gel gör ki karşınızda sizi anlayacak biri yok bu nedenle hakli olmanız hiç bir değer görmeyecek... Ya bu hödüğü gudeceksin ya bu diyardan gideceksin canim.....

Sen onun eşisin istediği gibi kullanacağı senin adına saçma sapan kararlar verebileceği bir eşya değil... kimse yuva yıkmak için evlenmiyor sana bosan boşanma diyemem sadece haddini bildir o adama ben gitmiyorsam sende gitme o zaman de bakalım ne diyecek... seni ailenden kimse koparamaz buna kimsenin hakkı yok bu yüzü de verme kimseye
Kesinlikle ben onun eşyası değilim. Desemde dinlemez zaten

Bence senin tarafından özellikle babana çıtlat bu konuyu abin varsa ona da olabilir
Babama söyledim çıldırdı. Ama dahil etmek istemiyorum ilk firsaatta. Bi kac kere daha dahil oldular ama ben kendi düzelsin istiyorum önce sonrası belki olabilir kafam cok karisikkusura bakmayin

Babama söyledim çıldırdı. Ama dahil etmek istemiyorum ilk firsaatta. Bi kac kere daha dahil oldular ama ben kendi düzelsin istiyorum önce sonrası belki olabilir kafam cok karisikkusura bakmayin
Düzeleceğine inanıyor musun peki ?? Bunun için bir çaba görüyor musun ??

Daha yeni konu açmıştım aileme gitmemi istemiyor diye kavga etmiştik. Bu sabah kalktım kahvalti hazırladım yedik birlikte. Günlerdir konuşmuyoruz takmıyor yüzüğünü de. Eşimin ailesinin orda işi var. Birseylerle ugrasiyodum hadi kalk isim bitince bizimkilere gidelim dedi. Ne sifatla dedim .? Bulunduğun sifatla dedi. Hazırlanıp onunla gideceğimi sandı. Çünkü ben buna alıştırmıştm onu. Neyse isim bitti geçtim oturdum. Hadi dedim dedi. Gelmiyorum dedim . Ne zamanki insan yerine koyarsin beni o zaman gelirim dedim . Baya kavga ettik . Senin istediğin olursa hay hay hebenin yaninda yeri var.hebe istediğini yapmadi yolu acik dimi ? Dedim . Evet aynen öyle hadi yürü dedi. Sen çık bu evden elinden geleni ardina koyma dedim. Bu evi saticam seninle ugrasamam dedi . Ailem ev almadan vermem demislerdi ev alcaklardi zaten biz sevgiliyken ama kv memleketten aldirabilmek icin buradaki evleribegenmiyodu . Esimi kandirip ertellettiriyodu . Sonra esim ailem öyle diyince aldı bi ev oturuyoruz suan . Kredi Ödüyoruz. Sanki benim üstüme aldin dedim iste mal sahibi oldun daha nenistiyosjn ev 3 kati fiyatina cikti nerdyse 4 yil icinde dedim ddua etmen gerekirken yablis biseymis gibi konusuyosun dedim. Ugrasma keyfin bilir dedim Yüzüğünü suratina fırlatttim bu eve bir daha gelme dedim beni karin olarak görüp saygi duyarsan gel yoksa.eger gelme dedim . Sinirlendi anahtarlari topladi cikip gitti . Yüzüğünü alip cebine koydu . Ne yapicam ben böyle kizlar doğru mu yapiyorum ? Ilk defa direniyorum uzun zamandır . Rabbime havale ettim ben bu konuda.hakliyim . Aileme gitmem için kavga ettik diye.günlerdir konusmuyo benimle. Dediğim gibi bi söz gördüm ona inançla ayakta kalmaya çalışıyorum. "Hakliysan korkma hak seni korur " diyordu. Insallah duaya ihtiyacim var .
evi senden habersiz satabilir sen bir tapuya git ve tapuyu falan al şerh koydur eve.yani ev ne sen satabilirsin tapu eşinin üstüne olsa bile nede o senden habersiz satabilir.ev falan gözümde değil deme çünki sen ona yıllarını verdin erkek kolay hayat kurabilir ama olan biz kadınlara gözünün yaşı dinmeyen biz oluyoruz.öfkeyle kalkma tapuya git ve ŞERH koyduracağım tapuya de.seni ciddiye almaya başlar.güçlü ol.yok mok deme.burdaki mağdur bayan arkadaşları okudu neler yaşayan var.Allah yardımcın olsun.

Bence çok iyi yapmışsın abartı görenler eski konularına baksın herif hergün kendi ailesine giderken kadını göndermiyor defolsun gitsin anasının dizi dibine onun ailesi varda sen ağaç kavuğundan mı çıktın

evi senden habersiz satabilir sen bir tapuya git ve tapuyu falan al şerh koydur eve.yani ev ne sen satabilirsin tapu eşinin üstüne olsa bile nede o senden habersiz satabilir.ev falan gözümde değil deme çünki sen ona yıllarını verdin erkek kolay hayat kurabilir ama olan biz kadınlara gözünün yaşı dinmeyen biz oluyoruz.öfkeyle kalkma tapuya git ve ŞERH koyduracağım tapuya de.seni ciddiye almaya başlar.güçlü ol.yok mok deme.burdaki mağdur bayan arkadaşları okudu neler yaşayan var.Allah yardımcın olsun.
Aminn sağolun. Ama onu biz nisanliyken aldi eşim evi yani bu konuda serh gecerli mi ? Evin esimin üstüne oldugunu biliyorum lafta ama tapuyu gormedim henüz

Emin olun Eşinizin ailesi sizin mutsuxl
Ciftlerin birlikte hareket etmesi, elele ayni yolda yurumesi en onemlisi.. Siz 3ncu sahislari karistirmak istemezken adam sizi üzen, ezen insanlari hayatinizin merkezine koyuyorsa kimse mutlu olamiyor o evin icinde, ne kendisi ne de siz.. Cok sukur ki esinizle ayni fikirdeymissiniz ve ona gore hareket etmissiniz..
Herkesle düzeyli bi ilişki kurup ayri bi aile olabilmek çok ama çok onemli..

Kesinlikle size katılıyorum...başka türlü evlilik olabileceğini zannetmiyorum çünkü aileler ile huzursuzluk çok kötü ikilemde kalmış bir eş ile hayat sürdürmek çok zor

Ve bir evlilik daha çok değerli aileler yüzünden biter. O aileler sagolsun sayelerinde yeni aileler kurulamiyor.

Canım hep boyleydiniz siz Allah hakkında hayırlı olanı versin inşallah zor işin bencil bir adamla ama sen yine yılma bence

Yüzsüzlük degil mi ? Ben buna cok maruz kaldim. Baslarda hep tamam dedim cunku tamam demezsem agliyor zirliyor , bagiriyor du. Huzurumu bozulmasin dedim ama olmadi. Yetmedi surekli daha fazlasi daha fazlasi... Bu modeller boyle canim.

Konu sahibi sonuna kadar haklisin sakin geri adim atip eziklenme birak inceldigi yerden bu sebeple kopacaksa kopsun. Rezil erkek musvetteleri.
Ben de hep huzursuzluk cikmasin diye susup kabulleniyordum haksizliklari.. Ama sorun cikarmak isteyen sen ne yaparsan yap mutlaka cikariyor.. O nedenle evlilikte yeri geldiginde alttan alip, yapici olmak lazim evet ama surekli taviz vermemek, kişiliğini ezdirmemek gerekiyor..

Çok doğru diyosunuz. Bu aşamada insanın kendi ailesi çok önemli. Helal olsun her durumda evladının yanında olan ana babalara. Herkese nasip olmaz bu.. ailenizi çok takdir ettim Allah razı olsun onlardan.. öyle çok aile sırtını dönüyo ki kızlarına..

Kalan ömrünüz çok huzurlu ve mutlu geçsin inşallah..
Cok tesekkur ederim, amin, Rabbimin izniyle hepimiz cok mutlu ve huzurlu olalim..:KK200:

Aminn sağolun. Ama onu biz nisanliyken aldi eşim evi yani bu konuda serh gecerli mi ? Evin esimin üstüne oldugunu biliyorum lafta ama tapuyu gormedim henüz
Geçerli koydurabilirsin satamaz yada başkasının üstüne geçiremez,ama boşanmak istersen boşanma anında yarı yarıya paylaşılmaz nişanlıyken alındığı için.

Hebehubele Hebehubele canim son durum nedir?
Geldi mi eşin eve?

Bence cok iyi yapmışsın canım
Bitecekse de bitsin bak daha mutlu olursun inan
Bu adam sevmiyor senu:(
Rabbim hakkında hayırlısı neyse onu yasatsin sana insallah

Back
X