Başbaşa bile istemiyor zaten ev arkadaşı gibi geciniyor. Abime hic biseyde yapmamis.. Telefon alcakti onu bile yapmadi..Şimdi anlamadığım nokta
doğum günü süpriz değil miydi abin biliyorsa nasıl süpriz .
Bu arada şu konuda hak ver daha 5 aylık evliler, evli olarak ilk doğum günü kutlamaları belki başbaşa olmak istedi
yengen .
O kadin çocuk yapmaya gelmiş evlenmeye değil hamile kaldi boşanmaya kararli abimle.. Baba oluyorum diye mutluydu çocuğunu bile gostermiycem demiş abime.Abin düşündüğün kadar mutsuz olsaydı 5 aylık evlilikte eşi gebe olmazdı di mi?
Bence hiç karışma,abin işini bilir...
Çok tek taraflı bakıyorsun,bir de karşı taraftan bakmak lazım belki de başbaşa kalamıyorlardır,daha yeni evliler.Doğum günü için başka planları vardı belki. Bu 1,
Mutlu olup olmadıkları,sorunları olup olmadığı dışarıdan bakılınca anlaşılacak bir şey değil,hele gelinin annesinin gelini doldurduğunu nasıl anladınız? 5 ayda ne de çabuk çözmüşsünüz herşeyi,çok zekisiniz.
Yaw tartsma cikti ailem de ordaydi istemiyorum defolun gidin demiş. Tabi abimden duyuyorumMerhaba
Abinizin eşinin ailesinin sizi kötülediğini nerden duydunuz ?
Cuma günü annesine habersiz gitmiş ...
Her şeyden herkesin haberi var abiniz mi anlatıyor bunları
Evli iken ilk yaş günü baş başa geçirmeleri daha sağlıklı olmaz mıydı ...
Eeee tamam boşansınlar madem.O kadin çocuk yapmaya gelmiş evlenmeye değil hamile kaldi boşanmaya kararli abimle.. Baba oluyorum diye mutluydu çocuğunu bile gostermiycem demiş abime.
ev arkadaşı gibi olsalar o çocuk olmazdı değil mi :) ayrıca eşinin doğum gününü nasıl kutlamak isterse öyle kutlar illa birşey alması gerekmiyor hele telefon almak...Başbaşa bile istemiyor zaten ev arkadaşı gibi geciniyor. Abime hic biseyde yapmamis.. Telefon alcakti onu bile yapmadi..
O kadin çocuk yapmaya gelmiş evlenmeye değil hamile kaldi boşanmaya kararli abimle.. Baba oluyorum diye mutluydu çocuğunu bile gostermiycem demiş abime.
Bize mi dedin peki kizin ailesine üçüncü sahislar değilmi?? Kaynana görümce kayinpeder üçüncü şahis ise bizim Suçumuz olmadi.. Annesini dinleyip Kocasina ve kocasinin ailesine kotu davran diyen kizin annesine çok iyi yapiyor diyorsun yani.. Kusura bakma siz yengemi savundun..Konu sahibi sakin kizma ama abinle yengenin evliligi bu seni neden bu kadar rahatsiz ediyor?
Yengen hamileymis abin tabiiki ev islerinde yardim edecek.
Abin cocuk mu, agzi dili yok mu, bir problem varsa sikayet edemiyor mu karisina ?
1-Kusura bakma ama senin bu durumda oglunun kari-koca iliskisine mudahale eden bir kaynanadan ne farkin var?
2- Abinin adina 3. sahis olarak evliliklerinin icine mudahale etmeye ne hakkin var?
3- Bizim kulturumuzde evlilikleri zedeleyen, o duvarlarin catirdamasina sebep olan faktorler maalesef gorumce, kayinvalide, kayinpeder... yani 3. sahislardir.
Bende bunu desem bende hamilelik geçirdim ama onun kadar değildim çok sinir oldum burada. Kusura bakma yazmiycam üçüncü sahis bizleriymisHamilelik hormonu duygularını,düşüncelerini ters köşe yapmış olabilir biraz sabretmelisiniz bence :)
annesinin böyle dediğini kulağınızla duydunuz mu pekiBize mi dedin peki kizin ailesine üçüncü sahislar değilmi?? Kaynana görümce kayinpeder üçüncü şahis ise bizim Suçumuz olmadi.. Annesini dinleyip Kocasina ve kocasinin ailesine kotu davran diyen kizin annesine çok iyi yapiyor diyorsun yani.. Kusura bakma siz yengemi savundun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?