Huzursuz mutsuz olay...

Wilma11

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
36.937
119.196
798
36
Merhaba arkadaşlar..
Dun çok kotu olay oldu..
Çünkü abimin doğum günüydü.. Beni ve ailemi de cagirmisti ne güzel kutlama yapacaktik..
Bu bir surprizdi.. Fakat yengem başka zaman yapin istemiyorum aileni olmaz diye abimle tartisma cikmis. Daha cuma aksami abime haber vermeden annesine gitmiş ve doldurup gelmiş herseyle. Biz naptik ki.. Annesi fena kiskanc kadin damadinin ailesini bile yok saydi.. olduu efendimmm seninle bekar ogullarin var daha gelinler böle davranirsa napardin diyesim cikti... Abim bu evlilikte mutsuz. Ailesini ve sevdiklerini mecburen vazgeçiyor o kadin yüzünden . çok sabirli biridir kufurler yersede sabrediyor herşeyi.. Evde evlilik değil ev arkadaşı gibi bütün isleri abim yapiyor. Hamileyim deyip köşeye oturuyor... Tamam otursun oturduğu yerde küfürler etmesin napti ki Abim.. Utu yaptim bi yigin demiş.
Ben gitseydim utulerdim dedim Yardim ederdim dedim yok bunada razi gelmez o kadin...
Valla ben o kadina yenge bile demek istemiyorumm. Çok az gördüm o kadini.. daha 5aylik evliler... Daha çok annesiyle tartismak istiyorum.. Kizini bu kadar bizi kötüleyen biri olarak. Anasi Bosansinlar diyor lafa bakk.. Arkadaşlar inanki en uzudugum olay işte bu. Abimin doğum gününü bile saymayan istemeyen bir kadinla evlilik olur mu sizce??

Başbaşa bile istemiyor zaten ev arkadaşı gibi geciniyor. Abime hic biseyde yapmamis.. Telefon alcakti onu bile yapmadi..

Çok tek taraflı bakıyorsun,bir de karşı taraftan bakmak lazım belki de başbaşa kalamıyorlardır,daha yeni evliler.Doğum günü için başka planları vardı belki. Bu 1,
Mutlu olup olmadıkları,sorunları olup olmadığı bu anlattıklarından anlaşılacak bir şey değil,hele gelinin annesinin gelini doldurduğunu nasıl anladınız? 5 ayda ne de çabuk çözmüşsünüz herşeyi,çok zekisiniz.

Abin düşündüğün kadar mutsuz olsaydı 5 aylık evlilikte eşi gebe olmazdı di mi?
Bence hiç karışma,abin işini bilir...
O kadin çocuk yapmaya gelmiş evlenmeye değil hamile kaldi boşanmaya kararli abimle.. Baba oluyorum diye mutluydu çocuğunu bile gostermiycem demiş abime.

Merhaba
Abinizin eşinin ailesinin sizi kötülediğini nerden duydunuz ?
Cuma günü annesine habersiz gitmiş ...
Her şeyden herkesin haberi var abiniz mi anlatıyor bunları
Evli iken ilk yaş günü baş başa geçirmeleri daha sağlıklı olmaz mıydı ...

abin pek mutsuz gibi gelmedi bana. bende 5 aylık evli olsam eşimin doğum gününü yalnız kutlamak isterim ailesi işin içine girse bozulurum. ayrıca kadın hamileymiş abin tabi ki yardım edecek. bak ben 4 buçuk aylık hamileyim iç karnım dar olduğu için göbeğim baya çıktı eğilip kalkarken zorlanıyorum bizim evde de çoğu işi eşim hallediyor çünkü ihtiyacım var. bu durum eşimin mutsuz olduğunu göstermez ki

Yaw tartsma cikti ailem de ordaydi istemiyorum defolun gidin demiş. Tabi abimden duyuyorum

O kadin çocuk yapmaya gelmiş evlenmeye değil hamile kaldi boşanmaya kararli abimle.. Baba oluyorum diye mutluydu çocuğunu bile gostermiycem demiş abime.
Eeee tamam boşansınlar madem.
Zaten abin de mutsuzmuş,uzatmanın anlamı yok.
Abin açsın davasını,sen ne yapacan ki?

Başbaşa bile istemiyor zaten ev arkadaşı gibi geciniyor. Abime hic biseyde yapmamis.. Telefon alcakti onu bile yapmadi..
ev arkadaşı gibi olsalar o çocuk olmazdı değil mi :) ayrıca eşinin doğum gününü nasıl kutlamak isterse öyle kutlar illa birşey alması gerekmiyor hele telefon almak...

Çok çirkin bir hareket
Hiç diğer taraftan bakın falan diyemeyeceğim
Yerinizde olsam, bütün aile birlikte giderdim, ona mı soracağım abimin doğum gününü kutlarken
İnsan olanla geçinilir, benim kardeşimi damızlık yerine koyacak, bir de çocuk göstermeyecekmiş, pehhh ailesiyle beraber yolarım hepsini. Evliliğe saygı tamamda kimsenin evladı garip değil, erkek de olsa

Konu sahibi sakin kizma ama abinle yengenin evliligi bu seni neden bu kadar rahatsiz ediyor?
Yengen hamileymis abin tabiiki ev islerinde yardim edecek.
Abin cocuk mu, agzi dili yok mu, bir problem varsa sikayet edemiyor mu karisina ?
1-Kusura bakma ama senin bu durumda oglunun kari-koca iliskisine mudahale eden bir kaynanadan ne farkin var?
2- Abinin adina 3. sahis olarak evliliklerinin icine mudahale etmeye ne hakkin var?
3- Bizim kulturumuzde evlilikleri zedeleyen, o duvarlarin catirdamasina sebep olan faktorler maalesef gorumce, kayinvalide, kayinpeder... yani 3. sahislardir.

Ayy ben burada birşey anlatamiyorum herkes yanlis anliyor yanlis soluyor.. Ne diycem size yaa. Dert anlatiyorum yokk..
Mutsuz olduğu nerden biliyorsun diyorsun yüzünden herşeyden belli. Başbaşa kalirlar diyorsun kalirlardi ailesiyle kutlamak istemiştir bende eşimin doğum günü ailesiyle kutladim. Sorun mu var. Dun pazardi ailesinden geldiğinde kutlama yapardi.. Başbaşa yemeğe gidebilirdi yapmadi . boşanmaya kararli.. Daha evlendiğinden beri.. Abim bu evliliği sürdürmek için elinden geleni yapiyor. ben mutlu olsun isterdim. Fakat dun olaylar gerçekten çok zoruna gitti. Mutlu doğum gününde kavga etmesi.. Bundan sora ben hic gitmek istemiyorum evine.. Daha bi kere gitmisim daha yeni evlendiginden
Bi dahada gitmedim gitmiycem doğum gününe cagirdi. Haberi vardi yengen bastan tamam gelsin aileni demis sonrada tartışma cikti.. Tamam diyorsa niye böle yapiyor. peki.

Hamilelik hormonu duygularını,düşüncelerini ters köşe yapmış olabilir biraz sabretmelisiniz bence :)

Bize mi dedin peki kizin ailesine üçüncü sahislar değilmi?? Kaynana görümce kayinpeder üçüncü şahis ise bizim Suçumuz olmadi.. Annesini dinleyip Kocasina ve kocasinin ailesine kotu davran diyen kizin annesine çok iyi yapiyor diyorsun yani.. Kusura bakma siz yengemi savundun..

Hamilelik hormonu duygularını,düşüncelerini ters köşe yapmış olabilir biraz sabretmelisiniz bence :)
Bende bunu desem bende hamilelik geçirdim ama onun kadar değildim çok sinir oldum burada. Kusura bakma yazmiycam üçüncü sahis bizleriymis
Kizin ailesine birşey bile demiyor.

annesinin böyle dediğini kulağınızla duydunuz mu peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…