Huzursuz mutsuz olay...

Bunu bile yaptilar nelr neelerr 2 aydir böle anlatmadim burada fakat burda çok kotu yorumlar aliyorum beni anlayan yok.

Ben burada bir konu okumuştum,eşimin doğumgününde benden habersiz kutlama planı yaptı ailesi,istemedim,eşimle kavga ettim diye ve konu sahibine hak vermiştim belki kendi özel bir kutlama yapmak ister diye.
Siz yengenize "biz böyle bir kutlama planladık,sizin programınız varmı" diye sordunuz mu?
Sormadıysaniz hatalisınız bu konuda bence. Kendimden pay biçiyorum,beni adam yerine koymadan,belki eşimle başbaşa olmayı planladığım bir günde ,eşime sürpriz olacak parti banada sürpriz olsa hoşuma gitmezdi. Sonuçta benimde planım ,programım vardır kendimce.
Yengenizin tavrı doģru mu değil tabiki ,boşanmak ,ailesine anlatmak vs.
Abinizin evliliğini siz tam olarak bilemezsiniz birde bu yönü var. Belki ev işi yapmaktan,eşini pohpohlamaktan gocunmuyor,belki mutlu böyle,belki hamileliğine veriyor,belki boşveriyor. Sonuçta boşanır gider,eşini seviyor dahi olabilir,bilemezsiniz.
Sizin yerinizde olsam,mesafeli olurum,gerektiğinde muhattap olurum böyle bir yengeyle,belliki oda böylesini istiyor.

annesinin böyle dediğini kulağınızla duydunuz mu peki
Duydum tabi neden yalan soluycem.. .. Diyor. Herşeyi annesine anlatiyor böle böle. Çocuk gibi.. Aile iki kişiliktir üçüncü sahislar girmemeli. Bakin bende evliyim kocamla üçüncü sahis sokmuyorum. Ailem benim evliligime karismadi.. Abimin evliliğine de karismadi.. Dayanamadi aileme anlatti birşey demedi düştük onca şey hamiledir dedik karismadik.fakat yengemin annesi anneme telefon acmis ben oğlumu görmüyorum sende oğlunu hic görme kizimdan uzak dur torunu bile size gostermiycez.. Ne demek bu yaa ne demekkk

Siz abinizin tarafina gecin, annesi de yengenizin tarafina gecsin, ortada bir de cocuk. Savas alani gibi taraf kurmussunuz kusura bakma canim.
Benim demek istedigim birak abin karisiyla kendisi konussun halletsin. Araya aileler de girdigi zaman o evlilikten kimse hayir beklmesin.
Yeterince acik oldu mu?

nerden biliyorsun eve arkadaşı olduklarını yahu....
başbaşa kutlamak istemiştir kadın kocasının dogum gününü..
hamilelik kolay değil elbette erkekte destek olacak..
resmen görümcesin sen!!!!

Siz kızın ailesinin kötü niyetli olduklarını kötü konuştuklarını nereden biliyorsunuz ?
Emin misiniz ..
Burada benim anladığım en en hatalı abin ..
Eşiyle tartışmalarını size taşıması çok büyük hata ..
Karı koca arasından neler yaşanmıyor, insan sinirle neler neler söyleyebiliyor ..
Abin bunları size anlatmayı geçin yansıtmamalıydı .

yalan söylüyorsunuz demedim zaten acaba abinizden mi duydunuz dedim. yengeniz nasıl herşeyi annesine anlatıyorsa abinizde size anlatıyor. ikisi de ayrı bir aile olduklarını kavrayamamıs demektir. ama ne olursa olsun sorun onların sorunu. hiç bir şekilde karışmamanızı tavsiye ederim. bir anda düzeliverir hiç sıkıntıları kalmaz kötü olan siz olursunuz.

içimdeki geleceğin manyak kaynanasını hortlattı bu konu.

ben 9 ay karnımda taşıyacağım türlü türlü zorluklara yaşayacağım bir evlat büyüteceğim ki herkes bilir çocuk büyütmek çok zordur hastalığı,okulu,derdi,tasası hiç bitmez,sonra bir kız gelecek "o binim işim dığım ginini kıtlıyımızsınız" diyecek.

ciddi söylüyorum fena yaparım onu.konu sahibi yengene öyle sinir oldum ki bilmem daha nasıl anlatayım.annesi zaten ayrı bir vaka.kızın hamile bir yuva kurmuş niye huzur bozuyorsun.ne değişik insanlar var ya.

abiniz mutsuzsa eğer boşansın.
bir de bebek yapmışlar bana çok mutsuzlar gibi gelmedi tabi bilemiyorum bu ne derece belirleyici oluyor.
Allah erkeğe de kadına da güzel kaderler yazsın.
Aynı durum bende de var..Şu ilk doğum günü ilk yılbaşı vs..Aile biraz ötede oynasa fena olmaz..Günler çuvala girmiyor sonuçta yıllardır sizinleydi oğlunuz/abiniz doğumgününde..Ertesi gün ya da bi gün önce kutlayın ölmezsiniz!

Haklisin abisi ailesine evin icinde olanlari tasimamali.
Hadi tasimis, gitmis anlatmis kendinde guc bulamadigi icin. Ama ailesinin de hemen kalkanlari kusanmamasi gerekiyor. Oglum esinle konus anlas o da kendi ailesine yansitmadan aranizda cozun halledin gibi yapici yaklasimlarda bulunulmali diye dusunuyorum.
Aileler araya girince is buyur. Kari koca arasinda halletse bile aileler arasinda unutulmaz. Bu da sogukluk getirir araya.
Ben evli ciftlerin arasina eften puften sebepler yuzunden ailelerin girmesini dogru bulmuyorum.

Tam bir erkek annesi yorumu okuduk

Koca adam evlenmiş barklanmış. Niye kendisini koruyamasın. Karısı hamile diye alttan alıyor belli ki. Bizim toplumumuzda anneler babalar kardeşler ne kadar meraklı evliliğe burnunu sokmaya. Bahane de hazır ama o mutsuz. Mutsuzsa kendi karar verir ne yapacağına. Karı koca arasına girilmez. Gelinin annesi direkt sizin şahsınıza terbiyesizlik yaparsa da görüşmezsiniz olur biter.

Aynen ..
Ateşe kürekle gitmenin anlamı yok ..

Merak etme olmem bizi niye cagirdi o zaman cagirdi da gidemedi evine tam gelmek uzereydik öteki abim Msj atti gelme dedi gitmedik zaten kutlayamadik

Türkiyede yaşayan bi kadının hamile kalmak için evlendiğini, çocuğunu tek başına büyütüp, bekar kalmak isteyeceğini, hele hele ailesinin bunu destekleyeceğini hiç inandırıcı bulmadım. Heleki sebepsiz yere, muhteşem bi koca ve ailesi varken hemde..

Bence ya bilmediğiniz, yada anlatmadığınız bi şeyler var.

Kendi bilir artik böle yaparsa yipratir daha çok kötü olur kaynanasini araya girer evliliği zedeler biz karismadik hic bi zaman.. Çünkü Abim kendi buldu kizi daha iyice tanimadan evlendiler. İlk baslarda mutluydu fakat kaynanasi girdi ortaya karisti.. Biz sonradan duyduk herşeyi. Anlatti annemde.. Bende sinir oldum çocuğumu göremeyeceksiniz demeleri.. Valla ben bundan sora naparsa yapsin demek istiyorum..

konu sahisi seni bir ben desteklemişim değerimi bil beni pamuklara sar

Merak etme olmem bizi niye cagirdi o zaman cagirdi da gidemedi evine tam gelmek uzereydik öteki abim Msj atti gelme dedi gitmedik zaten kutlayamadik
Çağırdıysa sonra vazgeçtiyse onun problemi..Ama nedense evlenen abi/evlat bir anda bekar halinin 10 misli aranıp sorulmaya ve sözde değer verilmeye başlanıyor.Çevremdeki çoğu insan böyle bekarken üniversitedeyken annesi haftada bir arayanlar doğumgününü hatırlanmayanlar, evlenince kıymete bindiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…