- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
- 178
Kendi bilir artik böle yaparsa yipratir daha çok kötü olur kaynanasini araya girer evliliği zedeler biz karismadik hic bi zaman.. Çünkü Abim kendi buldu kizi daha iyice tanimadan evlendiler. İlk baslarda mutluydu fakat kaynanasi girdi ortaya karisti.. Biz sonradan duyduk herşeyi. Anlatti annemde.. Bende sinir oldum çocuğumu göremeyeceksiniz demeleri.. Valla ben bundan sora naparsa yapsin demek istiyorum..
Amma ben de destek olduydum..konu sahisi seni bir ben desteklemişim değerimi bil beni pamuklara sar
Ben gidemedimÇağırdıysa sonra vazgeçtiyse onun problemi..Ama nedense evlenen abi/evlat bir anda bekar halinin 10 misli aranıp sorulmaya ve sözde değer verilmeye başlanıyor.Çevremdeki çoğu insan böyle bekarken üniversitedeyken annesi haftada bir arayanlar doğumgününü hatırlanmayanlar, evlenince kıymete bindiler
Amma ben de destek olduydum..
Boşansın tamam mutsuzmuş bak dedim.
Amma kaale bilem alınmadım.
Ayy ben burada birşey anlatamiyorum herkes yanlis anliyor yanlis soluyor.. Ne diycem size yaa. Dert anlatiyorum yokk..
Mutsuz olduğu nerden biliyorsun diyorsun yüzünden herşeyden belli. Başbaşa kalirlar diyorsun kalirlardi ailesiyle kutlamak istemiştir bende eşimin doğum günü ailesiyle kutladim. Sorun mu var. Dun pazardi ailesinden geldiğinde kutlama yapardi.. Başbaşa yemeğe gidebilirdi yapmadi . boşanmaya kararli.. Daha evlendiğinden beri.. Abim bu evliliği sürdürmek için elinden geleni yapiyor. ben mutlu olsun isterdim. Fakat dun olaylar gerçekten çok zoruna gitti. Mutlu doğum gününde kavga etmesi.. Bundan sora ben hic gitmek istemiyorum evine.. Daha bi kere gitmisim daha yeni evlendiginden
Bi dahada gitmedim gitmiycem doğum gününe cagirdi. Haberi vardi yengen bastan tamam gelsin aileni demis sonrada tartışma cikti.. Tamam diyorsa niye böle yapiyor. peki.
Senin maşallahın vardı canım.amma ben canla başla destek oldum hahah :)
Göstermek gösterse kendilerine kalmis ben anlatmiyorum buradan burada konu kapandii ise yaramiyor salak salak yorumlar yaziyor burada. Kusura bakma ben burada hic dolduramiycam ben sizede destek olmuycamm.Kimse durup dururken 'torunu göstermicez' vs. demez. Ne oldu da kız tarafı bu kadar coştu acaba?
Çağırdıysa sonra vazgeçtiyse onun problemi..Ama nedense evlenen abi/evlat bir anda bekar halinin 10 misli aranıp sorulmaya ve sözde değer verilmeye başlanıyor.Çevremdeki çoğu insan böyle bekarken üniversitedeyken annesi haftada bir arayanlar doğumgününü hatırlanmayanlar, evlenince kıymete bindiler
Ben burada destek görmedim daha olay gelirse anlatmiycam. İsime yaramadi.
Ben burada destek görmedim daha olay gelirse anlatmiycam. İsime yaramadi.
Düzgün konuşun. Derdinizi anlatmayı beceremiyorsunuz o zaman. Yengeniz ne kadar ailesiyle paylaşıyorsa abiniz de aynı onun gibi. Kendi hayatınıza bakın.Göstermek gösterse kendilerine kalmis ben anlatmiyorum buradan burada konu kapandii ise yaramiyor salak salak yorumlar yaziyor burada. Kusura bakma ben burada hic dolduramiycam ben sizede destek olmuycamm.
Eşime soruyorum senin yanındayım yıllardır bekarken kimse seni bu kadar sık aramazdı ki buna (sözde) kankileride dahil..Cevap: senden sonra piyasam arttı bende anlamadımEvet kesinlikle nedense erkek ailelerinde böyle birşey var ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?