Huzursuz mutsuz olay...

Bencede hiiiç karışmayın ..
Yarın onlar barışır siz orta yerde kötü olduğunuzla kalırsınız ..
Kendi sorunlarını kendi çözemeyecek insanlarda evlenmesinler, evli kalmasınlar zaten .
4 duvar arasında ne yaşandığını hiçbir zaman bilemezsiniz ..
Abin de sinirle anlattı belki de .. Yarın bakarsın farklı bir gözle bakar konuya ..

Ben gidemedim

Ben burada destek görmedim daha olay gelirse anlatmiycam. İsime yaramadi.

Sen Karışma evlilerin arasına girersen sen kötü onlar iyi olur kendi hayatına bak

kadında bi dengesizlik var bence,kocasıyla kutlamak istiyorsa madem en baştan sizin gelmenize evet demeyecekti madem gittiniz evden kovamsı falan çok ayıp,insan bu muameleyi niye yapar ki üstelik sevmiyor bile olsa eşinin ailesi sonuçta saygılı olması gerekir, hem bir iki saat dayanamayacak kadar ne yaşanmış olabilir ki?değinmeden edemicem çocuk göstermicemde nedir ya resmen çocuğu kendi işine alet etmektir bu çok itici..

Kimse durup dururken 'torunu göstermicez' vs. demez. Ne oldu da kız tarafı bu kadar coştu acaba?
Göstermek gösterse kendilerine kalmis ben anlatmiyorum buradan burada konu kapandii ise yaramiyor salak salak yorumlar yaziyor burada. Kusura bakma ben burada hic dolduramiycam ben sizede destek olmuycamm.

Evet kesinlikle nedense erkek ailelerinde böyle birşey var ..

Ben burada destek görmedim daha olay gelirse anlatmiycam. İsime yaramadi.

Herkes destek görecek diye bir kaide yok ki ..
Demek ki düşündüğün kadar haklı değilsin bu konuda ..
Bence bir de bu açıdan bakmalısın .
Yengene herkes kötü laflar etseydi işine yaramış mı olacaktı .

Oooooo çok fena...
abiniz ve yengeniz evliliğine aileleri karıştırmış
Kanımca dedikodu kazanı ha bire kaynamış...
Aklı başında davranan kimse yok gibi çok pardon...
Her şey ailelere anlatılır mı ? Tabi sizde haklı olarak bilemiyorsunuz .
Hiç anlamam , aile içinde karı koca olarak her ikisinde yanlış yapmakta , gerçekten aklı selim birisi olsa keşke , by şekilde evlikik yürütülmez
Abinizin ve yengenizin yaşı kaç ?

Göstermek gösterse kendilerine kalmis ben anlatmiyorum buradan burada konu kapandii ise yaramiyor salak salak yorumlar yaziyor burada. Kusura bakma ben burada hic dolduramiycam ben sizede destek olmuycamm.
Düzgün konuşun. Derdinizi anlatmayı beceremiyorsunuz o zaman. Yengeniz ne kadar ailesiyle paylaşıyorsa abiniz de aynı onun gibi. Kendi hayatınıza bakın.

Evet kesinlikle nedense erkek ailelerinde böyle birşey var ..
Eşime soruyorum senin yanındayım yıllardır bekarken kimse seni bu kadar sık aramazdı ki buna (sözde) kankileride dahil..Cevap: senden sonra piyasam arttı bende anlamadım adam kabul ediyor yani evlendikten sonra ilgilerinin arttığını..Amaçları huzursuzluk çıkarmak değildir biliyorum ama sırf meraktan yapıyorlar bazı şeyleri ve bu çok can sıkıcı..

Simdi olayi bir de yengenin agzindan dinlemek isterdim. Kimse bosanmak icin ne evlenir ne de cocuk yapar.

Buradaki herkes gelin oldugu icin karsi taraftan bakmak gerektigi akillarina geldi birden boyle bir gelinleri olsa o zaman gorurum ben bakis acisini

Konu sahibi ben yerinde olsam gider kutlarim abimin dogum gununu, abi benim degil mi? Evlenince kardeslikten istifa mi ediliyor? Hatta sadece dogum gunu de degil, ayda bir yemege giderim, gezerim.. o da otursun evinde annecigiyle :)

ben konuyu açana hak verdim de bu sinirli yapısını yengeye de yansıtıyorsa bir erkek anası olarak içim cız ede ede :)) yenge ve ailesi haklı olabilir mi diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…