- 25 Mart 2018
- 27
- 39
- 3
- Konu Sahibi melissaselin
-
Konuyla ilgisiz ama sen ne yaptın kuzum herşey yolunda mı?Bence iltifat etmesinden tutun da gece mesaj atmasına kadar tamamen yanlış. Evli bir adam çünkü. Ona ne eteğinizden vs. Kesinlikle açık bir şekilde tavrınızı göstermelisiniz...
İltifatı nasıl normal görüyorsunuz bunu da benim aklım almıyor. Ne demek evli barklı bir erkeğin bir başka kadına çok şıksın eteğin yakışmış demesi? Küpe ayakkabı olsa anlarım da etek ya etek. Altında bacak var bunun.İltifat normal ona birşey demeyeceğim ama gecenin bi vakti mesaj atması saçmalık. Eğer sadece iltifat kısmı olsaydı gayet normal birşey herşeyden yanlış algı oluşturmayınız diyecektim kiiiiii mesaj attığını görünce dedim bu adamda sağlam değil
Kusura bakmayın kibar olan her erkek iltifat edebilir. Karakterlilerden bahsediyorum . Eteğin boyu önemli.İl
İltifatı nasıl normal görüyorsunuz bunu da benim aklım almıyor. Ne demek evli barklı bir erkeğin bir başka kadına çok şıksın eteğin yakışmış demesi? Küpe ayakkabı olsa anlarım da etek ya etek. Altında bacak var bunun.
Hangi konuda? Burnum mu? :) evet çok şükür, yani yolunda sayılırKonuyla ilgisiz ama sen ne yaptın kuzum herşey yolunda mı?
Ya siz çok genişsiniz ya da ben çok cahilim. Fikrinize katılmamakla birlikte saygı duyuyorum.Kusura bakmayın kibar olan her erkek iltifat edebilir. Karakterlilerden bahsediyorum . Eteğin boyu önemli.
Ne ben genişim ne siz cahilsiniz. Hatta bana dar kafalı diyen çok insan olmuştur. Benim gözümde canlanan yaşça büyük kibar iyi niyetli abi kıvamında bir yaklaşımla iltifat etmesiydi. Direk kafamda o canlandı. Ama değilmiş işte mesajda yazdığını görünce anladımYa siz çok genişsiniz ya da ben çok cahilim. Fikrinize katılmamakla birlikte saygı duyuyorum.
Geçmiş olsunHangi konuda? Burnum mu? :) evet çok şükür, yani yolunda sayılır)))
Olsun :) teşekkür ederim iyi dileginiz için :)Geçmiş olsun
Görüntüne güzellik katsın
Ben karıştırdım heralde :)))
Boşanma aşamasında bir arkadaş vardı profil resmi sizinle aynı olan onu soracaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?