• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Huzursuz olmaya değer mi?

Olabilir ama bana başta söylediği ayrı sonunda yaptığı ayrı. Gittiği yer haftada en az 2 kez uğradığımız arkadaşı. Pekala Nyks evde yalnız gideyim eve diyebilirdi.

Ne sıklıkta uğradığınızın ne önemi var ki?
Hatır meselesi bu.
Fazla ve gereksiz yere uzamış.
Bu tarz şeyleri kafaya takıp boşu boşuna günümüzü zehir ediyoruz kendimize de karşı tarafa da...

Ne sıklıkta uğradığınızın ne önemi var ki?
Hatır meselesi bu.
Fazla ve gereksiz yere uzamış.
Bu tarz şeyleri kafaya takıp boşu boşuna günümüzü zehir ediyoruz kendimize de karşı tarafa da...
Öyle tabii ama yeri geldiğinde sırasıyla iki tarafında alttan alması gereken durumlar olabilir. Küfür çözüm değil. Uzun süredir görüşmediği biri olsa amenna diyeceğim. Ama iş çıkışı hafta sonu hafta içi hep gidelim istiyor. Doymuyor bir de gidip kendi başına oturuyor. Bu da bir sorun bence.

Öyle tabii ama yeri geldiğinde sırasıyla iki tarafında alttan alması gereken durumlar olabilir. Küfür çözüm değil. Uzun süredir görüşmediği biri olsa amenna diyeceğim. Ama iş çıkışı hafta sonu hafta içi hep gidelim istiyor. Doymuyor bir de gidip kendi başına oturuyor. Bu da bir sorun bence.

Başlığa istinaden bunun için huzursuz olmaya değmez.
Rahatsız olmanızı anlıyorum, bir süre sonra sinir bozucu oluyor.
Elbette küfür etmesi de onu haklıyken haksız yapar.
Rahatsızlığınızı tatlı dille dile getirin.

Başlığa istinaden bunun için huzursuz olmaya değmez.
Rahatsız olmanızı anlıyorum, bir süre sonra sinir bozucu oluyor.
Elbette küfür etmesi de onu haklıyken haksız yapar.
Rahatsızlığınızı tatlı dille dile getirin.
Öyle yapmaya çalışacağım zaten yeternce yalnızım bir de eşimle aram kötü olunca tahammül edemiyorum

Evet en son küfür falan ordan patladı asıl olay
SEn derdini kavga etmeden sakin bi zamanda anlat, olay hiç büyümesin, yoksa üstte çıkmak için aynı tavra devam edicek iyice canın sıkılıcak. Sinir bozucu çünkü

Son düzenleyen: Moderatör:
eşimiz haklıyken haksız duruma düşmüş..
kapıdan uğramaktır niyeti ama davet edilmiş belli ki ısrar etmiş olabilirler zaten ailecek görüştüğünüz kişilermiş.. buraya kadar haklıymış ama o küfürler ne .. nasıl bir kapıda karşılanma egosu o öyle...

eşimiz haklıyken haksız duruma düşmüş..
kapıdan uğramaktır niyeti ama davet edilmiş belli ki ısrar etmiş olabilirler zaten ailecek görüştüğünüz kişilermiş.. buraya kadar haklıymış ama o küfürler ne .. nasıl bir kapıda karşılanma egosu o öyle...
Bende anlayamadım yani benim davranışlarımı neye bozulduğumu vs anlamıyor neden kapıya çıkmamışım vs vs ona takılıyor

SEn derdini kavga etmeden sakin bi zamanda anlat, olay hiç büyümesin, yoksa üstte çıkmak için aynı tavra devam edicek iyice canın sıkılıcak. Sinir bozucu çünkü
Haklısınız ben yine alttan alıp yumuşamak zorundayım. Yoksa aynı tavra maruz kalmaya devam edeceğim günlerce

Bitek bana mı garip geldi evli adamın evinde tek oturması siz olmadan eşim evde beni bekler deyip evine gidebilirmiş müsait bi zamanda eşimle geliriz deyip gidebilirdi hem onlar nezaketen kal yemeğe falan demişlerdir :KK45:

Bitek bana mı garip geldi evli adamın evinde tek oturması siz olmadan eşim evde beni bekler deyip evine gidebilirmiş müsait bi zamanda eşimle geliriz deyip gidebilirdi hem onlar nezaketen kal yemeğe falan demişlerdir :KK45:
Ya zaten olayda o sürekli ailecek gideriz gelirler. Kendi başına gidip oturmasını anlayamıyorum. Ev sahibi hanım zaten aramızda o samimiyet olduğu için eşime eve gitsene kız evde yalnız artık sevgili değilsiniz bekler seni diyor ama bizimki bana inat yapacak ya saat 22:00de geliyor. Özlemiş diyeceğim mümkün değil haftada en az 2 kez görüşüyoruz. Hal böyleykende benim tavır almam kapıda beklememem asıl sorun haline geliyor

yalnız erkekler ile kadınların tepki göstermeleri farklıdır , kadının trip atması , erkek gönlümü alsın arkamdan gelsin demesi , erkeğin bu yüzden sabrının taşıp küfür etmesi durumu eşitleyen şeylerdir bunu hiçbir zaman aklınızdan çıkarmayın

yaptığınız her hareketin karşılığı mutlaka olucaktır , en ufak olumsuz söz veya benim içim uğraşssın , çaba sarf etsin gibi hatalı düşünlerin illa ki bir karşılığı olacaktır ,

mutlu insanların evliliklerine bakın , hep biz olarak hareket ederler , beraber yorulurlar , beraber dinlenirler , beraber koşarlar , beraber yürürler

bir taraf benim gönlümü alsın , beni şımartsın dedi mi işler kar topu gibi büyüyüp geri dönülmez yola girebiliyor ,

unutmayın evlilikte bir sorun varsa bu kesinlikle 2 tarafında hatasındandır , ortada bir küfür cümlesi varsa burda sizinde birkaç sözcüğünüz var eşinizinde , bir olun , biz olun birlikte mutlu olsun , yoksa ben ona tavır yaptım , o bana küfür etti derseniz sen ben o kavgası olursa , bir konu daha açarsınız boşanıyoruz kızlar sorun kimde nasıl düzelir diye"......

Ya zaten olayda o sürekli ailecek gideriz gelirler. Kendi başına gidip oturmasını anlayamıyorum. Ev sahibi hanım zaten aramızda o samimiyet olduğu için eşime eve gitsene kız evde yalnız artık sevgili değilsiniz bekler seni diyor ama bizimki bana inat yapacak ya saat 22:00de geliyor. Özlemiş diyeceğim mümkün değil haftada en az 2 kez görüşüyoruz. Hal böyleykende benim tavır almam kapıda beklememem asıl sorun haline geliyor
Erkekler kadınlar kadar ince düşünemiyo maalesef küfür olayı dışında kavga edip küs kalmanızı gerektirecek pek bişey yok gibi ikinizde büyütmüşsünüz olayları

yalnız erkekler ile kadınların tepki göstermeleri farklıdır , kadının trip atması , erkek gönlümü alsın arkamdan gelsin demesi , erkeğin bu yüzden sabrının taşıp küfür etmesi durumu eşitleyen şeylerdir bunu hiçbir zaman aklınızdan çıkarmayın

yaptığınız her hareketin karşılığı mutlaka olucaktır , en ufak olumsuz söz veya benim içim uğraşssın , çaba sarf etsin gibi hatalı düşünlerin illa ki bir karşılığı olacaktır ,

mutlu insanların evliliklerine bakın , hep biz olarak hareket ederler , beraber yorulurlar , beraber dinlenirler , beraber koşarlar , beraber yürürler

bir taraf benim gönlümü alsın , beni şımartsın dedi mi işler kar topu gibi büyüyüp geri dönülmez yola girebiliyor ,

unutmayın evlilikte bir sorun varsa bu kesinlikle 2 tarafında hatasındandır , ortada bir küfür cümlesi varsa burda sizinde birkaç sözcüğünüz var eşinizinde , bir olun , biz olun birlikte mutlu olsun , yoksa ben ona tavır yaptım , o bana küfür etti derseniz sen ben o kavgası olursa , bir konu daha açarsınız boşanıyoruz kızlar sorun kimde nasıl düzelir diye"......
Çok doğru konuşuyorsunuz ama sevgililik döneminden beri hiç nazlı, peşimden koşturayım, beni tavlasın, hep gönlümü alsıncı bir insan olmadım. Hatta tam aksine maddi manevi hep kolaylık sağlamaya çalıştım. Tahmin edersiniz günümüz şartlarında hayat zaten zor. Bir de ben ilişkiyi yokuşa sürüp beklenti içine girmek, karşı tarafa yük bindirmek istemedim. Her hareketin sadece evlilikte değil tüm hayatımızda mutlaka bir karşılığo var tabii. Ama malesef her evlilikte olduğu gibi ben yoruluyorum, ben hesap yapıyorum, yani genelde olumsuz şeyleri ben kendime dert ediniyorum. Beklentim sadece sevgi saygı huzur başka ne isteyebilirim ki? Ama bu bahsettiğim konuda ana fikir peşimden koşsun burnu sürtsün değil. Sadece alındığımı bilsin, hassaslığımı farketsindi. Ama onunda sonu pek hayırlı olmadı. Her zaman alttan alan taraf ben olamam. Yada her zaman hoşluk bekleyen tarafta ben değilim. Ama hangi tür ilişkide olursa olsun herşey karşılıklıdır. Mesela bir saat evvel eve geldi. Yoldayken sordum aç mısın çay ister misin vs. Canı farklı bir yemek çekmiş. Kalktım yaptım. Amacım tabii ki kavgayı uzatmamak. Ama o ne yaptı. Kapıyı anahtarıyla açtı ağız ucuyla naber dedi. Geldi yemeğini yedi o kadar..

Erkekler kadınlar kadar ince düşünemiyo maalesef küfür olayı dışında kavga edip küs kalmanızı gerektirecek pek bişey yok gibi ikinizde büyütmüşsünüz olayları
İşte ben küs değilim. Normal davranıyorum. Ama küfreden taraf o olduğu halde yüzüme bakmıyor. Yine kabahatli ben oldum.

İşte ben küs değilim. Normal davranıyorum. Ama küfreden taraf o olduğu halde yüzüme bakmıyor. Yine kabahatli ben oldum.
Bu arada eşinizin annesi sizinle mi kalıyo konu içinde o dikkatimi çekti

Back
X