yalnız erkekler ile kadınların tepki göstermeleri farklıdır , kadının trip atması , erkek gönlümü alsın arkamdan gelsin demesi , erkeğin bu yüzden sabrının taşıp küfür etmesi durumu eşitleyen şeylerdir bunu hiçbir zaman aklınızdan çıkarmayın
yaptığınız her hareketin karşılığı mutlaka olucaktır , en ufak olumsuz söz veya benim içim uğraşssın , çaba sarf etsin gibi hatalı düşünlerin illa ki bir karşılığı olacaktır ,
mutlu insanların evliliklerine bakın , hep biz olarak hareket ederler , beraber yorulurlar , beraber dinlenirler , beraber koşarlar , beraber yürürler
bir taraf benim gönlümü alsın , beni şımartsın dedi mi işler kar topu gibi büyüyüp geri dönülmez yola girebiliyor ,
unutmayın evlilikte bir sorun varsa bu kesinlikle 2 tarafında hatasındandır , ortada bir küfür cümlesi varsa burda sizinde birkaç sözcüğünüz var eşinizinde , bir olun , biz olun birlikte mutlu olsun , yoksa ben ona tavır yaptım , o bana küfür etti derseniz sen ben o kavgası olursa , bir konu daha açarsınız boşanıyoruz kızlar sorun kimde nasıl düzelir diye"......