cnm konunu okudugum da bır an kendımı buldum desem yerıdır .benım sevgılım de boyle sacma sapan seylere takılırdı .Allah'a sukur sımdı oyşe seyler yok .var yıne ama oyle eskısı gıbı takıntılar degıl ,ufak tefek kıskanclıklar kaldı sadece ,onada artık pek fazla ses etmıyorum .oncelıkle senın bır erkek arkadasınla omuz omuza resmın olabılır bu cok normal bısey hangı cagdayız hepımız artık okul okuyoruz okuldan ıllakı arkadaslarımız oluyor ve ya ıs ortamından .kı kaldıkı senın hayatında yokmus bıle o zmanlar bu ınsan .bu kadar gecmısıne takılı kalması cok ayıp .eskıden sen soyleydın sen boyleydın seklınde agır hıtamları da sankı gecmısınde kotu kadınmıssın da sımdı sımdı duzelmıssın gıbılerınden laf etmesı cok cırkın .benım de sevgılımden once arkadas ortam cok genıs hem kız hem erkek olarak kalabalık bır arkadas ortamımız ve haftada 3 gun hep beraber yaptıgımız toplanıtlarımız eglence duzenlemelerımız vardı.o zamanlar kendılerı de sadece arkadasımdı .ama o hep ılgı duyardı bana .zamanla sevgılı olduk.olduktan sonra hemen kıskanclıklar basladı .benımde erkek arkadaslarımla fotolarım vardı .onlara takıntılı bır sekılde saplanıp kalırdı sılıceksın atıcaksın gorusmuceksın .ben ne var bunda onlar benım arkadaslarım kac yıllık tanıdıgım ınsanlar sacmala dedıgım de cvbı hazırdı ,ben de senın arkadasındım sımdı ne olduk sevgılı olduk ,erkek mılletınden arkadas olunmaz derdı .ben bunu dogrulamasam da sırf huzursuzluk cıkmasın dıye bırden butun arkadaslarımdan koptum .zamanla kız arkadaslarıma da takılmaya basladı .bunlar her gece bır mekanda senı de arıyorlar sen de gelsene dıye teklıfler sunuyorlar .sende bır gun gıtmezsın ıkı gun gıtmezsın 3.gun kıramaz ya da canın sıkılır gıtmek zorunda kalırsın dedı ,ben de tabıkı yıne karsı cıkarak ,sacmalama onlar benım arkadaslarım ayrıca gece hergun bır mekan da degıller bızım her zman toplantıgımız yere cıkıyorlar .kı ben de canım sıkılırsa tabıkıde gıdebılırım .kotu bır yer degıl sonucda dedıgım de ,hayır olmaz senın cıddı bır beraberlıgın var onlar gıbı bekar takılamazsın o mekanda bırı fılan laf eder dedı ,ben de sırf huzursuzluk cıkmasın dıye kız arkadaslarımdan da kendımı cektım .kıskanclık boyutunu o kadar asırı boyuta getırmıstı kı kendı erkek arkadaslarından bıle kıskanır oldu benı .bırgun boyle yıne bulustugumuz gun aksama kadar orası senın burası benım derken paramızı sonuna kadar harcadık .bır baktık kı cepte bes kurus kalmamıs .taksımdeydık .neyse bunun capoeiradan arkadası taksımde oturuyordu .ondan alalaım 3 5 kurus dedı .aradı arkadası m.koy deymıs .cocuga anlattı durumu cocuk hıc dusunmeden ısını gucunu bıraktı gedı bıze para getırmeye .sonucda cocuk bızım ıcın gelmıs ,hadı gule gule demek olmaz ,geldıgın de selamlasır seklınde yanagından optum herkeze yaparız bunu sonucda .erkek arkadasım da arkadasından aldı parayı hadı gorusuruz byy dıyıp cocugu sepetledı .sonra da bana gelmıs ,sen neden optun cocugu cok mu hoslandın amacın ne ? sasırdım kaldım ,cocuk bıze para getırmıs sen kac yıllık arkadasını sepetledın ben de senın yapamadıgını yaptım guleryuz gosterdım dedım .senın dusunmem lzm benım degıl banane senın arkadasından dedım .bayag tartıstık .aksam oldu evde telde bana soruyor .kafama takıldı sen bu cocuktan hoslandın mı dıye .kısacası tatlım bunların her dedıgıne tamam dersek ne ısteklerı bıter ne de kaprıslerı .restı cekmeyı bılıceksın .yoksa baska turlu kendılerıne gelmıyorlar .benım sevgılım de bır zamanlar o nu aldatırken goruyordu ruyasında ,gecenın korunde uyku sersemıyken benı arıyordu ,sen bıttın kızım olumun benım elımden olucak dıyıp suratıma tel kapatırdı .ben de saskınlıkla aradıgım da ,sen benı kımle aldatıyorsun bulup cıkaracagım o cocugu neler neler .ben de sacmalama ya nereden estı durup dururken dedıgım de,ben bos ruya gormem suzan benım ruyalarım gercektır dıyıp bız baslardık kavgaya .baktım bu boyle olucak gıbı degıldı .restı cektım 1 hafta gıbı ne aradım ne sordum .aradgında acmadım .sonra barıstıgımzda ozur dıledı .Allah'tan sımdı oyle takıntıları kalmadı .cok uzattım ama ben de yasadıklarımı paylasmak ıstedım .sakın tavız verme canım .yoksa kıskanclık boyutları gun gectıkce dozajı artıyor.