Huzursuz sevgili sendromu :(

Ben konu açma nedeninizi anlayamadım,çünkü erkek arkadaşınızdan yakınmışsınız,ama biz gerçekleri söyleyince onu koruyorsunuz.://

Ben konu açma nedeninizi anlayamadım,çünkü erkek arkadaşınızdan yakınmışsınız,ama biz gerçekleri söyleyince onu koruyorsunuz.://

onu koruduğumu gösteren tek bi mesajımı gösterin bana,
aramayın bile yok gösteremezsiniz, ben sadece onun bana zorla yaptırdığı bişey yok dedim çünkü gerçekten yok.
ben sadece sevgilimin takıntılarından yakındım nasıl davranmam gerektiği konusunda yardım istedim
bana gerçekleri anlatmanızı değil.

şimdiii eskiden facede o resminle ilgili takılmasını normal karşılıyorum insan sevince bazen böyle şeyleri sorun edebiliyor ama bunu aranızda bu orta yolu bulmanız lazım bence ve sevgilinin o kavga esnasında sinirden sarf eediyo bence o lafları bide şurda sevgiline hak verdim çalıştığım yer tekin değil diyosun bide açık mı giyiniyosun bu konuda bi erkek olarak kızmakta çok haklı bence:20:ama rüya konusuna gellicek olursak tamamen saçmalamış rüyada gördüğü şeylerle seni suçlayamaz ki tamamen bilinç altı saçmalamış yani:20::19:

Bu gün iş yerime geldi oturduk konuştuk, "yaptığımın farkındayım saçmaladım evet ama seni rüyamda bile kıskanıyorum, böyle bişeyin düşüncesi bile çok kötü. Ama senin ne kadar temiz kalpli olduğunuda biliyor, bu konuda üzerine gelmem çok saçmaydı "dedi."Giyimine şimdiye kadar karışmadım ama böyle bi yerde bu şekilde giyinmen yanlış benimleyken istiyosan etek giyin hiç problem değil ben kuş beyinli biri değilim" dedi ve beni çok şaşırttı :9:
sonra "takıntılarımın farkındayım ve bunları aşmak istiyorum bunu gerçekten istiyorum yardımın olmadan yapamam" dedi..
bende "sen yeterki iste üstesinden geliriz" dedim..
şimdilik olay bu kızlar akşam resti çekince bu hale geldi ayrılsam nolurdu allah bilir :52:

canım bende aynı derttn muzdaripim uzun zaman olmş ama yazdklarnı okuynca çok merk ettm düzeldi mi bişeyler yoksa sevgln hala takıntılı mı?

Bi söz vardır bilir misin?
“Güven ruh gibidir, Terkettiği bedene asla geri dönmez”.

Back
X