Yok Allah korusun yaşıyorEe amcaya sorsaydınız bari , geri dönüp tekrar okudum amca ölmüşmü acaba diye .
Çalışıyorsanız verin sonra abimizden alın. Çalışmıyorsanız da amcanıza gerçeği söyleyin anlayacaktır.Herkse iyi Akşamlar kızlar bu gidişle cehennemde yanacam ,sebebi şu Amcam kaç sene önce sürekli parasını emanet bırakırdı bana bende verirdim geri hep ,sonra aradan 1 sene geçti amcam evlendi ,o sıralarda 7 bin kadar para verdi bana ve unuttu ,bende unuttum tesadüf olarak gordum parasını kaç ay önce, konu şu ki abim acil paraya sıkıştı ve paradan haberi vardı tekrar ödemek şartıyla istedi benden ve şuan ödemiyor çok huzursuzum uyuamıyorum , emanet sonu kıyamet demişler lütfen bisey söyleyin bana aptal kafam , ben biriktirip verecem sanırım;((((
Hatamın farkındayım çok mahcubumSize emanet edilen bir parayı nasıl borç veriyorsunuz anlamadım?
Adı üstünde emanet,emin olduğuna, güvendiğine verir insan böyle şeyleri.
Abiniz size,siz amcanıza ayıp etmişsiniz.
Ve abiniz ödemezse tabii ki sizin ödemeniz gerekir.
Yapamam az para değil kiÇalışıyorsanız verin sonra abimizden alın. Çalışmıyorsanız da amcanıza gerçeği söyleyin anlayacaktır.
Öyle sandım abime verdim yazınca , amcanız bugün parayı isterse ne yaparsınızYok Allah korusun yaşıyor
O sıra evlenecekti ,mutluluktan unuttu bence durumu iyi evetYani 7 bin tl gibi bir rakam kac sene önce nasil unutulmus cok enteresan.Millet bu devirde 100 tl icin verdi vermedi kavgasi yapiyo.Amcanizin durumu iyi heralde masallah.Sizin en büyuk hataniz baskasinin parasini bir baskasina vermeniz ve mutlaka ödeyeceksiniz hic kacari yok kusura bakmayin
BelliO sıra evlenecekti ,mutluluktan unuttu bence durumu iyi evet
Abim verecekti guyaaÖyle sandım abime verdim yazınca , amcanız bugün parayı isterse ne yaparsınız
Öyle demeyin lütfen ödeyecem mutlakaMahcup olmanız bir şey ifade etmiyor emanete ihanet etmissiniz.
Bir kez daha insanlara guvenmemeyi gösterdiniz.
Amcanıza söyleyin.Yapamam az para değil ki(
Evet senin biriktirip vermen gerekiyor. Senin olmayan parayi baskasina vermissin. Sorumluluk senin. Abin zaten yanlis yapmis ama birinci dereceden amcana sorumlu olan sensin.Herkse iyi Akşamlar kızlar bu gidişle cehennemde yanacam ,sebebi şu Amcam kaç sene önce sürekli parasını emanet bırakırdı bana bende verirdim geri hep ,sonra aradan 1 sene geçti amcam evlendi ,o sıralarda 7 bin kadar para verdi bana ve unuttu ,bende unuttum tesadüf olarak gordum parasını kaç ay önce, konu şu ki abim acil paraya sıkıştı ve paradan haberi vardı tekrar ödemek şartıyla istedi benden ve şuan ödemiyor çok huzursuzum uyuamıyorum , emanet sonu kıyamet demişler lütfen bisey söyleyin bana aptal kafam , ben biriktirip verecem sanırım;((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?