Huzursuzum

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.972
3.745
333
Herkse iyi Akşamlar kızlar bu gidişle cehennemde yanacam ,sebebi şu Amcam kaç sene önce sürekli parasını emanet bırakırdı bana bende verirdim geri hep ,sonra aradan 1 sene geçti amcam evlendi ,o sıralarda 7 bin kadar para verdi bana ve unuttu ,bende unuttum tesadüf olarak gordum parasını kaç ay önce, konu şu ki abim acil paraya sıkıştı ve paradan haberi vardı tekrar ödemek şartıyla istedi benden ve şuan ödemiyor çok huzursuzum uyuamıyorum , emanet sonu kıyamet demişler lütfen bisey söyleyin bana aptal kafam , ben biriktirip verecem sanırım;((((

Çalışıyorsanız verin sonra abimizden alın. Çalışmıyorsanız da amcanıza gerçeği söyleyin anlayacaktır.

Yani 7 bin tl gibi bir rakam kac sene önce nasil unutulmus cok enteresan.Millet bu devirde 100 tl icin verdi vermedi kavgasi yapiyo.Amcanizin durumu iyi heralde masallah.Sizin en büyuk hataniz baskasinin parasini bir baskasina vermeniz ve mutlaka ödeyeceksiniz hic kacari yok kusura bakmayin

Hatamın farkındayım çok mahcubum

Siz kendinizde nasıl bir hak görüp verdiniz? Ödiyceksiniz mecbur.

O sıra evlenecekti ,mutluluktan unuttu bence durumu iyi evet

Huzursuz olmakta haklısınız sizin olmayan bir parayı nasıl borç verirsiniz abiniz yada siz bir an önce o parayı yerine koymanız gerekiyor.

para unutmayı geçtim, emanet parayı, size ait olmayan parayı, başkasına borç vermek de iyi kafaymış.ha bunu yapmışsınız ha gidip amcanızın cüzdanından alıp harcamışsınız.napın edin artık kredi mi çekersiniz naparsınız o parayı tamamlayın ve direkt iade edin.Bir daha da böyle emanetler almayın.

Evet senin biriktirip vermen gerekiyor. Senin olmayan parayi baskasina vermissin. Sorumluluk senin. Abin zaten yanlis yapmis ama birinci dereceden amcana sorumlu olan sensin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…