Huzursuzum

belki amcanız biliyor paranın üstüne yattığınızi o düşünüyordur. unutması imkansız bence böyle bir meblağı. Sadece hatırlatmak istemiyordur . çok çirkin yaptığınız başkasının parası ödünç verilirmi yahu....soyleyin kurtulun

Amcanın parasını biriktip verin. O faydasız abinize de bir daha iyilik yapmayın.

unutmamıştır bilerek istemiyodur. ama yerinizde olsam satabileceğim ne varsa satar hazırda tutarım o parayı.

Bana da beni deniyor gibi geliyor yada onun icin hala sakliyorum gibi düşünüyor

Akrabanın akrabayan yaptığını akrep yapmaz diye boşuna dememişler. Ben sizi yetiştiren anne babaya acıdım. Emanete hıyanet eden bir kız, amcasının parasının üstüne yatmaya çalışan bir oğlan. Allah evladın bile hayırlısını versin diye boşuna demiyorlar. Bu olay ortaya çıksa babanızın yüzünü ne kadar eğeceğinizin farkındamısınız. Ya da amcanızın ve yengenizin bu olay ortaya çıkınca size ne gözle bakacağının. Bence biran evvel parayı ailenizden falan isteyip amcanıza verin böylece mahçup olduğunuz sadece aileniz olur. Zira bu olayı amcanızın eşi falan duysa amcanız ne kadar mahçup olur ailesinin bu hareketi yüzünden.

Abin vermiyorsa ve vermemekte israrciysa evet sen odeyeceksin. Ayrica amcaniz o parayi unutmamistir suan ihtiyaci yoktur oyuzden sormuyordur 70tl degil 700tl degil 7bin bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…