Huzursuzum

Gulpers

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2019
60
31
18
39
Hanımlar merhaba,ilkkez konu açıyorum sizden bir akıl almam lazım.eşimin abisinin gelini uzaktan amca kızı bundan 2 ay kadar önce yazışıyorlardı vatsaptan birbirlerinin durumlarına yorum yapmalar durumlarını paylaşmalar falan ayda bir olan yazışma haftada bire düştü sonra üç günde bire sonra 2 günde bire normal durum yazışmaları oldu napıyorsun nasılsın..ve hep kadın başlatıyor yazışmayı sonra iyi geceler ve günaydınlara geçtiler derken ben huylanmaya başladım eşime bidaha yazmanı istemiyorum dedim eşim gerçekten iyi niyetli biliyorum çünkü silme gerği bile duymuyordu okadar hoşlanmamama rağmen normal diyordu akrabam sen nasıl böyle kötü şeyler düşünürsün falan..kadınla çok yakın bir arkadaşlığım dahi vardı ama hep eşime sorardı geldiniz mi rahat gittiniz mi bunlar arada geçen konuşmalar ve eşim bekarken bu kadına aşık mış vermemişler.buda beni huzursuz ediyordu eşime birgün bu çirkin kadınamı aşıktın dedim ebru bana çok güzel geliyor falan dedi.neysebu sıklaşan yazışmalar üzerine eşime ne dediysem dinlemedi ve cevap vermeye devem etti.bende en sonunda kadına söyledim pek hoşuma gitmiyor sevmiyorum hoşlanmıyorum yazmazsan sevinirim sorun tamamen bende kıskanç paranoyak biriyim kusuruma bakma dedim tabi bozuldu ve tartıştık whatspta sonra 3 ay hiçbirşey yazmadı ikimizede..3 gündür yine başlamış eşime yazmaya durumlarına yorum yapmaya resim atıp onu yazmaya zorluyor belli benim numaramı ise bugün engelledi whatsap resmi çocuklar vardı kaldırıp kendini koymuş.sinir oldum ve bunları bugün yapıyor tamda yazışmaya başladığı gün..lütfen beni kırmadan etmeden bana bir akıl verin napayım.eşim kadınla aramızda geçen diyaloğu bilmiyor.neden hortladı bir anda bende bilmiyorum.üstelik kocasi tarafından aldatılan ilgisiz bir kadın allahın cezası kocamda çok ilgili ve iyi niyetli biri napayım hanımlar çok uzattım eğer haksızsamda söyleyin bileyim..

Hanımlar merhaba,ilkkez konu açıyorum sizden bir akıl almam lazım.eşimin abisinin gelini uzaktan amca kızı bundan 2 ay kadar önce yazışıyorlardı vatsaptan birbirlerinin durumlarına yorum yapmalar durumlarını paylaşmalar falan ayda bir olan yazışma haftada bire düştü sonra üç günde bire sonra 2 günde bire normal durum yazışmaları oldu napıyorsun nasılsın..ve hep kadın başlatıyor yazışmayı sonra iyi geceler ve günaydınlara geçtiler derken ben huylanmaya başladım eşime bidaha yazmanı istemiyorum dedim eşim gerçekten iyi niyetli biliyorum çünkü silme gerği bile duymuyordu okadar hoşlanmamama rağmen normal diyordu akrabam sen nasıl böyle kötü şeyler düşünürsün falan..kadınla çok yakın bir arkadaşlığım dahi vardı ama hep eşime sorardı geldiniz mi rahat gittiniz mi bunlar arada geçen konuşmalar ve eşim bekarken bu kadına aşık mış vermemişler.buda beni huzursuz ediyordu eşime birgün bu çirkin kadınamı aşıktın dedim ebru bana çok güzel geliyor falan dedi.neysebu sıklaşan yazışmalar üzerine eşime ne dediysem dinlemedi ve cevap vermeye devem etti.bende en sonunda kadına söyledim pek hoşuma gitmiyor sevmiyorum hoşlanmıyorum yazmazsan sevinirim sorun tamamen bende kıskanç paranoyak biriyim kusuruma bakma dedim tabi bozuldu ve tartıştık whatspta sonra 3 ay hiçbirşey yazmadı ikimizede..3 gündür yine başlamış eşime yazmaya durumlarına yorum yapmaya resim atıp onu yazmaya zorluyor belli benim numaramı ise bugün engelledi whatsap resmi çocuklar vardı kaldırıp kendini koymuş.sinir oldum ve bunları bugün yapıyor tamda yazışmaya başladığı gün..lütfen beni kırmadan etmeden bana bir akıl verin napayım.eşim kadınla aramızda geçen diyaloğu bilmiyor.neden hortladı bir anda bende bilmiyorum.üstelik kocasi tarafından aldatılan ilgisiz bir kadın allahın cezası kocamda çok ilgili ve iyi niyetli biri napayım hanımlar çok uzattım eğer haksızsamda söyleyin bileyim..

Nasıl normal karşıladınız en başta,gerçekten anlayamadım.Eskiden aşık olduğu kadınla neden yazışıyor günlerce,saatlerce ? Akraba ise akraba,ben akrabalarımla doğru dürüst mesajlaşmıyorum bile,ne gereği var ? Hele ki böyle bir durum varken önceden.
Kocanız iyi niyetli falan da değil.İyi niyetli adam oturur empati yapar,eşim bir benzerini yapsa ben ne hissederim der mesafe koyar.Eşiniz bildiğiniz dünden hazır,bir de kadın için ''bence çok güzel'' falan diye bir de söylüyor yüksek sesle,hey Allahım ya.

Eşinizin neyi iyi niyetli? Daha önce aşık olduğu kadından bahsediyoruz. Basbayağı hoşuna gidiyor bu durum.

Siz bu konumdaki biriyle yazışsanız eşiniz arkanızdan iyi niyetli demez emin olun. Birde kadin için bence çok güzel demiş. Adamdaki rahatlığa bakar mısınız?

Siz fazla sakin kalmışsınız. İlk mesajlaşma olduğunda ciddi bir tepki gösterecektiniz eşinize. Devam halinde de def edecektiniz hayatınızdan.

Bu ne ya.?
Kocaman insanlar ben ona aşıktım da bana vermediler.
Sizin ne Suçunuz varmış peki?
Apartmanda bir kız vs rbenden evvel eşimin babası kızı elime düşünmüş kız da niyetliymiş evlenmeye falan bunu bilmek bile beni geriyor bazen.
Kızı görüyorum apartmanda falan günaydın iyi günler vs diyoruz birbirimize tuhaf oluyorum oysa ne var yani.
Eşim konulmaz bile.
Böyle bir şey olsa ben baya tepki gösteririm yani.
Huzursuz olmakta haklısınız.
Konuşun kadınlar tüm irtibatı kessin.
Ya da defolup gitsin

Eşiniz iyi niyetli değil, önce bir bunu kabul edin.

Siz de baştan sona hatalı davranmışsınız. Daha ilk yazışmada ikincisini görmek istemediğinizi söyleyecektiniz. Bir mazileri var çünkü, sıradan akraba yazışması değil.

İkincisi kadına neden yazdınız, haydi yazdınız neden hatanın sizde olduğunu, kıskanç, paranoyak olduğunuzu falan söylediniz. Hata gayet de yazışanlarda. Siz kendinize bunu yakıştırırsanız onlar hayli hayli sorunun sizde olduğunu öne sürerler.

Üçüncüsü eşiniz kadını güzel bulduğunu nasıl söyleyebiliyor size? Çok müsamaha göstermemiş misiniz?

Kocaniz maalesef iyi niyetli değil! Bir an önce önlem almazsanız ALDATILICAK siniz bence Eşinizin telefonun dan o kadının numarasını engelleyin daha da olmazsa aile bireylerine anlatin (kv. Kp.)hatta o kadının eşinede söyleyin Eşiniz sürekli mesaj atıyor huzurumuzu bozuyor diye daha da olmazsa ayrılmak en mantiklisi zaten o kadinda esinizden yüz bulmazsa mesaj atamaz...

Burada tamamen büyük bir yanlış var yanlış mı okudum ben eşiniz önceden bu kadına mi aşıkmış?

Ben olsam o telefonu parçalamıştım kafasında, hem başkasının karısıyla yazısacak hemde eskiden aşık olduğu kadın olacak hemde ben güzel buluyorum diyecek kafasını patlarım kafasını ay bi sinirlendim içimden canavar çıkar böyle durumlarda diye düşünüyorum

Ben kocanizi hic masum gormuyorum.
O kadina cesaret veren kocaniz.
Kocaniz zaten onu guzel buldugunu soyluyor. Eskiden de aşikti zaten.
Adamin bu durum baya da hoşuna gidiyor.

Bence siz esinizle aranizdaki sorunu bir daha hall etmeye calisin.

Eşim ve kadın arasında hiçbirşey geçmemış eskiden platonikmiş.beni huzursuz eden en çokta kadına yazmama rağmen yazışmaları okuduğumu bildiği halde huzursuzluğumu belirtmeme rağmen umursamadan yazması ve beni engelleyerek..eşim çok iyi beni hiç şuana kadar incitmemiş aldatmamış ve çok sevip değer veren el üstünde tutan biri..bu kadını eşimle aramı bozmadan huzurumu kaçırmadan nasıl defedebilirim kimseyede bişey diyemem neticede amcaları oluyor eşim ve çok yüksek bir konumu varaile içinde kıskanılan hazmedilemeyen biri.. rezillik çıksın istemiyorum kimseyi sevindirip ellerine dedikodu malzeme vermek istemiyorum.ama bir yolumda yok

Eşim ve kadın arasında hiçbirşey geçmemış eskiden platonikmiş.beni huzursuz eden en çokta kadına yazmama rağmen yazışmaları okuduğumu bildiği halde huzursuzluğumu belirtmeme rağmen umursamadan yazması ve beni engelleyerek..eşim çok iyi beni hiç şuana kadar incitmemiş aldatmamış ve çok sevip değer veren el üstünde tutan biri..bu kadını eşimle aramı bozmadan huzurumu kaçırmadan nasıl defedebilirim kimseyede bişey diyemem neticede amcaları oluyor eşim ve çok yüksek bir konumu varaile içinde kıskanılan hazmedilemeyen biri.. rezillik çıksın istemiyorum kimseyi sevindirip ellerine dedikodu malzeme vermek istemiyorum.ama bir yolumda yok

Lütfen beni yanlış anlamayın ama aşırı saf mısınız, yoksa bu evliliği sürdürmeye muhtaç mısınız? Yazdıklarınızın başka açıklaması olamaz.

Kadın sizi neden dinlesin ki, eşiniz dinlemedikten sonra? Sizin huzurunuzu düşünmesi gereken kişi eşiniz.

Eşim beni aldatmadı diyorsunuz. Siz eski platonik aşkınızla yazışsaydınız (ki bence isteme falan platonik aşkı aşan şeyler) eşiniz sizce ne düşünürdü? Ben söyleyeyim onu aldattığınızı.

Eğer bu dediklerim size bir fikir vermiyorsa eşinizin telefonunu kurcalamamak ve görüşmelerine göz yummaktan başka yapabileceğiniz hiç bir şey yok gerçekten.

Kocanız hiç iyi niyetli değil kusura bakmayın adam kadına aşıkmış ve evlenememişler şimdi de flortlesiyorlar bunun başka açıklaması yok saf olmayın iyi niyetli bir adam bunu yapmaz yerinizde olsam önce eşimi düzeltirim kadına bisey söylemeye hakkınız yok eğer devam ederse de gereğini yapmanız lazım...

Yok daha neler! Sizin ultramükemmel kocanızı hazmedemiyorlar haklısınız,aman ağzınızın tadı kaçmasın Ali Rıza beyciğim

Eşinin telefonundan eşinin agziyla bir daha yazmamasini yaz ve watsapdan normal telfondan da engelleyip numarasini sil. Ya da iyi bir cinnet geçir bir daha konuşamasinlar.
kKusura bakma eşin de bir degisik amcasinin geliniylenasil boyle konuşabilir. Sen amcasinin ogluyla her gun konuşsan ne der acaba.

Back
X