Huzursuzum

Seni tebrik ediyorum. Kocana bırakmadan kendin çözmüşsün işi. 😂
yaklaşık 5 senedir ne zaman plan yapsak kv yanına biri mutlaka geliyor çoluk çocuk kalabalık artık içimde kalacağına dedim ilk defa böyle bişey söyledim sonra huzursuz oldum ama baya plan yapmışlar ordan memleketine uçakla gidecekmiş eltim.

ya inanın en başında plan yaparken dedim eltim gelirse ben gitmem dedim oda hiç bişey demedi.
Bunu dediyseniz eşiniz sorunlu bile bile çağırmış. Karşınızdaki insan bana anlayışsız gelmedi, kayniniz haber verin bilet ayarlayım demis, eltiniz söylendiği halde yer varsa diye söylemiş. Sonucta onunda kvsi gitmesine karışamazsıniz malesef sizinle olmasada bir sekilde gider. Cok rahatsız oluyorsanız gitmeyin yada farkli bir zaman gidin. Ben oyle yapardim. Sonucta herkesi sevmek zorunda degiliz

Hormonlar mi bilmem 🤣 bugün tersimden mi kalktım acaba . Sen bir yıl boyunca çalis kafamı dinleyeceğim diye git bir hafta düşüncesiz kocan aaa neden arabayla rahat gidelim ki en iyisi karımın hoşlanmadığı eltisini de götüreyim burnundan gelsin banane ki kardeşime yaranmis olurum diye düşünsin civdiviyorum Merve anlıyor musun 😅
Çok empat gördüm seni bugün 😂😂😂 bşr anda konu sahibinin yerine koydun kendini ve sinirlendin 😂

Olması gereken olmuş ama ben eşinizle konuşup ortak bir karar vermeden eltiyi kaynı arayıp gelemezsiniz demenizi doğru bulmadım. Bizim aile dinamiklerimize uygun değil. Sizde normalse bilemem. Gerçi eşiniz laftan anlar biri gibi durmuyor. İyi yapmışsınız kafanız rahat eder.

Eltinin bebeği varmış tek başına uçakla mı yollayacaksınız. Ben yapamazdım sanırım hele eşimin haberi olmadan o görüşmeleri yapmazdım.

Bunu dediyseniz eşiniz sorunlu bile bile çağırmış. Karşınızdaki insan bana anlayışsız gelmedi, kayniniz haber verin bilet ayarlayım demis, eltiniz söylendiği halde yer varsa diye söylemiş. Sonucta onunda kvsi gitmesine karışamazsıniz malesef sizinle olmasada bir sekilde gider. Cok rahatsız oluyorsanız gitmeyin yada farkli bir zaman gidin. Ben oyle yapardim. Sonucta herkesi sevmek zorunda degiliz
farklı bir tarih olmuyor iş dolayısıyla bayramda diye epey önce konuştuk biliyorlardı herkes fakat kaynım biz bayramda gidiyoruz diye o tarihte bize güvenerek gönderiyor eltimi insan hoşlanmadığı insanla neden tatile gider dimi?

farklı bir tarih olmuyor iş dolayısıyla bayramda diye epey önce konuştuk biliyorlardı herkes fakat kaynım biz bayramda gidiyoruz diye o tarihte bize güvenerek gönderiyor eltimi insan hoşlanmadığı insanla neden tatile gider dimi?
Kaynın nasıl olsa siz gidiyorsunuz, masraf olmasın hem de araba ile gitsin diye söylemiş bence. Yanılmıyorsam eltinin tatil planı yaptığını, oradan uçakla annesine filan gideceğini yazmışsın. Zaten amaç sizinle olmak değil. Sen de gayet kibar bir dille anlatmışsın. Buna rağmen alınıyorsa da alınsın. Hiç huzursuz olma, senin taşın kaçmasın

Olay cözülmüs..ama kayniniz ve eltinizi sevmediginiz cok belli oluyor🙈
ya aslında kaynımı severdim kardeşim gibidir evlendi çok değişti takdir ediyorum orası ayrı ama sinsilik şeytanlık işin içine giriyor bunu görünce uzaklaşıyorum. kızlarım evde tek kalıyor ben çalışıyorum bir kez olsun karnesi nasıl demedi evde napıyorlar demedi hastalansak sormaz e böyle olunca sende o şekilde davranıyorsun.

Hormonlar mi bilmem 🤣 bugün tersimden mi kalktım acaba . Sen bir yıl boyunca çalis kafamı dinleyeceğim diye git bir hafta düşüncesiz kocan aaa neden arabayla rahat gidelim ki en iyisi karımın hoşlanmadığı eltisini de götüreyim burnundan gelsin banane ki kardeşime yaranmis olurum diye düşünsin civdiviyorum Merve anlıyor musun 😅
olay tam da bu kardeşine yaranmak eltine iyi olmak

Kaynın nasıl olsa siz gidiyorsunuz, masraf olmasın hem de araba ile gitsin diye söylemiş bence. Yanılmıyorsam eltinin tatil planı yaptığını, oradan uçakla annesine filan gideceğini yazmışsın. Zaten amaç sizinle olmak değil. Sen de gayet kibar bir dille anlatmışsın. Buna rağmen alınıyorsa da alınsın. Hiç huzursuz olma, senin taşın kaçmasın
doğru anlamışsınız birde eltim çok rahat bir insan çocuğu kızlarıma baktırmayı sever uykusu varsa orda uyur böyle olamadığım için kaybediyorum.

Eltinin bebeği varmış tek başına uçakla mı yollayacaksınız. Ben yapamazdım sanırım hele eşimin haberi olmadan o görüşmeleri yapmazdım.
ben mi kocası yolluyor memletine ben niye yollayayım ayol o kadar zengin miyim ? bu arada ben 6 aylık kızımla bodruma arkadaşımın yanına gittim 1 hafta isteyen herkes istediği yere gidebilir.

Haklisin ama erkekler düşünmez umursamaz. Bende sinir olurum boyle yapılsa ama emin ol yine gelicek.

Back
X