Huzurumuz yok

myss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2019
85
23
38
35
Hayirli bayramlar arkadaslar,su bayram günü bile esimle huzurum yok ,evden kendimi disari attim guya bugun plan yapacaktık, ama her zamanki gibi zehir oldu,esimin ilgisizliği arkadaşlarına düşkünlüğü, evliliğin sorumluluğunu alamamasi temel problem,dun arkadasiyla buluşmak icin cikti evliliğimizin ilk günlerinden beri eve cok gec gelmemesini bundan rahatsiz olduğumu belirtiyorum,bir sekilde kabul ettirdi bana 1 de 2 de eve gelmeyi,dun de gecikme dememe ragmen gelişim 1.30 2 yi bulur dedi ona da tamam dedim ama sabahin 4unde geldi, kotu bisey yapmıyorlar kardesi ve bir kuzeniyle sahilde oturuyorlar veya kahvede,dun de sahildelerdi,ama o saatte gelmesi hem de özellikle söylememe ragmen böyle yapması ve gelince de beni hicbir sekilde umursamayan tavri beni çıldırttı, ne olmus diyor utanmadan,sen zaten durabiliyorsun ha 2 ha 4 diyor, ayda yılda bir yapıyorum diyor.fakat bana batan sey vaktini surekli arkadaslariyla gecirmek istemesi,benim rızamı gözetmemesi emrivaki yapmasi,gunlerim uzulmekle aglamakla geçiyor, insanin karsısında onu umursamayan birinin olmasi ne kadar acı,gurbetteyim sıkıldığımda gidecek yerim yok ki bunu bildiği halde hep boyle yapıyor, artik ne yapacagimi şaşırdim ayni yatakta yatmak ayni ortamda durmak istemiyorum, ne yapacagimi şaşırdim, kimseye de anlatamiyorum kafam sürekli boşanma fikrine gidiyor,ben mi anormalim o mu bilmiyorum

Her defasında kavga belki düzeltir. Belki de alışmaz öyle kalır.

Gurbete onun için gittin. Artık evlisiniz ve bir ailesiniz. Kendisi bekar bir adam değil. Sizi bu şekilde bırakıp bırakıp gitmesi çok yanlış. O evin süs bebeği değilsiniz ki. Üstelik gece 2de 4te gelmek ne demek? Boşanır mısın bilmiyorum fakat çocuk yapma.

Bazı erkeklerin kahvede sabahlama kültürü var maalesef ama bu şekilde siz çıksanız tepkisi ne olur onu bi anlatın ona bence

Hadi arkadaşlarıyla olmaz belki ama kardeşiyle çıktığında, ara sıra seni de götürmesini iste. Sıkıldığını hava almaya ihtiyacın olduğunu söyle. Tatlı tatlı söyle ama.

hergun kuzenle arkadasla konusacak seyı nerden buluyor ? erkeklerın o kadar cumle kurma kapasıtelerı yok kı ?
hergun konusmayı da gectım gece 2 ye sabah 4e kadar hergun benım gıbı geveze bır ınsan bıle konusamaz eger esiniz puma,panter,jaguar falan degılse oyle bır cene gucune de sahıp degıldır yanı

sızde cıkın arkadaslarla sahıle sabah 4 e kadar ? madem ?

Bütün düşüncelerini anlatan mektup yaz ve ver, böyle giderse dayanamayacağını söyle

O salona gittiğinde ver okusun

Sonrada ailene git kafanı dağıt düşünsün mektubu.

Aklıma şey geldi

Sokak iti ev beklemez derlermiş.

eşiniz sizi sevmiyor malesef.

Çok çok akut sorunlar yaşamadan kendinize bir yol haritası çizin, artik iş mi bulursunuz, birikim mi yaparsiniz siz bilirsiniz.

Gurbet dediginiz nasil bir yer bilemem ama cevre olusturun, biraz kendi ozel alaniniz, hayatiniz olsun ,özgüveniniz gelişsin, sonra boşanmaya bakarsıniz.

Kendisinden ilgi beklediginizi ona maddi manevi muhtac oldugunzu ne kadar vurgularsaniz o kadar kendini bisey zannedecektir esiniz.

ilgi sevgi beklemeniz cok nomal ama bulamayinca da kabullenip kendi yolunuza bakmaktan baska care yok.

Cocuk asla dusunmeyin, cocuk olunca sadece ilgi sevgi manevi ihtiyac icin mutsuz olmayacaksiniz, kat kat fazlasini cekeceksiniz .
sorumsuz ilgisiz sevgisiz eş bir parca cekiliyor da baba asla cekilmiyor..

cocugun tüm yuku sizde kalacak, o zaman kendinizi hep yorgun, degersiz, sorumluluklar altinda ezilmis hissedecsiniz.

Cocuk yokken kendinize yalabildiginiz kadar yatirim yapin, sonra da kendi hayatiniza bakin.

Iki hafta oldu memleketten döneli, kavgalarımız artti diye ben memlekete, o arkadaşıyla tatile gitti buna bile izin verdim sirf uzak kalmak iyi gelir diye,ama döndü iki gun geçti gene arkadaslariyla kardesiyle kahvede orda burda, söylediklerim kalbine işlemiyor adamin, cocuk ıstiyordum ne zamandir o da olmuyor diye kafam allak bullak ama galiba olmamasinda da var bir hikmet bu sekilde nasil baba olacak ki ,yeni evli de değiliz hep ben ona uydum hos gördüm ama o kadar keskin karakterli ve ego sahibi ki gururuna yediremiyor saygi bekliyor benden boyle kabul etsen beni ne olur vs ,tek bildiğim psikolojimin kotuye gittiği, kaldiramiyorum bu durumu,yanlış bisey yaparım diye korkuyorum artik.duanizi eksik etmeyin rabbim kabul buyurur belki ben saglikli hareket edemiyorum artik cunku

Ortak bi uğraş bulsanız?Sevgililik döneminizde nasıldı mesela? Böyle alıştıysa böyle gider galiba
Ve sakın bu şartlarda çocuk yapmayın derim. Böyle ilgisiz adama çocuk niye?

Iki hafta oldu memleketten döneli, kavgalarımız artti diye ben memlekete, o arkadaşıyla tatile gitti buna bile izin verdim sirf uzak kalmak iyi gelir diye,ama döndü iki gun geçti gene arkadaslariyla kardesiyle kahvede orda burda, söylediklerim kalbine işlemiyor adamin, cocuk ıstiyordum ne zamandir o da olmuyor diye kafam allak bullak ama galiba olmamasinda da var bir hikmet bu sekilde nasil baba olacak ki ,yeni evli de değiliz hep ben ona uydum hos gördüm ama o kadar keskin karakterli ve ego sahibi ki gururuna yediremiyor saygi bekliyor benden boyle kabul etsen beni ne olur vs ,tek bildiğim psikolojimin kotuye gittiği, kaldiramiyorum bu durumu,yanlış bisey yaparım diye korkuyorum artik.duanizi eksik etmeyin rabbim kabul buyurur belki ben saglikli hareket edemiyorum artik cunku

Buraya yorum yazdığınız için fikir belirtiyorum..Mümkünse çocuk yapıp kendınızı daha da zorlamayın..çocuk tek başına bakılacak alınacak sorumluluk değil..
Sağlığınız bozulacak kadar etkilendiğiniz bir muamele varsa neden katlanıp kabul ettiğinizi irdeleyin..
Çok zorda değilseniz herşeyıde kabul etmeyın..Tekrar doğup gelmeyeceksiniz..

Ortak bi uğraş bulsanız?Sevgililik döneminizde nasıldı mesela? Böyle alıştıysa böyle gider galiba
Ve sakın bu şartlarda çocuk yapmayın derim. Böyle ilgisiz adama çocuk niye?
Sevgililk doneminde de birbirimizden uzagiz diye yeterince alaka gösteremiyor diyordum, yine bu sebepten surekli kavga ediyorduk, nisani atma aşamasına geldim sonra duygularım agir basti ve ben kendimebu cezayı reva gördüm:(

Sevgililk doneminde de birbirimizden uzagiz diye yeterince alaka gösteremiyor diyordum, yine bu sebepten surekli kavga ediyorduk, nisani atma aşamasına geldim sonra duygularım agir basti ve ben kendimebu cezayı reva gördüm:KK43:
Tamam ceza diye isimlendirdiniz cezalandırdıldınız dıyelım..Peki müebbet mı yediniz?

Severek mi evlendiniz?
Insan cocugu oluyor da onu her gun parka cikariyor hava almasi icin. Insan eşinin de gezme ihtiyaci oldugunu nasil anlamaz? Eşiyle neden vakit gecirmek istemez?
Acaba evlenmiş olmak icin mi evlendi.

Sevgililk doneminde de birbirimizden uzagiz diye yeterince alaka gösteremiyor diyordum, yine bu sebepten surekli kavga ediyorduk, nisani atma aşamasına geldim sonra duygularım agir basti ve ben kendimebu cezayı reva gördüm:(
Konuşmayı denediniz mi acaba? Artık evli olduğunu birlikte zaman geçirmek istediğinizi falan dile getirdiniz mi? Birlikte zaman geçiriyor musunuz?
Belki de sizin bi uğraşınız yoktur veya onun kadar sosyal olmadığınız için bunu sorun görüyorsunuz? Bilemedim

Back
X