HYAcorp VUCUT DOLGUSU -BACAK VS. (hyaluronic acid bazlı )

HFCEREN ; sağol bilgiler için. Ben yolladım. Allah herkesin yardımcısı olsun.
DELİLA ; sen birşeye karar verebildin mi? Yakınının durumu nasıl ?

dior karar sadece para ile alakalı
maddi durum ile ilgili yani yoksa gider yaptırırım ne bekliycem

Senin yakının kime ameliyat olmuştu? Birde sanırım iki kere ameliyat oldu. Herbirine ne kadar ödedi?

BEGÜM21 ; doktorum derken SAFFET ÖRS ümü kastettin? Sanırım sen ilk ameliyatınıda ona olmuştun yanlış hatırlamıyorsam.

begüm senin doktorun kim ve ilacın adını ogrenebilir misin? merak ettim aynı ürün mü?
benim yakınıma ilk macrolane yapıldı şu an hatırlamıyorum ama o pahalıydı 3000 tl vermiş olabilir
emin değilim belki daha fazla:97:

macrolane tam erimedi, ama enfeksiyon geçirince kısmen azalma oldu
benim yakınımın bacagı çok asırı ince, yani hem eşit değil 2 bacagı, hem de kaslarında problem var
o yüzden normal saglıklı olup da, incelik ya da sekil bozuklugu için yaptıracak olanlar kendilerini yakınımla kıyaslamasın
sizde daha iyi olur
hastamızın bacakları eşit kalınlıkta değil, bu da sorun oluyor
sadece bilek ya da diz içi değil boylu boyunca yaptırmak gerekiyor ayrıca inceligi aşırı oldugu için 2 bacak arası fark büyük
sizler sadece kalınlastırmaya çalışıyorsunuz ya da belli bolgelere koydurmak istiyorsunuz
tıpkı benim gibi

BEGÜM21 ; ikinci ameliyatı ne zaman olmayı düşünüyorsun? Bu ameliyatta sadece DELİLA nın bahsettiği hyacorp vücut dolgusumu kullanılacak?

evet kızlar napıcaz istediklerimizi bir an önce saglıkla uygulatabilsek keske
ben slimlipo da istiyorum

diorcum o da bir çeşit liposuction
fakat yağ alınan yerde dalgalanma sarkma olmuyor ağrısı sargı süresi cok azmıs
4000 tl diyorlar karın bölgem için düşünüyorum

DELİLA ; neden sporla eritmeyi düşünmüyorsun? Spor harika birşey. İnsanın hem ruhuna hem bedenine iyi geliyor.
SU.AY ve BEGÜM21 sizin dolgu ile yaptıracağınız ameliyatın sonuçlarını çok merak ediyorum...

dior, çok çok kilo verdigim dönemde bile karnımın alt kısmında mutlaka bir yag birikintisi olurdu
günde 2 saat yürüyüs yaptıgım ve xs giydigim dönemde bile böyleydi
gerçekten bunaldım artık, kilolu degilim ama bu karın kısmı beni çok rahatsız ediyor
kesinlikle slimlipo yaptırıcam

DELİLA ; üzüldüm. Spor ile gitmemesi şanssızlık... Sen slimliponun yanında bacak dolgusu olmayıda düşünüyorsun değil mi?

dior evet maalesef
xs giyerken bile karnımı çekiyordum, bunaldım artık
hayatım boyunca bana yük oldu bu durum

diyet yapa yapa erimemesi gereken bacak yagları eriyor
karın iyice yerleşiyor ,inatçı çünkü
dolgu da düşünüyorum

BEGÜM21 ve SU.AY sizin dolgu ameliyatınızın sonuçlarını merakla bekliyorum. DELİLA ; sende yakınından haberler ver. Dolgu ameliyatı henüz çok yeni. Merak ediyoruz. Yakınında biraz fazla yürüyünce şişme ,ağrı gibi sorunlar oluyormu? GÜLERER ; yağ enjeksiyonu yaptırdı ama bu sorunu fazlası ile yaşıyor. İnsanın gözü korkuyor. Offf

DELİLA ; slimlipo ameliyatıda umarım gönlüne göre olur. Sporla bile erimiyorsa seni rahatsız ediyorsa yapacak birşey yok...

DELİLA ; bacak dolgusu forumundaki bazı arkadaşlar şişlikten , orantısızlıktan bahsediyorlar. Ve bu arkadaşlar kendi yağları ile dolgu yaptırdılar. Forumda şuan dışarıdan dolgu kullanarak ameliyat olan birtek senin yakının var. Onun sonuçlarını çok merak ediyorum. Lütfen arada uğra haber ver... Teşekkürler şimdiden...

önce bi burun arkasından bacak dolgusu düşünüyorum... bilgileri paylaşmayı bırakmayın arkadaşlar... (sanırım kocam beni boşıcak..:)))

DELİLA ; nerelerdesin nasılsın? Bacak dolgusu yaptıran yakınının durumu nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…