belinaya geçmiş olsun.önemli olan sonuç ve onun rahatlığı ama benim rahat olmadığım bir konu var.lanet olsun bu kadar dar zihniyetli topluma belki belinayın eşi kimbilir kaç kızla yattı ama o gece onun öyle bir derdi olmadı.sanki erkeklerin bilikte oldukları kadınlar değil başka yaratıklar.ben bu zihniyeti hiç anlamıyorum.kadın yüz kişiyle ters ilişki yaşasdın yatsın kalksın ya da bir fahişe gibi yaşasın sonra diktirip evlensin sakın yanlış mana çıkarmayın lafım belinaya değil ben onu destekliyorum çünkü o bunu yapmak zorunda kaldıysa toplum zihniyeti sebep.ayrıca insan sevdiğiyle bir şey yaşayıp bakire değilse ya da başına bir şey geldiyse o onun namussuzluğunu göstermez.namus iki damla kanda değil.ama diğer türlü yemediği nane kalmayan bir fahişeden farksız yaşayan kadınlardan iki damla kan gelince şimdi onlar namuslu mu oluyor.öyle erkekle çok müstahak.ama benim oğlum olsun ben o zihniyette yetiştirmeyeceğim.karakterine insanlığına baksın.
Sevgili Hanımlar, keşke bu siteye daha önce üye olsaydım. Kadın doğum hekimi olmam nedeni ile bu konuda bilmek istediğiniz herşeye cevap verebilirdim. Umarım Belinay'ın problemi en iyi şekilde çözülmüştür. Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?