Hymen(Kızlık Zarı) Ameliyatı?

Kızlar belinnay geçen hafta evlendi,kendisi girmiyor bu ara siteye bari ben size haber vereyim dedim,gayet mutlu ve herşey yolundaymış zemuszemus
 
Ömür boyu mutluluklar dilerim kendisine.Umarım herşey istediği gibi olmuştur.
 
belinaya geçmiş olsun.önemli olan sonuç ve onun rahatlığı ama benim rahat olmadığım bir konu var.lanet olsun bu kadar dar zihniyetli topluma belki belinayın eşi kimbilir kaç kızla yattı ama o gece onun öyle bir derdi olmadı.sanki erkeklerin bilikte oldukları kadınlar değil başka yaratıklar.ben bu zihniyeti hiç anlamıyorum.kadın yüz kişiyle ters ilişki yaşasdın yatsın kalksın ya da bir fahişe gibi yaşasın sonra diktirip evlensin sakın yanlış mana çıkarmayın lafım belinaya değil ben onu destekliyorum çünkü o bunu yapmak zorunda kaldıysa toplum zihniyeti sebep.ayrıca insan sevdiğiyle bir şey yaşayıp bakire değilse ya da başına bir şey geldiyse o onun namussuzluğunu göstermez.namus iki damla kanda değil.ama diğer türlü yemediği nane kalmayan bir fahişeden farksız yaşayan kadınlardan iki damla kan gelince şimdi onlar namuslu mu oluyor.öyle erkekle çok müstahak.ama benim oğlum olsun ben o zihniyette yetiştirmeyeceğim.karakterine insanlığına baksın.
 

sana sonuna kadar katılıyorum canım,tebrik ederim vereliniortak
 
belınay nerde amelıyat oldu acaba bılen varmı ankarada ne kadar ucretı acaba ihtıyacım var kontrol ettırmek ıstıyorum.yazmak bıle utandırıyo benı nasıl gıtcem bılmıyorum cok acı ama mecburum.
 
kızlar bu belinaymı yoksa belinnay mı benim tanıdığım belinay sevgilsinden ayrılmıştı fln şimdi bu belinnay omu biri bana anlatsın lütfen
 

bende çok mertak ettim..nerde görev yapıyosunuzz dr hanım..
bende ankaralııyımda isminizi duymuşumdur bellkiiii yardımcı oluursunuz bizzlere..belinaycım ğeçmiş olsun.herşeyin çööözüm var..paranıı topla git canım...üzülmedee:1hug:
 
kızlar arkadas 2000tl ye yaptırmış işlemini ve evli suanda üstlerde öyle yazmıslardı
 
acaba nerde yaptırdı bende kontrol ettırmek istıyorum bılgısı olanlar yazarmısınız adres telefon lutfen.guvenılır olsun.
 
arkadasım bence durustluk varken boyle yollara gırmen doru deyıl .sen kendını kandırıyorsun boyle yapmakla.arkadasınla guzelce konus senı anlıyacagını umarım.sana sımdıden mutluluklar.
 
haydar dümenin bi yazısı var çok gülmüştüm kızlık zarı ile ilgili şimdi diktirmek moda oldu.

EVLıLıK YILDÖNÜMÜM ıÇıN ZARIMI DıKTıRMEK ıSTıYORUM

28 yaşındayım, evliyim. Geçen yıl evlilik yıldönünümüzde kızlık zarımı diktirmiştim. Eşimin çok hoşuna gitmişti. Bu yıl yine istiyor. Bunun bir zararı var mı? En fazla kaç kez yaptırabiliriz?

CEVAP: Sevgili okurum, sen ittir ittir, sonra git diktir. ıttir ittir git diktir. O diktirdiğin yer ince bir zar. Kocana ne oluyor? Sen tecrübe tahtası mısın? ıleride şımarır vajinayı da darattıralım derse ne yapacaksın?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…