ben mail attım umarım birşey olmamıştır görmeden birşey söyleyemem dedi çok sıkıntıdayım sen akın beye olmuştun yanlış hatırlamıyorsam değil mi
of ne çileli bir durum ya yaptırsan bi dert yaptırmasan bi dert inş. canım senin son kontrole gidecek durumun varsa canını sıkma ama benim öyle bir durumum yok zaten istanbul işındayım lütfen dua et hiç birşey olmamıştır sevgikolikin eski yazılarını okudum onunda ilk hafta büyük tuvaletinden sonra kan gelmiş ama bir damla benim bir damladan çok geldi ama hiç acı duymadım hla batmalarım devam ediyorferah tut gonlunu... hayır cnm ben korkut beye olmustum ve hep aklımda acabalarım var hala... acaba gercekten sonuc alabılcekmıyım ? acaba kandırıldım mı ?? benzerı sekılde... kontrollerımde sıkıntı yoktu.. ocak ayında 2 senem bıtıcek benım... aktıf olarak spor yapıyorum ve agda yapıyorum..... ıcımde bısey yasamama ragmen esneme olmusmudur soruları dolasıyor...
of ne çileli bir durum ya yaptırsan bi dert yaptırmasan bi dert inş. canım senin son kontrole gidecek durumun varsa canını sıkma ama benim öyle bir durumum yok zaten istanbul işındayım lütfen dua et hiç birşey olmamıştır sevgikolikin eski yazılarını okudum onunda ilk hafta büyük tuvaletinden sonra kan gelmiş ama bir damla benim bir damladan çok geldi ama hiç acı duymadım hla batmalarım devam ediyor
ozgem harun beye yaptırmıştı kanaması oldu
inş. canım artık sevinelim çok üzüldük hepimiz dualarınızı bekliyorum benim ki tutsun lütfenguzel gelısmelerı duydukca mutlu oluyorum :) ıcımdekı huzursuzluk bır nebze olsun hafıflıyor.. bu saatten sonra rabbım yüzümüzü güldürsün inşallah
kalpten ve tüm samimiyetimle dualarım senınle cnm...inş. canım artık sevinelim çok üzüldük hepimiz dualarınızı bekliyorum benim ki tutsun lütfen
her sayfada neden sızın gıbı yorum yapan bırısıne muhakkak rast gelıyoruz ? bunu anlayamıyorum sizlere bu ıslemler tersmı ? yapılmasından haz etmıyormusunuz ? gırmeyin sayfalarımıza ve okumayın yorum yazmayın çok mu zor bu ya... burda kı amac ınsanların bırbirine destek olması değil mi ? size ne kardesım size ne ? beden ve vicdan bizimse ıcımızın rahat olmasına daır ıc sesımız olmayın ! size ne sana ne !!! kimseyı bızlerın ne hıssedecegı zerre alakadar ettıgını dusunmuyorum!!! ve üstünü çizerek BELİRTMEK İSTİYORUM, KİMSE NAMUS BEKÇİLİĞİNİ YAPMASIN BURDA BU SAYFADA ARTIK LÜTFEN... BU İŞLEMİ YAPTIRANLAR EN AZINDAN KENDI PSİKOLOJİLERİNİ BİR NEBZE DAHİ OLSA İYİ HİSSEDİYOR.... KINAMAYIN KARSIT GORUSTE ISENIZ YAZMAYIN YETER YA BAYDINIZ !!!!! BU ISLEMI YAPTIRANLAR ILLLAKI EVLENICEK DIE KURAL KAIDE YOK..... YETERçok merak ediyorum operasyon başarılı geçti. ilerde içiniz nasıl rahat olacak eşinizi kandırdığınız için.
ya bende turgay karakayaya olucam ama korkuyorum cok acıyomu nasıl bi operasyonben cumartesi günü harun hocaya ameliyat oldum dün büyük tuvaletimden sonra 3 damla falan kan geldi normal mi sizlerde de gelmişmiydi kabız falan da değildim çok tedirginim
Forumlarda Yada internet sayfaları da yazılanlara olmaya karar verme derim öncelikle... Kararını irtibata geçerek kendin ver. Sana en güven veren Dr seç lütfen... İşlem kırk dk sürüyor ortalama lokal Yada genel anestezi ile olabiliyorsun lokal ı yani bölgesel i tavsiye ederim... Yüreğinin acıması kadar can yakıcı diil korkma lütfen... Kararla ilgili bizede bilgi ver lütfen...ya bende turgay karakayaya olucam ama korkuyorum cok acıyomu nasıl bi operasyon
Cok aciyomu igne yaparken ve dikerken :/ bide sonrasinda normal hayata donebiliniyomu yoksa yurumekte falan zorlaniliyomu bide ben sehir disindan gidicemcanım iyi araştır kafana hangisi yatıyorsa git yaptır hiç korkma korkulacak hiçbir durum yok
senelerdir bu konuyu araştırıyorum ben istanbula yakın bi şehirde okuduğum için okulum bitmeden yaptırmak istiyorum. bir sürü dr araştırdım irtibata geçtim bazıları düğünden 3 gün öncede gidilmesi gerektiğini söyledikleri için vazgeçtim şimdi düğünden önce gelinmesine gerek yok diyen bi dr buldum kendinede cok güveniyo kesin diyor flep yönteminde esneme kanamama gibi bi olasılık olmaz diyor sırf bu yüzden turgay beye gitmeyi düşünüyorum ama çok korkuyorum cesaretimi toplayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?