Bu arada ben de doktorumu burdan buldum.diğer arkadaşlar yaşadıklarını paylaşarak bana nasıl yardımcı oldularsa ben de en azından yaşadıklarımı paylaşarak size yardımcı olmayı isterim.doktor sağı solu pek belli olmayan bir insan ve paragöz biri olduğu da aşikardı.ama bütün bunların benim için önemi yoktu.önemli olan işini bahsettiği kadar iyi yapmasiydi.hastane girişini labioplasti olarak yaptılar.olur da bir gün ortaya çıkarsa vajina dudaklarimda doğuştan problemler vardı kukumu öyle görmeni istemistemedim ve bu operasyonu yaptırdım diyebilirsiniz en azından.odama yerleştim genel anestezi ile olacağım için hemşire o arada bana sorular sordu.doktor da yanimizda bir seyler doldurdu.damar yolumu bulamadilar ve ben küçük bir baygınlık yaşadım ama hemen kendime geldim.ameliyat onlugumu giydim sedyeye yattım o arada bir iğne yaptılar ki o ara korkuyorum diye ağlamaya başlamıştım iğneden sonra het şey flu sonra ameliyathanede narkozu verdiler ve ben odada kendime geldim.kendime geldiğimde Üşüyorum ve ağrım da vardı.odayı isittilar battaniye falan orttuler ve iğne yaptılar.ben çok zor kendime geldim ve o gece hastanede kaldım.(operasyon akşam 5 te yapıldı zaten)ertesi 3 gün hep yattım.doğru düzgün oturmak işkence zaten.ikinci gün biraz kabız gibiydim ve ameliyattan sonra ilk kakami yaparken iki damla kan da vardı,ondan sonra da hafif pembe alıntılar hariç hiç kan görmedim.bugün 11. günün,oturup kalkarken hala çok dikkat ediyorum.Arada açık kahverengi alıntılar oluyor ama her zamankinden çok değil sadece biraz daha koyu renkli.dün gece aklıma takıldı ve aynayla kontrol etmek gibi bir hata yaptım.vajina girişi hala açık gibi geldi.eski hali de böyleydi sanki.subatin ilk haftası kontrole gidicem o zamana kadar bu şüpheyle nasıl yasicam bilmiyorum.tecrübesi olanlar lütfen bildiklerini esirgemesinler.şimdiden Teşekkürler