hymen yaptıranlar lütfen yardım

esneme yapması gevşemesi demek sanırım yani yapılan bölgeye ilişkide zorlama olmadan girilmesi sonucunu doğurur kan gelmez kolay girilincede

Bana da bi yardım lütfen istanbul içi kesin garantili bi yer bir de yapıya göre dikiş tutmama değişirmi acaba bunla karşılaşan duyan varmı?

Bana da bi yardım lütfen istanbul içi kesin garantili bi yer bir de yapıya göre dikiş tutmama değişirmi acaba bunla karşılaşan duyan varmı?
cnm bu konuyu uzun zamandır takıp edıyorum.. bı kac kısı var olumlu yanıt veren.. onlara da ne kadar guvenebılırız bılemıyorum.. bende bu ıslemı yaptırdım benım dr kesınlıkle sızın doktorunuz evlılık den once cagırmasa bıle sız gıtmelısınız ; kendınız acısından dıyor..ıkı kez kontrole gıtmıs bırı olarak dıkıs tutmama yada esneme yasamadım... bı kac gun dıkkat etmen gerekıyor.. soylenıldıgı gıbı davranırsan ters bı durum gerceklesmıyor... yınede cok ama cok ıyı arastır kesın konusan dr dan da uzak dur... ben nedense guvenemıyorum oylelerıne... allah yardımcın olsun...

cnm bu konuyu uzun zamandır takıp edıyorum.. bı kac kısı var olumlu yanıt veren.. onlara da ne kadar guvenebılırız bılemıyorum.. bende bu ıslemı yaptırdım benım dr kesınlıkle sızın doktorunuz evlılık den once cagırmasa bıle sız gıtmelısınız ; kendınız acısından dıyor..ıkı kez kontrole gıtmıs bırı olarak dıkıs tutmama yada esneme yasamadım... bı kac gun dıkkat etmen gerekıyor.. soylenıldıgı gıbı davranırsan ters bı durum gerceklesmıyor... yınede cok ama cok ıyı arastır kesın konusan dr dan da uzak dur... ben nedense guvenemıyorum oylelerıne... allah yardımcın olsun...

Allah razı olsun cevap için ben bayağıdır araştırıyorum am insnın içini yer y bir düşünce hep bir korku normalde böyle biri değilim ma resmen panik atak oldum kafamda kuruyorum olumsuz şeyler Bir kaç yer buldum kimi pahalı geldi kimi isegüven vermedi sanırım sorun bende arkadaşım farklı yöntemler söylüyor risk alamıyorum.

Allah razı olsun cevap için ben bayağıdır araştırıyorum am insnın içini yer y bir düşünce hep bir korku normalde böyle biri değilim ma resmen panik atak oldum kafamda kuruyorum olumsuz şeyler Bir kaç yer buldum kimi pahalı geldi kimi isegüven vermedi sanırım sorun bende arkadaşım farklı yöntemler söylüyor risk alamıyorum.
kendınle barıs oncelıkle lutfen... bu ıslemı kendı psıkolojının ıyılesmesı ıcın yapıyorsun bunuda goz ardı etme :) kım ne derse desın kendın ıcın en dogru kararı kendın vermelısın

kendınle barıs oncelıkle lutfen... bu ıslemı kendı psıkolojının ıyılesmesı ıcın yapıyorsun bunuda goz ardı etme :) kım ne derse desın kendın ıcın en dogru kararı kendın vermelısın

Kararımı verdim ama ya bir terslik olursa korkusu var :( kötü düşünmemem lazım evet ama engel olamıyorum

umudunu ve sakınlıgını kaybetme :) hayata kısılerın dusuncelerı yon verır bunu asla unutma.... durum akıbetınle ılgılı benıde bılgılendırırsen sevınırım..

teşekkür ederim diğer arkadaşlara da bildirecem buradan henüz ne yapmak istediğimi kime gideceğimi bilmiyorum araştırdıkça karışık hal alıyor durum çok panikledim ben aslında sorunum bu telaşlanıyorum

allah aşkına böyle manyak munyuk şeyler yaptırmaz mısın sevgili kadın arkadaşlarım?

BİGİ_BİGİ merhaba. sen kime ameliyat olmuştun?

Herkesin hayat gorusune saygim sonsuz ama hem asil amaci kandirmak olan bir islem yaptiriyorsunuz hem de yorumlar da Allah razi olsun diyorsunuz cidden kusmak istiyorum yaa

kızlar keşke paylaşsanız eşlerinizle emin olun böyle bir durumu göğüsleyecek çok daha kaliteli erkekler bulursunuz zaten bu durumu kabul etmiyorsa neden evleniyorsunuz böyle insanlarla.

Aşigizdir mesela. Onu kaybetmek istemiyoruzdur . belki sorun yapip kafasina takcak birisidir. Belki sirf buyuzden bizi birakmicaklar ama ilerde bu durum yuzundenkavga etmemek sorun yasamamak icindir surekli bu konuyu kafasina takarak yasamasini istemedigimiz icindir ve cok pismanizdir kendimiz bile unutmak istiyoruzdur belki olabilirmi acaba? size ne pardon ?

Herkesin hayat gorusune saygim sonsuz ama hem asil amaci kandirmak olan bir islem yaptiriyorsunuz hem de yorumlar da Allah razi olsun diyorsunuz cidden kusmak istiyorum yaa

İçlerine yalan işlediği için dini de çıkar amaçlı kullanıyorlar zira kul hakkı denen bir şey de var ama işte ya Allah'ın sevdiği kulu ise eşiniz olacak insan ? Bunu nasip kılmayacak ise türbanlı olup sahte imam nikahlı kadınların mantığı ile aynı eylem...

gzmmm123456789 valla seviyorsan eğer bırakman gerekir vicdanın rahat mı??? seven karşı tarafın böyle biri olduğunu bile bile bunu nasıl yapar bu nasıl sevgi. yalancının mumu yatsıya kadar yanar. evlenip de bu ortaya çıkınca eşiniz sizi bırakırsa daha büyük acı yaşarsınız bence . artık yazmayacağım buraya sadece üzülmeyin diye yazmıştım ama maşallah hemen saldırıyorsunuz sanki haklıymış gibi falan vicdanınız sızım sızım sızladığında o zaman gelip yazın tabi sızlayacak vicdan varsa sizde.

Saldiran biz degiliz sizsiniz vicdanim rahat degil evet ama ben bunu tercih ediyorum. Ne bicim konusuyosun sen vicdanin varsa falan ya. Soyleyemiyorum iste karsi tarafa olmuyo denemedimmi saniyosunuz cok sevsen soylersin diyosun benimde sevgim bukadar demekki. Yada oyle cok seviyorumdurki onu kaybetmemek icin vicdanimla savasmayi bile goze aliyorumdur. Ya lutfen elestirilerinize dikkat edin ki bu elestirilcek bi konu bile degil. Sen hayatinda hic dedikodu yapmadinmi mesela o da kul hakki ordan bak kendi gunahlarinla yuzles once. İgneyi baskasina cuvaldizi kendine batir

ben cumartesi günü harun hocaya ameliyat oldum dün büyük tuvaletimden sonra 3 damla falan kan geldi normal mi sizlerde de gelmişmiydi kabız falan da değildim çok tedirginim
Merhaba google006.ben de 24 aralıkta harun hocaya ameliyat oldum ama dün baktığımda dikişler tutmamis gibiydi açıklık var hala.sen kendini kontrol ettin mi hiç ya da ilk kontrol için harun hocaya göründün mü?çok korkuyorum konuyla ilgili bir fikrin varsa lutfen benimle paylas

Back
X