- 5 Kasım 2014
- 194
- 76
- 28
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hımmm anladım. teşekkür ederim GZMM. hayırlısıesneme yapması gevşemesi demek sanırım yani yapılan bölgeye ilişkide zorlama olmadan girilmesi sonucunu doğurur kan gelmez kolay girilincede
cnm bu konuyu uzun zamandır takıp edıyorum.. bı kac kısı var olumlu yanıt veren.. onlara da ne kadar guvenebılırız bılemıyorum.. bende bu ıslemı yaptırdım benım dr kesınlıkle sızın doktorunuz evlılık den once cagırmasa bıle sız gıtmelısınız ; kendınız acısından dıyor..ıkı kez kontrole gıtmıs bırı olarak dıkıs tutmama yada esneme yasamadım... bı kac gun dıkkat etmen gerekıyor.. soylenıldıgı gıbı davranırsan ters bı durum gerceklesmıyor... yınede cok ama cok ıyı arastır kesın konusan dr dan da uzak dur... ben nedense guvenemıyorum oylelerıne... allah yardımcın olsun...Bana da bi yardım lütfen istanbul içi kesin garantili bi yer bir de yapıya göre dikiş tutmama değişirmi acaba bunla karşılaşan duyan varmı?
cnm bu konuyu uzun zamandır takıp edıyorum.. bı kac kısı var olumlu yanıt veren.. onlara da ne kadar guvenebılırız bılemıyorum.. bende bu ıslemı yaptırdım benım dr kesınlıkle sızın doktorunuz evlılık den once cagırmasa bıle sız gıtmelısınız ; kendınız acısından dıyor..ıkı kez kontrole gıtmıs bırı olarak dıkıs tutmama yada esneme yasamadım... bı kac gun dıkkat etmen gerekıyor.. soylenıldıgı gıbı davranırsan ters bı durum gerceklesmıyor... yınede cok ama cok ıyı arastır kesın konusan dr dan da uzak dur... ben nedense guvenemıyorum oylelerıne... allah yardımcın olsun...
kendınle barıs oncelıkle lutfen... bu ıslemı kendı psıkolojının ıyılesmesı ıcın yapıyorsun bunuda goz ardı etme :) kım ne derse desın kendın ıcın en dogru kararı kendın vermelısınAllah razı olsun cevap için ben bayağıdır araştırıyorum am insnın içini yer y bir düşünce hep bir korku normalde böyle biri değilim ma resmen panik atak oldum kafamda kuruyorum olumsuz şeyler Bir kaç yer buldum kimi pahalı geldi kimi isegüven vermedi sanırım sorun bende arkadaşım farklı yöntemler söylüyor risk alamıyorum.
kendınle barıs oncelıkle lutfen... bu ıslemı kendı psıkolojının ıyılesmesı ıcın yapıyorsun bunuda goz ardı etme :) kım ne derse desın kendın ıcın en dogru kararı kendın vermelısın
umudunu ve sakınlıgını kaybetme :) hayata kısılerın dusuncelerı yon verır bunu asla unutma.... durum akıbetınle ılgılı benıde bılgılendırırsen sevınırım..Kararımı verdim ama ya bir terslik olursa korkusu varkötü düşünmemem lazım evet ama engel olamıyorum
umudunu ve sakınlıgını kaybetme :) hayata kısılerın dusuncelerı yon verır bunu asla unutma.... durum akıbetınle ılgılı benıde bılgılendırırsen sevınırım..
BİGİ_BİGİ merhaba. sen kime ameliyat olmuştun?cnm bu konuyu uzun zamandır takıp edıyorum.. bı kac kısı var olumlu yanıt veren.. onlara da ne kadar guvenebılırız bılemıyorum.. bende bu ıslemı yaptırdım benım dr kesınlıkle sızın doktorunuz evlılık den once cagırmasa bıle sız gıtmelısınız ; kendınız acısından dıyor..ıkı kez kontrole gıtmıs bırı olarak dıkıs tutmama yada esneme yasamadım... bı kac gun dıkkat etmen gerekıyor.. soylenıldıgı gıbı davranırsan ters bı durum gerceklesmıyor... yınede cok ama cok ıyı arastır kesın konusan dr dan da uzak dur... ben nedense guvenemıyorum oylelerıne... allah yardımcın olsun...
Herkesin hayat gorusune saygim sonsuz ama hem asil amaci kandirmak olan bir islem yaptiriyorsunuz hem de yorumlar da Allah razi olsun diyorsunuz cidden kusmak istiyorum yaa
Merhaba google006.ben de 24 aralıkta harun hocaya ameliyat oldum ama dün baktığımda dikişler tutmamis gibiydi açıklık var hala.sen kendini kontrol ettin mi hiç ya da ilk kontrol için harun hocaya göründün mü?çok korkuyorum konuyla ilgili bir fikrin varsa lutfen benimle paylasben cumartesi günü harun hocaya ameliyat oldum dün büyük tuvaletimden sonra 3 damla falan kan geldi normal mi sizlerde de gelmişmiydi kabız falan da değildim çok tedirginim