Gercekten bende gorebiliyordum yani suan acinca et parcasi ayrilmis giris yeri olusmus gibi duruyor yada cok ondeydi cunku hemen bozuldum ve her yer kan oldu yani asiri ve yogun bir sekilde kanadi ara ara ic camasirimda bi kac damla oluykr ama iki gun once bozuldu zaten normalmis sanirim yarinda devam ederse doktora gitmeyi dusunuyorum genellikle idrara cikinca geliyorGörülmez ağdada, erkek arkadaşının içgörüsü yüksekmiş. Bir jinekoloğa gidin, ara ara kanaması mantıklı değil. Acaba yırtık mı oluşuyor. Eski yırtık değill, Her kanadığında taze bir problem olabilir. Hymen ara ara kanayan bir şey değil. Diktirme konusunda bir fikrim yok ama bu arada kanama işi daha önemli olabilir.
ceParçalı bir yırtık oluşmuş. Kanama geçer ama o kenardan hep sarkar. Estetik yapılır. Zahmet edip dikme çünkü erkek arkadaşın tekrar kapıya gelir. Her seferinde diktirmek eziyet olur. Ama gerçekten uzak tutacağına inanıyorsan o zaman tamam. Yalnız ÇOK ÖNEMLİ BİR DİP NOT:bu ilişkilerde bebek olabiliyor ve kürtaj bir korunma yöntemi değil.
Ayrica kenarda degisik bir sey var kucuk bir et parcasi gibi bu neden oldu fikriniz var miGercekten suan korktum bosalma olmadi neye dayanarak bunu soylediniz kafam cok karisti suan dogumsal donemimdeydim cunku
ce
farkeder etmez durduk ama yogun bir sekilde sanki kesilmis gibi kanadi sip sip yere akti bacaklarimdan cok dardi acaba o yuzden miIdrara cikinca gelmesi normaldir azcik kan...bir kac gun devam eder....
ana yirtilinca bu kadar cok kan gelmesi normal degil gibi
agir hasar gordu galiba...
Evet 20 yasindayim bende erken oldugunu dusunuyordum fakat oldu bizde istemiyorduk evet yumurtalama donemi bir daha yapmayi dusunmuyoruz zaten bir hataydi suan ikimizde pismaniz ailemin ogrenmesinden korkuyoruz acikcasi bi kac ay sonra nisanimiz var ama universite bitene kadar evlilik dusunmuyoruz diktirmeyi dusunuyorum evdekilerin ogrenmesinden korkuyorum acikcasi iki gundur uyku uyumuyorumDoğumsal dönemden kastın yumurtlama mı? Bir şeye dayanarak söylemedim. Korunun diye söyledim. Şimdi hiç ayrıntıya girmeyelim ama korkacağın bir şey olmamakla birlikte mutlaka bir doktora gitmelisin. Ama söylemeden geçemeyeceğim; Yaşın küçük, yazık ediyor olabilirsin kendine. Bu kadar ciddi bir konu kendi haline bırakılmaz.
Evet haklisiniz ama sirayla hepsi yani ilk once bi doktora gozukmek istiyorum egitimimiz suan ilerliyor hizlandirma sansimiz yok malesef bebegide test sonucu ogrenemem herhalde kan testi gerekiyordur yeni oldugu icin peki suan cok yeni kendini toparlayinca eskisi gibi olur mu tabiki zar yerine gelmez ama daralmadan bahsediyorum yani topalarlar mi ve agdada belli olur mu kafamda cok soru varEt parçası yırtılmış zarın ucu. Esas korkacağınız şey bebek ve ilişki geleceği ve kendi eğitim hayatınız falan. O sarkan şeyden çok daha önemli problemleriniz olabilir gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?