Hymen Zarı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ulan nimet be meyvedende tiksindirdiniz gece gece

Ama o kişi banliydi
Banlanınca başka bir maille hesap açılamıyor mu? İp ban bile atılsa ip değiştirmek mümkün diye biliyorum. Kazen bey aynı kişi diye ihbar etmeme beğenmedim emojisi koymuş demekki aynı ip durmuyor. Ya farklı ipden kendisidir ya arkadaşı diye düşünüyorum. Cinsellikle ilgili iki gün üstüste çok benzer konu açılması böyle düşündürdü.

aynı kişi değil...

3 gundur siteye gelen hemsireler online egitim mi aldilar diye dusunmeden edemiyorum.
birisi surtundum 1 gun sonra test yaptim negatif der, birisi meyveyle iliskiye girer.
hamile miyim diye sormadigina sasirdim ben

Bu konudan bağımsız, eski konunuzu hatırlıyorum. O zamanki Erkek arkadaşınızla barıştınız mı?
Bunu hatırlamanıza şaşırdım. :) Evet, barıştım. Öncesinde devam edip etmeme noktasında emin miyim, bunu çok sorguladım. Çok değişik bir küslüktü zaten. Barıştık. Ailesi ile de tanıştım. Tanışma iyi geçti gibi. Babası beklediğimden ılımlıydı. Annesi bu tanışma neden bu kadar geç oldu konusuna minik minik laf sokuşturdu arada ama idare etmeye çalıştım. Her sıkıştığımda konuyu başarılı olduğum noktalara getirdim ve hep dik, emin bir şekilde durdum. O da dışarıda annem ve kardeşlerim ile tanışacak. Konu baba ve istemeye geldiğinde o kısımda ne olacak bilmiyorum işte. Ama sonra diyorum ki sen krizleri hep iyi yönettin yine yönetirsin. Bakalım artık ne olacak.

Hymen niye önemli sizin için? Yetişkinsiniz dolayısıyla var olsa da sizin için artık bi işlevi ve gereği yok o zarın. Zarın varlığı bakirelik demek de değil zaten. Bunları biliyorsunuz ama yine de bu konuda endişe duyuyorsunuz, demek ki hala tabular mevcut sizin için. İlişki yaşadığınızda kan gelmemesi durumunda karşı tarafa açıklama yapmak zorunda hissedeceğinizi düşündüğünüzden mi panik yaptınız acaba? Bence zarın durumu yerine cinsellikle ve kadın olmakla ilgili rahat hissetmediğiniz bir şeyler var mı ona bakın. Çünkü o zarın yokluğu ona yüklenen çağ dışı ve kadın düşmanı anlamlar dışında hiçbir şey ifade etmiyor. Son olarak, bence hymen bir zarar görmemiştir.

Öncelikle merhabalar. Bir sorum var. Yargılamadan yanıtlarsanız çok mutlu olurum. Bir şeyin içeri girişini sağlamadan kendini tatmin ettikten sonra kanama durumu ortaya çıkarsa bu neyden kaynaklı olabilir?
Konuyu kuşa ceviremezsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…