- 1 Nisan 2019
- 1.653
- 3.796
- 133
- Konu Sahibi hemsrepskolog
-
Üç gündür saçma sapan sadece düşük zekalı birinin açabileceği konular açılıyor. Bu saçmalıklara inanıp cevap yazacak birini arıyor. Konuşma tarzı aşırı benzer. Üstelik üç gündür de açtığı konuların sayfasından çıkmıyor, hiç offline olmuyor, başka konuya bakmıyor.Kız sen çok fenasin heee nasil biliyorsun?
Salatalik da bir meyveMuz filansa zarar görmüş olabilir tabii ki
Gerçi başka ne meyvesi olabilir ki
Salatalik da bir meyveve hatta paylican kabak ta.
Belki onlardan bahsediyordur meyve derken neyse listeyi genisletmeyelik de yemek yapacagim birazdan bunlardan biriyle hayattan sogumayayim
PUHAHAHAHASabah, çok özür dileyerek söylüyorum bir meyveyi kullanıp tatmin olmaya çalıştıktan sonra
Kız benim kocam var bir de bebem ben fantazi işini geçtimFantazi yapacaksın anlaşılan. Dikkat et içinde kalıp hastanelerde rezil olmaGit bunun için uygun materyalleri al
Cekirdegi olan her şey meyvedir diye biliyorum.Bu konu sayesinde salataliğin bir meyve olduğunu öğrendim. Sebze saniyordum
Ama o kişi banliydiÜç gündür saçma sapan sadece düşük zekalı birinin açabileceği konular açılıyor. Bu saçmalıklara inanıp cevap yazacak birini arıyor. Konuşma tarzı aşırı benzer. Üstelik üç gündür de açtığı konuların sayfasından çıkmıyor, hiç offline olmuyor, başka konuya bakmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?