benim anlamadığım p..s girdiği zaman tamamen yırtmıyormu 6 yönüne tekrar sen müdahele ediceksin ilginç ama denize düşen yılana sarılır mecbur herseye inanıyoruz inşallah sonuç olumlu olur arkadaşım
ccanim yirtik her yerden olmuyo eger baska bi yerden yirtildiysa ve orda kanama gerceklesmezse kanaman olmuyo iste yani bi dahaki sefere o yirtilan yerden esneme yaparak giriyo benim anladigim boyle ama doktorunda kendin tirnaginla ciz demesi garip ve tehlikeli geldi ama belki o da son care mecbur kalirsan yap demistir[/Q
canım aynada bile biz zor görüyoruz nasıl denk getirip tırnağıyla çizicek zor bence :)
bide o anki psikolojiyle cok zor yanii ins oyle biseye gerek kalmaz... yaaa ben anlamiyorum her doktor baska bisey yapiyo baska bisey soyluyoo kime inanicaz sasirdim ama sunu anladimki bu kalicinin adi kalici yaniii eger imjani olan varsa gecici olan yontemi yaptirsin hic boyle strese girmesin zaten kalici olanlarda sonunda gidip gecici yaptirmak zorunda kalmiyomu???
mlk20 canım bende şişli med de akın beye yaptırıcam, bilgi verebilir misin canım rica etsem...akın ey seni operasyondan sonra kontrole çağırdı mı yada düğünden bi kaç gün önce gel dedi mi?
mlk20 çok sağol canımm....şişlimede yaptıran çıksa inan içim dahada rahat olacak .... şimdi ben para biriktirmiştim 1400 kadar, sonra bu töre olan yerlerdeki kızlara yapılan genel anestezi yöntemi varmış onu yaptırayım dedim, fiyatını sordum 2500 müş , sil baştan yine para biriktirmeye başladımha deyincede birikiyor, şüphe çekmeden bişeyler yapmaya çalışıyorum zaten aldığım maaş belli (((.... her geçen gün kafam netleşeceğine daha da karışıyor....şimdi ben bursada bi prof. a mail atıp sordum onun da bana yazdığı cevabı kopy paste yapıcam..onun üzerne yorum yapalım bari...gerçekten kafam allak bullak....(ilk ben yazdım maili onuda belirteyim....
mail kopyam;
doktorun yazdığı......
Daha önce hiç ilişkide bulunmamış kadınlarda da ilişki sonrası kızlık zarı elastik olduğu için yırtılmaz ve kanama olmaz. Bir dokunun elastik olup olmadığı şekli değil yapısına dokusuna bağlıdır. Doku elastikiyeti farklı bir durumdur. kızlık zarı esnek olması farklı bir durumdur. Yani operasyonda dokular kaynamış olsa bile kanamama ihtimali vardır. Fakat kalıcı tamirlerde flep çevirirken vajen girişi de biraz daraltıldığı için bu kanama olmama bugüne kadar hiç görmediğimiz bir durumdur. Şunu da unutmayın ki kimse size %100 garanti veremez. Küçük de olsa bir risk olduğu söylenecektir. Sonuç binde bir bile risk almak istemiyorum diyorsanız geçici yöntem öneririm. Düğününüzden 3-5 gün öncesinde çok kısa bir sürede sorununuzu çözebiliriz. Endişe etminiz gereksizdir. Fakat eğer ilişki zamanlamasında bulunmayacaksanız kalıcı yöntem yapalım.
SAygılarımla
Prof. Dr........
Merhaba Hocam;
daha önce muayenehanenizide aramıştım hymenoplasti konusunda bilgi sahibi olmak için. Telefona cevap veren hanımefendi bana düğün tarihi belliyse genellikle geçici yöntemi önerdiğinizi ve %100 garantili bir yöntem olduğunu söylemişti, flepyönteminde ise %90 lık bir garanti verilebileceğini söyledi bana, kızık zarının yan doku damarlarıyla beslendiğinide belirterek detaylı ve bilgilendirici bir açıklama yaptı, kalıcı yöntemden sonra 40 gün bitiminde tekrar kontrole gelmem gerektiğini söyledi, o zaman tutup tutmadığına bakılıyormuş sanırım. Hocam 40 gün sonunda eğer dokular kaynamışsa tutmuşsa kanama olup olmayacağı kesin olarak söylenebilir mi? yoksa dokular tutsa bile kanamama olasılığı var mı? düğünüm ağustosda ayında olacak ve çok endişeliyim hocam, birde buna ilaveten aşırı korkularım var. mailime cevap verirseniz çok sevineceğim. şimdiden teşekkürler
işte kızlar mail cevabım...:18:
elanurcum işte bana böyle cevap verdi doktoraçıkça yazmış sebeplerini anlatmış.. ben sabah internette gezinirken hindistandan dr. prabhash ın sitesini gördüm...adam ne kadar güzel başarılı operasyonlar yapmış, yada sadece başarılı olanlarıda koymuş olabilir....ben bir de türkiyedeki sitelere bakıyorum, hepsinde aynı resimler var. o zaman o operasyonları kimler yaptı..kimin resimleri onlar bu arada ben sanki türkiyede işimi bitirdim de şmdi gözü hindistana diktim birde dr. parabrash a yazayım bi mail ... birde o anlatsın off offf...aslında ben adım gibi eminim jinekologlarda bu yazdıklarımızı takip ediyorlar çünkü enine boyuna tartışılan tek yer burası, bi keresinde bana sekreter bayan forumlarda takip edin olumlu sonuç alanlar var demişti....madem takip ediliyor niye bişy yazmıyorlar....hepimiz aynı şeyleri merak ediyoruz.... ben bu genel anestezi yöntemi için akın beyle görüşemiyorum şişli med de ne zaman arasam meşgul ((( görüştürmüyorlar mı yoksa beni yaaaa....babam bi yerlere gitse yurt dışı gibi hemen istanbulda alıcam soluğu sırf bilgi alıp sormak için..... inşallah canım yaptıran tüm arkadaşlar iyi sonuç alır tek temennim bu..Dua ediyorum hepimiz için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?