ilgin_82 ye
Tabi kendini iyi hissetmen için bu operasyonu geçirmek en doğal hakkın, ama hayatındaki kişi seni gerçekten çok seviyorsa ve seni anlayacağını düşünüyorsan her şeyden önce önemli olanda bu belki sevgiyle alakası yoktur bu yaşanılan onun için bir tabudur ve anlamayabilir , bence her şeyi açık açık anlatmalısın ki tecavüze uğradığını söylüyorsun onu kandırmıyorsun.
Her şey bir damla kan değildir diye düşünüyorum..
Arkadaşlar Adana'da veya Gaziantep'te hymen ameliyatını yapan güvenilir bildiğiniz bir doktor var mı ?
cnm bak kdr diye bir arkadaş var o senin dediğin şehirde oldu mesajlarını oku doktorun adını bulursun.
kader56 nın yazdığı bütün mesajları tek tek okudum ve doktorun adını buldum
Çok çok çok teşekkür ederim chesme
rica ederim olursan haber ver lütfen
bende yazın yaptırmayı düşünüyorum ama önce güvenilir bir dr bulmam şart sen şanslısınki yaşadıgın yere yakın güvenilir bir dr var
o günlerimi hatırlamak istemiyorum ama tecavüze uğradım...sevdiğim biriyle yaşamaktı bunu niyetim...sonra yapan kabul etmedi...ne var herkes yapıyor dedi ve gitti..dr muayenesinde öğrendim her seyi..zedelneme olmuş kanaman olmaz dedi..
şimdi mi canımdan vazgececek kadar cok seviyorum..ilk erkek arkadaşım kısmetse sonuncusu da o olsun istiyorum.....dilimin ucuna geliyor sözcükler düğümleniyor boğazımda susuyorum...çözüm yolu arıyorum...
Konuyla ilgili topicler açıyorum malesef herkes sadece yorum yapıp yada yaşadıklarımızı yargılamaktan baska bir sey yapmıyor...içtenliğimle belkide hiç tanımadığım insanlara sesleniyorum yardım edin diye...
Izmir de hymenoplasti yapan bir dr arıyorum?! Bütün yaşadıklarımı biraz olsun hafifletmek için....bir damla kan için...
evet cnm fleb yontemıyle.benım senı kandırmak tan ne cıkarım olabılır kı cerrah degılımdogum uzmanı degılım.senın gıbı zor durumda bırakılmıs bırıym bende.korkut aslan dıye dusunudm ama dılek avsarda olabılır.cunku korkut aslan dan cok emındım ama bı arkım esının de aynı operasyonları yaptıgını we esının basarısız oldugunu söluyo.parasını deklestırdıkten hemen sonra 2sıınden bırıne en kısa zaman da gıdıcem ben
hadi ya ben ona yaptırmıştım
nerde yaşadıgını bilmiyorum ama internetden yardım alabililrsin sonuçta kontrol edecek ve tutup tutmadıgını söyleyecek bir doktor bulursun bence vakit kaybetmeden kontrol ettir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?