sen nerde yaşıyorsun ki . napıcan ist gidip hem o doktor kesinlikle son kontrole çağırıyor . bence yasadığın yerde veya yakınlarında bu konuda başarılı doktorlar vardır biraz daha araştır
harun özkana yaptıranlar var , hatta biri burda tanıdıgım biri .. cok ta memnun bence ona yaptır bu korkut beye ben bu konuda pek güvenmiyorum . son kontrolde başarılı oluyorlar. madem ist gitme şansın var harun bey e git ben harun bey le telefonda görüşmüştüm . son kontrole gelmene gerek yok hatta ameliyattan sonrada kontol için bize gelmen gerekmiyor çünkü kesin başarılı oluyor dedi yaptıkları yöntermin diğerlerinden farklı oldugunu söylemişti
evet harun özkana yaptıran varda sonuç alanı hiç duymadım burda o kadar insan var biride ben yaptırdım oldu demedi o yüzden kafam çok karışık korkut aslan müşteri kaçırmamak elinden geleni yapıyor çünkü bizler müşteriyiz onun gözünde hasta değil bana öyle bir izlenim verdi ama akın bey iyi bir insana benziyor para mevzusunu hiç ama hiç açmadı konuşurken bakalım artık
canım bende akın bey de karar kıldım. ama kendisiyle hiç konuşmadım henüz çünkü haziran başı gibi yaptırıcam sonuç alan arkadaşlar başlığı güncel tutalım da lütfen buraya yazın yardımlarınıza ihtiyacımız var mutlaka.
Kızlar nolur yardım edin yaptırabilir yazsın sonuçlarını benimde yaptırma gibi bir durumum olabolir(( akın beye nasıl Ulaşabilirim acaba harun bey çok aklıma yatıyor ama pahalı biraz
kızlar bende senelerdır okuyorum burdan halen bır sonuca varmıs degılım harun beyle ılgılı sonucunu yazan pek kımse olmadı adam kendınden emınmıs hatta amelıyattan snra kadın doguma gıdın zarınız duruyor der vs seyler soyluyormus oyleyse 5000 de olsa verırım hayat memat meselesı ayh kafam allak bullak cıddı bı ılıskım var napıcagımı bılemıyorum ....
sonuc alanlar bu baslık altında yazarlarsa cok ıuı olur cunkı dıger konular baya karısmıs durumdaa
ne zaman olcaksin cnm bende olcam ameliyat harun beyi dusunuyorum sen karar verebildin mi
benım dugunume daha var kararımı verdım ben korkut aslana olucam ...
aradım az once telden asıstanıyla konustum cok olumlu konustu ınsan psıkolojısınden anlayan bır bayan helekı bızım psıkolojımızden kesınlıkle anlıyorrrrrrr
2200 tl kalıcı ıcın fıyat verdı dugunume daha var benım parayı bırıktırmeye baslıycam ben
2,5 ay dugune kala son adetımden sonra gıtmeyı dusunuyorum 15 gun dıkkat etmemız gerekıyormus detayları anlatır tabı agır kaldırmıyacaksınız vs dedı sorun yasamazsınız ve esınız kesınlıkle anlamaz suphenız olmasın dedı cok rahatladım ben... sende ıyıce arastır ama korkut aslan aklıma yattı benım kesınlıkle ...
benım dugunume daha var kararımı verdım ben korkut aslana olucam ...
aradım az once telden asıstanıyla konustum cok olumlu konustu ınsan psıkolojısınden anlayan bır bayan helekı bızım psıkolojımızden kesınlıkle anlıyorrrrrrr
2200 tl kalıcı ıcın fıyat verdı dugunume daha var benım parayı bırıktırmeye baslıycam ben
2,5 ay dugune kala son adetımden sonra gıtmeyı dusunuyorum 15 gun dıkkat etmemız gerekıyormus detayları anlatır tabı agır kaldırmıyacaksınız vs dedı sorun yasamazsınız ve esınız kesınlıkle anlamaz suphenız olmasın dedı cok rahatladım ben... sende ıyıce arastır ama korkut aslan aklıma yattı benım kesınlıkle ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?