Hymenoplasti yaptırıp sonuç alanlar nerdesiniz???

kızlar bende bu ameliyatı olmak istiyorum ama kafam çok karışık ben bir çok doktora yazdım doktor sitesinde hepsi farklı bişey söylüyor yırtık çoksa o bölgede onarım zor oluyormuş tutmuyormuş yani kalıcı bir ay önce yaptırmak en mantıklıymış ilişki öncesi ne yapacagım bilmiyorum lütfen yardımcı olun yeşim yerçok bunu dedi

peki bende bir şey sormak istiyorum bu ameliyat yapılınca ilişki sonrası kanam geliyormu merak ettim

ekledigim arkadaşlar ben yeni üyeyim özel mesaj atamıyorum o yüzden ekledim bende 2 ve saat 4 yönünde yırtık var sorun oluşturabilir yazdı doktor

yaptıran arkadaşınızın kaç yırtıgı vardı acaba sorun oluşturabilir demiş miydi ve kanaması oldu mu

yaptıran arkadaşınızın kaç yırtıgı vardı acaba sorun oluşturabilir demiş miydi ve kanaması oldu mu

önemli değilki yırtık eğer tecrübeliyse doktor zaten dokular tutuyor ben hiç duymadın yırtığı fazla olup da sorun oluşturabilir diyen onlar genelde son kontrole çağıran ve 2li flep yöntemi uygulayanlardır

bende yeni duydum yeşim yerçok doktorun ismi bu öyle dedi hepsi farklı şeyler söylüyor gökçe erdoğan nasıl acaba onun asistanı çok olumlu konuştu ama hiç forumda okumadım onunla ilgili bilgi

çok teşekkür ederim arkadaşlar özelden mesaj atanlar ben ordan cevaplayamıyorum ama dualarım sizinle inşallah çok mutlu olursunuz sizde bana dua edin benim henüz evlenme durumum yok ama olacagı zaman aklıma takılsın istemiyorum zor durum çünkü dügün öncesi gitme durumumda yok 1 hafta önce falan en iyisi harun özkan sanırım

Google006 canım bana msj atmıssın ben bayadır gırmıyorum ozeldende cvp atamıyorum karar vermene sevındım dılersen yanında olabılırım 3 aydır ıssızım evdeyım yanı (((

Google006 canım bana msj atmıssın ben bayadır gırmıyorum ozeldende cvp atamıyorum karar vermene sevındım dılersen yanında olabılırım 3 aydır ıssızım evdeyım yanı (((

ALLAH razı olsun canım haziaranda ön görüşme için gideceğim eylülün ilk haftası yaptırmayı düşünüyorum ama tuttuktan sonra birşey olur mu esneme falan diye korkuyorum doktor olmaz diyor ama dualarınızı bekliyorum ben de senin yanında olurum canım merak etme

Gittiginizde haber verirseniz bende gelicem kesin kararliyim harun beyde yanmda olursaniz cok sevinirim yada ilk once sizinle gelirim

:) ben biliyorum acayip süper vurulduktan 5-10 saniye sonra farklı alemdesin. sürekli gülüyosun. hiç korku stres bişey kalmıyo.

güldürdün beni :)özgem gidince biz de yaptıralım mı ne dersin of şu süreci bi atlatsaydık e! bu gülme ne kadar sürüyor şimdiden beni korkular bastı düşünmekten uyuyamıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…