Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Tatlım kusura bakma yeni yazabildim çok teşekkür ederim diline ağzına kalbine yüreğine sağlık allah gönlüne göre hayırlı evlatlar versin ins

Nice huzurlu sağlıklı senelere arkadasim.
Inşallah sende seneye bebis kucaginda kutlarsin dogum gununu evlilik yıl donumunu.Aramızda 2 gun varmis bu arada, benim yil donumu de 11 agustostu.

ya se min Tatlim son arkadaslara okuyorum.Ama yeni listeye kim bakıyor bilemedim sana haber vereyim dedim.
Bende biraz ara vereyim canim.Her zaman giremiyorum artik.Insallah önümüzdeki listelerde olurum.
Yasminim sanada cok tesekkur ederim bizleri buluşturdun.
Hepinizden Rabbim razi olsun.Hepiniz kalbi temiz insanlarsiniz.Insallah bunun mükafatını evlat kokusuyla alırsınız kızlar dua ile

Listemizde 8 tane hamişimiz var.

Darısı geri kalanlarımıza Aminnnnnn[/QUOTE]
Canım benim gece senin için 41 yaşın i şerif okuttum allahım kabul etsin inşallah tüm isteyenlere nasip etsin Komşum hoca hanım inşallah vesile olur bugünde büyük kızım okuyacak allahım kabul etsin
Hayırlı cumalar
Hayırlı haberler inşallah

Nice huzurlu sağlıklı senelere arkadasim.
Inşallah sende seneye bebis kucaginda kutlarsin dogum gununu evlilik yıl donumunu.Aramızda 2 gun varmis bu arada, benim yil donumu de 11 agustostu.
Amin canim insallah seneye bebişle kutlarım bende.

Çok teşekkür ederim.
Sizinde Yıldönümünüz kutlu olsun canim nice Yıldönümlerinizi görürsünüz inşallah

Canım bırakıyormusun bizi.
Burda olmasanda ne olur dualarını eksik etme ne olur.
Onca zaman Beraber dua okuduk hakkını helal et.

Amin inşallah inşallah bir gün Bende evlat kokusunu yaşarım âmin. Allaha emanet ol

Ablacım ya ne diyim ben sana bilmiyorum inan.
Allah bin defa razı olsun senden okuyanlardan.
Çok duygulandım inan beni düşünüp okutman çok güzel bişey.
Çok teşekkür ederim..

Rabbim sanada tez zamanda hayırlı imanlı sağlıklı salih saliha takva sahibi evlatlar nasip etsin insallahhh.
Kızlarına akıllı kardeş olur inşallah.

Rabbim yasini şerif hürmetine meleğimi göndersin tez zamanda Aminnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…