@sevmkee arkadaşım insaAllah güzel haberler verirsin.. edaasya
doğum günün kutlu olsun canım insaAllah sende bu yaşını mutlu olacagin güzelliklerle geçirir anne olmayı nasip eder Rabbim..☺☺☺
ya se min
Tatlim son arkadaslara okuyorum.Ama yeni listeye kim bakıyor bilemedim sana haber vereyim dedim.
Bende biraz ara vereyim canim.Her zaman giremiyorum artik.Insallah önümüzdeki listelerde olurum.
Yasminim sanada cok tesekkur ederim bizleri buluşturdun.
Hepinizden Rabbim razi olsun.Hepiniz kalbi temiz insanlarsiniz.Insallah bunun mükafatını evlat kokusuyla alırsınız kızlar dua ile
Son iki arkadaşlarımıza 100er tane aldım okudum Allah kabul etsin inşallah . PPembePaltolu
cim canım beni silmeyin listeden olur mu duaya devam etmek istiyorum ♥
PPembePaltolu
bugünkü dualarımı aldım rabbim bu mübarek cuma hürmetine duaları kabul olan kullarından eylesin bizi inşallah. eşim bugün infaz koruma memurluğu için başvuruda bulunacak sıralamaya girmesi için dua ederseniz çok sevinirim.
Darısı geri kalanlarımıza Aminnnnnn[/QUOTE]
Canım benim gece senin için 41 yaşın i şerif okuttum allahım kabul etsin inşallah tüm isteyenlere nasip etsin Komşum hoca hanım inşallah vesile olur bugünde büyük kızım okuyacak allahım kabul etsin
Hayırlı cumalar
Hayırlı haberler inşallah
@-Lavin- canım benim duamı aldım ..bugün cuma fazla fazla okuyacagim tüm listeye niyet ederek Allahım kabul etsin inşallah tez zamanda miniklerimiz nasip olsun
ya se min
Tatlim son arkadaslara okuyorum.Ama yeni listeye kim bakıyor bilemedim sana haber vereyim dedim.
Bende biraz ara vereyim canim.Her zaman giremiyorum artik.Insallah önümüzdeki listelerde olurum.
Yasminim sanada cok tesekkur ederim bizleri buluşturdun.
Hepinizden Rabbim razi olsun.Hepiniz kalbi temiz insanlarsiniz.Insallah bunun mükafatını evlat kokusuyla alırsınız kızlar dua ile
PPembePaltolu
bugünkü dualarımı aldım rabbim bu mübarek cuma hürmetine duaları kabul olan kullarından eylesin bizi inşallah. eşim bugün infaz koruma memurluğu için başvuruda bulunacak sıralamaya girmesi için dua ederseniz çok sevinirim.
Canım benim gece senin için 41 yaşın i şerif okuttum allahım kabul etsin inşallah tüm isteyenlere nasip etsin Komşum hoca hanım inşallah vesile olur bugünde büyük kızım okuyacak allahım kabul etsin
Hayırlı cumalar
Hayırlı haberler inşallah
Ablacım ya ne diyim ben sana bilmiyorum inan.
Allah bin defa razı olsun senden okuyanlardan.
Çok duygulandım inan beni düşünüp okutman çok güzel bişey.
Çok teşekkür ederim..
Rabbim sanada tez zamanda hayırlı imanlı sağlıklı salih saliha takva sahibi evlatlar nasip etsin insallahhh.
Kızlarına akıllı kardeş olur inşallah.
Rabbim yasini şerif hürmetine meleğimi göndersin tez zamanda Aminnnnnn