Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benide unutmayın olurmu.Kızlar listemiz güzelliklerle sona erdi. Emeği geçen, dualarında buluştuğumuz herkese teşekkürler.
Öğleden sonra yeni liste alımlarına başlayacağım Allah'ın izniyle.
bence hemen doktora git. pzt hemen. benim ikinci hamileliliğimde öleydi. sonra düşürdüm. doktor en azından müşade altına alır.Hayirli sabahlar arkadaslar ben daha adet olmadim 2 gunum gecti bu sabah test yaptım ilk on dakka bekledim bi şey yoktu iki saat sonra baktığımda pozitiftarafı silik şekilde çıkmıştı sizce ne yapmaliym
Pazartesi giderim insallah hem yarın sabah gene test yaparım insallahbetul8516 .!.:bence hemen doktora git. pzt hemen. benim ikinci hamileliliğimde öleydi. sonra düşürdüm. doktor en azından müşade altına alır.
dualarımım seninle. herşey gönlünce olsun.Pazartesi giderim insallah hem yarın sabah gene test yaparım insallah
Hayirli sabahlar arkadaslar ben daha adet olmadim 2 gunum gecti bu sabah test yaptım ilk on dakka bekledim bi şey yoktu iki saat sonra baktığımda pozitiftarafı silik şekilde çıkmıştı sizce ne yapmaliym
cnm ben liste sonuna kadar bütün listeye okudum Allah kabul etsin inşallah yarın memlekete yolcuyum 2hafta orda Olacağım belki dualarda aksama yapabilirim bu Yüzden yeni listede yokum kimsenin Hakkı'na girmek istemem herkesten Allah Razı olsun Rabbim isteyen herkese evlat sevgisini tattırsın inşallah Allah a emanet olun yeni hamileleri tebrik ederim @Ravzatugba cnm seni de tebrik ederim Allah kucağına almayı da nasip eder inşallah darısı da biz isteyenlere olsun inşallahKızlar listemiz güzelliklerle sona erdi. Emeği geçen, dualarında buluştuğumuz herkese teşekkürler.
L lav
cnm ben liste sonuna kadar bütün listeye okudum Allah kabul etsin inşallah yarın memlekete yolcuyum 2hafta orda Olacağım belki dualarda aksama yapabilirim bu Yüzden yeni listede yokum kimsenin Hakkı'na girmek istemem herkesten Allah Razı olsun Rabbim isteyen herkese evlat sevgisini tattırsın inşallah Allah a emanet olun yeni hamileleri tebrik ederim @Ravzatugba cnm seni de tebrik ederim Allah kucağına almayı da nasip eder inşallah darısı da biz isteyenlere olsun inşallah
Insallah canim pazartesi günü kan veririm artk Allah razi olsunBence kan ver canım, inşallah güzel haber alırızzzz.
Benim de ilk gebeliğimde öyle olmuştuu, bir kaç saat sonra çıkmıştı sonradan görmüştüm.
Insallah canim pazartesi günü kan veririm artk Allah razi olsun
Hayırlı günler ablacımHayırlı sabahlar hayırlı gunler canım benim dün sela ve ezan arası sana ve tüm isteyenlere niyet ederek okudu allahım kabul etsin inşallah inşallah da tüm isteyenlere nasip olsun AMİNNNN insallahhhh
Canım listemiz aynen devam zaten.ya se min canım beni unutmuyorsun de mi Liste için
Beni yenı listeye eklemeyi unutmayın lütfenKızlar listemiz güzelliklerle sona erdi. Emeği geçen, dualarında buluştuğumuz herkese teşekkürler.
Ekliyorum hemen.Beni yenı listeye eklemeyi unutmayın lütfen
Amin inşallahInsallah canm darisi basimiza..hadi bakalm yeni turdada cok cok hamis haberleri alirsnz insallah bakarsn bu ay sende hamis olursn![]()
Canım inşallah kanda pozitif i görürsün pazartesi.. Merakla bekliyorumPazartesi giderim insallah hem yarın sabah gene test yaparım insallah
Canım kendine iyi bak.L lav
cnm ben liste sonuna kadar bütün listeye okudum Allah kabul etsin inşallah yarın memlekete yolcuyum 2hafta orda Olacağım belki dualarda aksama yapabilirim bu Yüzden yeni listede yokum kimsenin Hakkı'na girmek istemem herkesten Allah Razı olsun Rabbim isteyen herkese evlat sevgisini tattırsın inşallah Allah a emanet olun yeni hamileleri tebrik ederim @Ravzatugba cnm seni de tebrik ederim Allah kucağına almayı da nasip eder inşallah darısı da biz isteyenlere olsun inşallah