- 25 Ekim 2007
- 260
- 85
- 623
- 42
Kusura bakmayın giremedim bugün. Hem çarşambayı hem de perşembeyi alıyorum
P
PembePaltolu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım 100 daha okudum bu gün için perşembe ve cuma günü için de dualarimi aldım Allah kabul etsin aminCanım 400 okuman gerekiyor. 400 okumaya başladık bugün.
Aminnn Vardır allahın bir bildiği ins bizde anne olcaz canım zamanını bekliyoruz ins çok beklemeyiz :)Canimmm cok tesekkurler guzel sozlerin icin bitanem.. benimde esimde yok azosperm yani. Igne vuruldu bir ay ama gobekten igneye gelince olmam dedi. Daha bir ay oldu tedaviye baslayali ama yan cizmeye basladi.. tansel beyin hastasiyiz ama kaan beyden gelecek cevaba gore kararini verecekmis. Allahim tekrar yasatsin sana gebe kalmayi ve tutunsun bebegin insallah. Yasamayanlarada yasat eyyy rabbim sen ne buyuksun. Hangi gunahimizdan dolayi kavusamiyosak bebegimize rabbim affeyle o gunahimizi. Aminnnnn.
Günaydın 10 11 12 13 arkadaş için duami aldimAllah razı olsun senden de ablandan da inşallah.
Canim Allah sifa versin, hic üzme kendini yoktan var eden Rabbim okudugumuz dualarin hürmetine sana dünyalar güzeli bir "MELEK" göndersin. Insallah en kisa zamanda hayirlisiyla bebegine kavusursun güzel yürekli insan.P PembePaltolu ben yarin 400 aliyorum. Allahim kabul etsin. Benim esimde sıkınti var umarim dualarimiz kabul olur. Bu ara yine aglamaya basladim. Allahim yardimcimiz olsun. Amin.