- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
CANIM BİLİYORSUN AŞILAMANIN YÜZDESİ DAHA DÜŞÜK DENİYOR. İLK BAŞTA MORALİNİN BU KADAR BOZULMASI GAYET DOĞAL. BELKİ TÜP BEBEKLE ŞANSIN YÜKSEK OLURKizlar dualarim alayim P PembePaltolu bu aralar giremeyebilirim ama hepsini okuyorum arada girer haber ederim.
Bu arada bugun 2.aşılama sonucunun da negatif olduğunu öğrendim yine test günü adet oldum zaten. Bide dunden beri atesim 38dem fazla yatıyorum. Dua eden herkesten Allah razi olsun
Sanirim yavaş yavaş olmayacagini kabul edicem. O kadar kötüyüm ki annemin yanindayim diye aglayamiyorum da.
GÖZÜN AYDIN CANIM. DEĞERLER KONUSUNDA PEK BİLGİM YOK AMA. ARKADAŞLARDAN ANLADIĞIM KADARIYLA GÜZEL SONUÇ. ALLAHIM DEVAMINI NASİP ETSİN İNŞALLAHkızlar bu duaya katılamadım ama inşallah bidahaki sefere sizlerle olurum zaten hep dualarımdasınız,ben bu ay ilk defa aşılama yaptırdım ve bugün 12.günümdü kan sonucum pozitif çktı hcg 1364 tecrübeli arkadaşlarım değer nasıl sizce
allah razı olsun canım darısı sizlere olsun inşallah,elle tutulur bi sorun yoktu canımbenim sınavım bundan sonra başlıyor önceden 2 düşüğüm oldu kan pıhtılaşması çıktı bende,hergün kan sulandırıcı iğne kullanıcam yani ya tutarsaDua arkadaşım gözünaydın çok sevindim
Sizde de bir sorun yoktu dimi.
Darısı bizlere inşallah ne olur dua et
İsmini ilk sayfamıza ekliyorum canım
Hayırlı olsun canım, Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.kızlar bu duaya katılamadım ama inşallah bidahaki sefere sizlerle olurum zaten hep dualarımdasınız,ben bu ay ilk defa aşılama yaptırdım ve bugün 12.günümdü kan sonucum pozitif çktı hcg 1364 tecrübeli arkadaşlarım değer nasıl sizce
kızlar bu duaya katılamadım ama inşallah bidahaki sefere sizlerle olurum zaten hep dualarımdasınız,ben bu ay ilk defa aşılama yaptırdım ve bugün 12.günümdü kan sonucum pozitif çktı hcg 1364 tecrübeli arkadaşlarım değer nasıl sizce
Amiin inşallah canımDamla çok sevindim, hamissin.. darısı başımıza..
Canım inşallah güzel bi hamilelik geçirirsin.allah razı olsun canım darısı sizlere olsun inşallah,elle tutulur bi sorun yoktu canımbenim sınavım bundan sonra başlıyor önceden 2 düşüğüm oldu kan pıhtılaşması çıktı bende,hergün kan sulandırıcı iğne kullanıcam yani ya tutarsa
Amin çok sağol canım duaların için dilerim tez zamanda sizlerin de yüzü bu yüzden güler inşallahCanım inşallah güzel bi hamilelik geçirirsin.
Bebeğini sağ salim kucağına alırsın inşallah amin.
Siz hamilelerin duasıyla hayırlı bir şekilde inşallah tez zamanda bizde hamile kalırız
Oyyy ne güzel tatlm saglikla kucaginada al insallah nolr bizede bol bol dua etCanlarım ufaklığı gördük çok şükür kalbide atıyordu pıtır pıtır sağlığı da iyi dedi Bi dünya kan alındı test yapılckmış ptesi tekrar gitcm sonuçları almaya hayırlısıyla Allah isteyen herkese bu tatlı telaşları yaşatsın inşallah en kısa zamanda
Canmmm kendini ne kadr üzme desemde haliyle üzülüyosndr ama vardr Rabbimn bi bildigi ya daha zamani var yada baska tedavilerde sifani arayacaksn canm dkkat et kendne cok da yipratma kendniKizlar dualarim alayim P PembePaltolu bu aralar giremeyebilirim ama hepsini okuyorum arada girer haber ederim.
Bu arada bugun 2.aşılama sonucunun da negatif olduğunu öğrendim yine test günü adet oldum zaten. Bide dunden beri atesim 38dem fazla yatıyorum. Dua eden herkesten Allah razi olsun
Sanirim yavaş yavaş olmayacagini kabul edicem. O kadar kötüyüm ki annemin yanindayim diye aglayamiyorum da.
Hadii gözünaydin canm cok sevndm bence degern gayet iyi Rabbm hayrlisiyla kucagna almayida nasip etsn inşallah bizede bol bol dua et nolrkızlar bu duaya katılamadım ama inşallah bidahaki sefere sizlerle olurum zaten hep dualarımdasınız,ben bu ay ilk defa aşılama yaptırdım ve bugün 12.günümdü kan sonucum pozitif çktı hcg 1364 tecrübeli arkadaşlarım değer nasıl sizce
Canm gözünaydn cok sevndm darisi bizlere insallahP PembePaltolu dualrimi okudum gec kaldim yazmak için. Keseyi gormeye gittik bugun cok şükür gördük...
Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip eylesin. Saglikla kucagimiza almayo nasip eylesin :))
sağol canım etmem mi hiç her zmn dualarımdasınız hepinizCanm gözünaydn cok sevndm darisi bizlere insallah
Ins canim ama su an hic iyi degilimCanm gözünaydn cok sevndm darisi bizlere insallah
sonuclari yukleyebilir misin canim suan dahiliye dr misafirim var istersen gostereyim için rahatlasinIns canim ama su an hic iyi degilim
su an alt ust oldum. Bugun doktor benden kan tahlilleri istedi yaptirdim. Simdi intden sonuclara baktim. Cogu sey yuksek cikmis. Anlamalarina bakiyim dedim losemi falan diyor. Korkmaya basladim.
Ay allah razi olsun canimsonuclari yukleyebilir misin canim suan dahiliye dr misafirim var istersen gostereyim için rahatlasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?