Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Ayy canim insallah yaaa insallah faydasi olur. Cunku esim yanasmiyo ameliyata. Peki builaclar hormon yukseltirmi bilgin varmi hormonlar yuksekte bizde.
Canim bitkiler ve vitaminler bazi kisilere bazi degerleri artirabiliyor. Eğer hormonlarinizda sorun varsa. Mukakkak sarcogluna tahlillerinizi gondererek baslayin. Mazallah kas yaparken goz cikarmayalim

İnşallah hersey olunda gider canim. Benimde muhtemelen bu hafta toplanacak yumurtalar

günaydın canım bugün ki duamı aldım .
hamilemisin

Ayy canim insallah yaaa insallah faydasi olur. Cunku esim yanasmiyo ameliyata. Peki builaclar hormon yukseltirmi bilgin varmi hormonlar yuksekte bizde.
Fsh ı yukseltiyor canim keci boynuzu herkeste ayni etki olur mu bilmem ama bizde oldukca yukselmisti

Sabah yaptım evet. Gerçi daha bat gelmedi sevinmek için erken biliyorum ama yine de paylaşmak istedim.
Ne kadar var bata kan testine git canım.
Çizgi varsa hamilesin inşallah

Bu ay bişey denedin mi anlat bize neler yaptın
Seninki ne kadardır olmuyo du
Merak ediyorum böyle hikayeleri canım
Tekrar gözünaydın

Hamilesin lavin :) çok sevindim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım sağlıklı uzun ömürlü hayırlı yuzu güzel kalbi güzel bahtı güzel imanlı evlatlar nasip etsin.lufen benim için dua et hamilelerin duası geçermiş şuan izmire kontrole gidiyorum 2 güne yumurtalarım toplanıcak Allahım hayırlısını nasip etsin kısa surede bizede uaşatsın hamilelik haberlerinizi vermeyi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…