Canım insanlar düşüncesiz. Ekim ayında evlenen komşumun gelini 4 aylık hamile.canm bizimkilerde mubarek adetiine 1 hafta kala test yapip bana hamileyimmmmmm diye msj atiyolarinsan seviniyo ama ne bilim buruk oluyor işte...ins bizde hayirla anne oluruz canlar benim bebek konusunu çok taktiğimi bile bile çok yakin akrabam aşermelerini bana msjla bildiriyor bide hanimefendiye ozel servis yapip goturuyorum..sabah gene msj atmis durduk yere ne nasilsin ne bsy direk lafa girmis .. yemek yiyemiyorummm bana zorla yemek yedirmeye çalisiyolar yaaa diye. banane ya banane bu nisbet kime Allahim ben mi çok hassasim insanlar mi düşüncesiz
İnsanlar dusuncesiz arkadasim sanki hic gormemis gibi daha once cocuklarini benim hanimda sapur supur opup koklayip seviyolar yaaa valla kiskaniyosam insan degilim sadece imrendigim.icin uzuluyorum gozlerim doluyo cikiyorum ordan hala anlamiyolar yaa ben osam birak.opup koklamayi sevmem bile cocugu olmayan birinin yaninda.Bizi anca biz anliyoruz cunku arkadasim imkani yok onlarin bunlari dusebilmesinin....Evlat hasretuni bilmiyolar kiiicanm bizimkilerde mubarek adetiine 1 hafta kala test yapip bana hamileyimmmmmm diye msj atiyolarinsan seviniyo ama ne bilim buruk oluyor işte...ins bizde hayirla anne oluruz canlar benim bebek konusunu çok taktiğimi bile bile çok yakin akrabam aşermelerini bana msjla bildiriyor bide hanimefendiye ozel servis yapip goturuyorum..sabah gene msj atmis durduk yere ne nasilsin ne bsy direk lafa girmis .. yemek yiyemiyorummm bana zorla yemek yedirmeye çalisiyolar yaaa diye. banane ya banane bu nisbet kime Allahim ben mi çok hassasim insanlar mi düşüncesiz
Rabbim den umut kesilmez canımAynen bana da oyle oldu canim.Lisede 5 kizdik cok yakin dost.Evlendik hala gorusuyoruz.En yakin.arkadasimin birinin.kizi oldu onun dugununde ben 7 aylik hamileydim ama bebegimin kalbi durdu 8.5 aylikken.Simdi onun kizi 1 yasini gecti.Digeri benle beraber evlenmisti olmadi onunda bikac sene sonra asilamayla hamile kaldi simdi ikinciye hamileymis.Whatsapp ta grup kurdum besimiz kinusalim.diye hepsinin .haberi var bi bana soylememisler ben uzulmeyim diye.Suan 7,5 aylik oldu nerdeyse ikinci kendiligiden olmus medeyim Rabbim bize de tattirsin.insallahhh yarin test sonucunu alacam hic umudum yok ama korkuyla bekliyorum
Tamam canım bende sayfaları zor takip ediyorum çoğundan çıkıyorum duaların hatta burda esmerm91 yardım ediyo bana sağolsun.AYNI ANDA YAZMISIZ CNM BEN BURAYI UNUTMUSUM BUGUN.
SABAH DIGER TOPIKLERE OKUYUP BILDIRI YAPTIM CIKTIM .
Onların bizi anlaması imkansız tabi.İnsanlar dusuncesiz arkadasim sanki hic gormemis gibi daha once cocuklarini benim hanimda sapur supur opup koklayip seviyolar yaaa valla kiskaniyosam insan degilim sadece imrendigim.icin uzuluyorum gozlerim doluyo cikiyorum ordan hala anlamiyolar yaa ben osam birak.opup koklamayi sevmem bile cocugu olmayan birinin yaninda.Bizi anca biz anliyoruz cunku arkadasim imkani yok onlarin bunlari dusebilmesinin....Evlat hasretuni bilmiyolar kiii
Tamam canım kusura bakma yanlış yazmışımYasemin ben volhat için 200 okudum gibi hatirliyorum 250 yazilmis 50 daha okuyimda eksik kalmasin duasi.
BENDE COGUNDAN CIKIYORUM LISTELER BITTIKCE.Tamam canım bende sayfaları zor takip ediyorum çoğundan çıkıyorum duaların hatta burda esmerm91 yardım ediyo bana sağolsun.
Çok bunalıyorum canım artık herşey den
Allah yardımcımız olsun canım yaBENDE COGUNDAN CIKIYORUM LISTELER BITTIKCE.
BENDE OYLEYIM CNM.MORALIM SIFIR.
RABBIME SUKURLER OLSUN AMA YINEDE INSAN YORULUYOR DUSUNCESIZ KISILERLE UGRASMAKTAN.
LAFLAR HAREKETLER HAMILELIKLER DERKEN COK SIKILIYORUM ARTIK BAKISLARDAN VE SORULARDAN.
Canım ne kusuru, hepinizi kendim kadar önemsiyorum o yüzden eksik kalsın istemem.zaten hepimiz umutla bekliyoruz en ufacık şeyler aklimiza takimasın.Tamam canım kusura bakma yanlış yazmışım
Dikkat ettiğin için teşekkür ederim
Tatlım hamillerin karşısına hamile figürü koysak çok güzel olur
Kızlar bugün bi komşumu gördüm.
Günün mü geçti yoksa bana dedi. Bende yoo daha hafta sonu adet günüm dedim.
Sen hamile olabilirsin dedi.
Nasıl nerden biliyorsun ki dedim.
Gözlerinden dedi. Kirpiklerinden dedi. Öyle anlaşılır hamilelik dedi
Kızlar gözden kirpikten hamilelik anlaşılırmı.
Hamileliğe dair hiçbir belirti yaşamazken. Kendimi adet olmaya hazırlarken. Komşunun dedikleri beni heyecanlandırdı.
Daha önce hiç kimse böyle bişey dememişti bana.
Aynaya baktım aynı göz aynı kirpik geldi bana.
Siz böyle bişey duydunuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?