AMİNNNNN Canım ya ben hala adet olmadım 5 gün gecti hamilemiyimki acaba hiç adet belirtisi agrısıda yokAhh canım anlamazmıyız seni
Rabbim şu üçayların yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah.
Ramazana hamiş hamiş girelim aminnnn
Canım adet günün ne zamandı test yaptın mı.
Bilmiyorum ki canım hamileysen bebeğe bi zararı olurmu susuzluk en önemlisi doktor bilir en iyisi yada araştırmak lazım
Müsait olan kızlar dua ya el atın bitsin.
Dua almayanlar gelmeyecek sanırım
Bi test yapsan zeynepcim guzel haberler ver insallahAMİNNNNN Canım ya ben hala adet olmadım 5 gün gecti hamilemiyimki acaba hiç adet belirtisi agrısıda yok
iki üç daha bekleyim olur belki dk hapı içmiştim ölede olurmu bilmem nasipHaftasonu giremeyen hanimlar dualarinizi onceden alin lutfen. Yaseminede kolaylik olsun...
Ben +100 daha okudum gul icin ekle canim.
Test yapmadim adetim ya sali gunu yada pazar canim gecenki geciktigi icin kestiremiyorum tam tarihi ama adetim gecmeden yapmam sanirim dayanabilirsem tabii
Bi test yapsan zeynepcim guzel haberler ver insallah
Canım 5 gün geçmiş test te çıkar belki yapsana. İnşallah hamilesindirAMİNNNNN Canım ya ben hala adet olmadım 5 gün gecti hamilemiyimki acaba hiç adet belirtisi agrısıda yok
deme yaaaKızlar günaydın ben test yaptım koskoca bir negatif
Adet gününde gelmeyince nasıl umutlanıyor insan
Ne hayaller kuruyordum hemen
Ama yok yine yok
Adet belirtilerimde yoğunlaştı yarına kadar olurum galiba
Çok yoruldum usandım Allah'ım yardım et bize.
Üzülme cnm. Mayıs ayına odaklaşalım biz. Bak birşey deneyelim. Dua yi değiştirelim ben baktım baska dua lar da var cocuk saibi olmak icin. Sonra habire adet bebek konuşmayalım. Dizi program hobi vs konuşalım evlililerimizi anlatalım. Tanışma hikayelerini :) Bir şeye nkdr odaklanıyorsun olması daha zor sankiKızlar günaydın ben test yaptım koskoca bir negatif
Adet gününde gelmeyince nasıl umutlanıyor insan
Ne hayaller kuruyordum hemen
Ama yok yine yok
Adet belirtilerimde yoğunlaştı yarına kadar olurum galiba
Çok yoruldum usandım Allah'ım yardım et bize.
Evet canım malesef ya.deme yaaaüff cok üzldm
Aklımdan hiç atamıyorum canım.Üzülme cnm. Mayıs ayına odaklaşalım biz. Bak birşey deneyelim. Dua yi değiştirelim ben baktım baska dua lar da var cocuk saibi olmak icin. Sonra habire adet bebek konuşmayalım. Dizi program hobi vs konuşalım evlililerimizi anlatalım. Tanışma hikayelerini :) Bir şeye nkdr odaklanıyorsun olması daha zor sanki
Evet yasminim aklimizdan atacaz yoksa olmuyo bu stresle .Bende kardeslerime elisi yaparak oyalaniyorum zaten evde yanliz da degilim ama insan istesigi kadar kalabalik icinde olsun albi akli bi yerdeyse olmuyo.Eltimin 3 cocugu var gelipte boynuna annem diye sarilip opunce ben engel olamiyorum uzuluyorum ama buda benim imtihanim napiyim diye teselli olmaya caliaiyorum ama ayni evin icide hangi birinde bosverebilirsin ki yada ne diywbilirum niye sarilip opuyon bu kadar cok.cocuklarini yengeben 7 senedir bu hasretle yanarkwn kwndini benim yerime koyup en azindan yanimda bari hu kadar yapma mi diyecem.Nasil deyim .Kayinvalidem taka kizim diyo ama gelde takma gelde at aklindan oyalanmaya calisAklımdan hiç atamıyorum canım.
Yeni yeni el işi öğrenmeye başladım komşudan.
Biraz aklımı onla meşgul etmeye çalışacam bu ay.
Bi şekilde aklımızdan çıkarmamız lazım
Sıradaki arkadaş için Humeyra ve bana 250 canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?