Haklisin belkide algida secicilik... Insan hep kendinde olmayini karsinda gorunce daha cok ilgilenio daha izlio istemesede...Doğru diyorsun aslında ben çok duygulandım izlerken yoksa başka bi niyetim yoktu,tercih meselesi tabi. Neticede aynı zamanda birer evlatız, bu vidyoyu izlerken sadece beklediğim bebeğimi değil annemide düşündüm, buda çok önemli.Tabi anneleri olmayan arkadaşlar içinde bu zor anlıyorum. Maalesef yaşadığımız toplumun dayatması bunlar.Reklamlar, insanlar hepsi... Kiminin parası yok,kiminin yiyecek ekmeği,kiminin ailesi hepimizin eksik bir yanı var herşeyi gözümüze sokuyorlar, bzimde hassas tarafımız neyse oradan vuruluyoruz...Buna alet olmak istemem ama istemesekde bu hayatın bi parçasıyız ve yaşıyoruz.Kimseyi kırmak istemem kaldırmayacağını düşünen arkadaşlar izlemesin tabi.
Nekdr dogru yazmışsın dibine kdr dogru ya. Ne bebem video su nede foto baka biliyorum. Gözume sokuyorlar benimde hep bu sabah ta arkadas arayıp hamile oldugunu mujdeledi ne guzel saglıkla alsın kucagına da biraz tuhafSozum sana degil Deborah... Ama Ben izlemiyorum artik boyle videolar, bakmiyorum bebek resimlerine, gereksiz yere moralimi bozmuyorum. Evet biliyorum anne ile bebegin bagini anneligi ne demek oldugunu... artik dibine kadar sokuyolar gosteriyolar zaten.. Her ortam laf sokuyolar annelik soyle annelik boyle... Sanki biz aptaliz anlamioz anlatilanlati gosterilenleri... Anne olunca anlarmisim... Allahim ya... Kaba olacak ama mal degiliz tamam anne olunca anlariz elbet ama hissetmiyoda degiliz... Tek elimizden gelen dua... Rabbim nasip etmiosa yada zamani varsa elimizden ne gelirki duadan baska...
Evet canim 150 alayim Allah gonlune goreersn
Duambelli ye gectikkızlar bugün işlerin yoğunluğundan anca girebildim zeynep 21 için 200 alıyorum
hayırlı haberlerle dön inşallah ben endişeli ve koku içindeyimNaber kızlar
Bende yoldayım köye dönüyorum.
cnm bende almıstım hatırlatıyım dedimDUAMBELLİ için 200 aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?