Doktora gidiyormusun peki ? ilaç tedavisi gördün mü ? yani ben sadece sirke kullanmadım Doktora gittim ayrıca alternatif tıptan da yardım aldım bütün tuşlara bastım valla ama en önemlisi stres yapmamak bundan 5 ay önce aşırı stres yapmıştım sonra hep dua ettim Rabbim mutlaka kabul eder sen duanı bırakma sabret olucak mutlakaYine adet olmusum ya ama.denemedigim.sey kalmadı ne zaman olucak
Apiterapi aliyorum soğan kürü incir havuç collajen şeker ilacı folik asit bu ay femara yani başka ne yapayimDoktora gidiyormusun peki ? ilaç tedavisi gördün mü ? yani ben sadece sirke kullanmadım Doktora gittim ayrıca alternatif tıptan da yardım aldım bütün tuşlara bastım valla ama en önemlisi stres yapmamak bundan 5 ay önce aşırı stres yapmıştım sonra hep dua ettim Rabbim mutlaka kabul eder sen duanı bırakma sabret olucak mutlaka
Biliyorum çok zor ama Rabbim bizde nasip etmek vakti ve zamanı var demekkiYine adet olmusum ya ama.denemedigim.sey kalmadı ne zaman olucak
Sen hamile misin canım.Biliyorum çok zor ama Rabbim bizde nasip etmek vakti ve zamanı var demekki
Yok 2 yıldır bende istiyorum inşallah nasip olurSen hamile misin canım.
Bende 2 yıldır istiyorum.amin Allah.nasip etsinYok 2 yıldır bende istiyorum inşallah nasip olur
AminBende 2 yıldır istiyorum.amin Allah.nasip etsin
Abdestsiz okuyabilirsin canımMerhaba hanımlar bende tüp bebekle hamile kaldım fakat 4. Ayimda maalesef düşük yaptim bu duaları abdest aldıktan sonra mı okuyoruz günün herhangi bir saatide okunabilir mi
Merhaba 1 hafta sonra yeni liste başlayacak ona eklerim tabi isminiz nedir acaba?Selamun aleyküm yıllar sonra tekrar geldim bu gruba Rabbim 7 sene sonra oğlumu nasip etmişti şimdi oğlum 7 yaşında ve kardeş istiyoruz yine olmuyor yeni listeye beni de ekler misiniz?
tabi eklerim isminiz nedir? 8 Ekim'de yeni listemiz başlıyorBu arada bende listeye ekler misiniz ?
geçmiş olsun canım bu listede varsın liste 7 Ekim'de bitecek bu listeyi mi okumuştun?Asimisa tüm arkadaşlarıma okudum. Yalnız tarih de geçmiş sanırım bana bildirim gelmedi.Çarşamba günü kanamam oldu acile gittik iğne ve hap yazdılar raporluyum evde yatıyorum. Umarım selametle anlatırım Kaçırdığım bişey olursa lütfen etiketleyin istemeden hakka girmeyi hiç istemem.
Listedeki tüm arkadaşlarıma rabbim sağlıkla, afiyetle hayırlı bebişler nasip eylesin.
Amiiiiin
ok canım sonra görüşürüzMerhaba, listedeki tüm arkadaşlarıma okudum. Allah kabul etsin.Asimisa Canım beni bir sonraki listeye eklemezsen sevinirim. Tekrar katilicam bir , iki hafta sonra
Kuzum bitiş 2 Ekim değil miydi?ok canım sonra görüşürüz
Burçin ismimtabi eklerim isminiz nedir? 8 Ekim'de yeni listemiz başlıyor
Yanlışlık vardı canım değiştirdimKuzum bitiş 2 Ekim değil miydi?
Sağ olasıngeçmiş olsun canım bu listede varsın liste 7 Ekim'de bitecek bu listeyi mi okumuştun?
Canım bu listeyi 2 Ekim diye düşünerek erkenden bitirdim bana civciv koymamışsın24.09.2024 TARİHLİ LİSTEMİZ
DUAMIZ:
“RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN”
(SAFFAT SURESİ 100. AYET)
ANLAMI:
“RABBiM BİZE KATINDAN SALİH EVLATLAR NASİP EYLE”
1.nursevdi (NURSEVEN)
2.Asimisa (HATİCE KIZI ARMAĞAN)
3. E ebra34 (FERİDE)
4.Eckubra (NİMET KIZI ECE)
5.MMorsalkimm (GÜLSEREN KIZI ÖZGE)
6.beyons (REFİKA KIZI BEYHAN)
7.cemile___ (TÜLAY)
8.heralde (NEZAHAT KIZI EBRU)
9. H Hasretimm123 (GİZEM)
10.the last chat bender BAHAR)
11.ParlayanGece (HATİCE KIZI MERVE) gebeliğinin sağlıkla ilerlemesi niyetiyle
12. Y Yaz2021(ZELİHA KIZI EKİN)
13.Gulumse90 (ŞAYESTE KIZI ÖZLEM) gebeliğinin sağlıkla ilerlemesi niyetiyle
14.love_story (ÖZLEM) gebeliğinin sağlıkla ilerlemesi bebeğini afiyetle kucağına alması niyetiyle
15. H harivefaa (AYNUR KIZI HARİKA)
16. L lov3y (GÜLSEN)sağlıklı bebeği olsun
17. C Ceylan87 (AYŞE)
18.gecenin_resmi (ESRA)
19. F ftkz (FERDANE)
20. E EceKaan (AYÇA)
21. G Gunduzguzell1 (RÜMEYSA)
Listemizin tamamlanma tarihi: 07.10.2024
LİSTE ŞU AN ALIMLARA KAPALIDIR
Not 1: Liste bitim tarihine kadar okuyup okumadığını bildirmeyenler listeden çıkarılır.
Not 2: (YENİ KATILAN ARKADAŞLAR İÇİN)
Yukarıdaki ayeti belirtilen süre içerisinde her bir arkadaşımız için ismiyle niyet ederek 100 tane okuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?