Hoşgeldin canım aramızaMerhaba bende listeye girebilirmiyim
ne kadar güzel bir grup Allah bu gecenin hürmetine kabul etsin ne mutluluk Derdi verenin derman da vereceğini umarak O na el Açıyor Ondan istiyorsunuz çok duygulandım bu süreç de olanlar iyi bilir ki sabır kolay değil ... ben de aranızda olmak listeye eklenmek istiyorum . Geceniz mübarek olsun hepinize bereket mutluluk sağlık huzur iman getirsin.
Kızlar hoşgeldiniz aramıza.kızlar bende katılmak istiyorum nasıl olacak neler yapmalıyım
Hoşgeldin canım aramızaKızlar bende katilmak istiyorum aranıza...adet döneminde okuyabilirmiyiz
Uzulme rabbim bir gun sesimizi duyar dualarimi kabul edervalla canım bende bugün yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum . moralim eksilerde. 27 nisanda çatlatma iğnesi oldum. maalesef bugün hastalandım. sabahtan beri gözümün yaşı dinmiyor
Yeni de alalım da artık olduğu kadar yapacak bir şey yok onu demek istedim canım
Hoşgeldin canım aramıza
Evet adetliykende okunur
Çünkü bu dua.
Peki guzel haberlerle dönersiniz insallah aramiza.Son arkadasimizYeni listede bende yokum
Kızlar çok daralıyorum bunalıyorum
Yaz geldi heryerde çocuk sesi.
Televizyonda bile her dizide bir hamile falan.
Annemlerin yanına geldim.
Burdada bir sürü hamile haberi aldım.
Ben ne zaman hamile olcam ya.
Yaa doktorlar bir sorunda bulamıyor niye olmuyor ki hala.
Allah ım yardım et bize ne olur
canmm...lütfen bu kadr yipratma kendni seninki inan stresten olmuyo.ne güzel ki hc bir problemn yokBoğazım düğüm düğüm ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum
Rabbim gönlümüze ferahlık ver
valla canım bende bugün yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum . moralim eksilerde. 27 nisanda çatlatma iğnesi oldum. maalesef bugün hastalandım. sabahtan beri gözümün yaşı dinmiyor
yaaaa off pko dan nefret ediorm bnde pkoluym ne yumurtam büyüyo catlio mu catlamio mu daha o bile belli degl Rabbm yardm etsn bizlere4 yıllık evliyim pko olduğu için ilk baştan beri istiyorum. eşimde çok şükür bi sorun yok 6 ay klomen tedavisi yumurtalarım büyüyo çatlatma iğnesi ile çatlıyo ama sonuç yok. 2 kere aşılama yaptırdım suan çok yoruldum 2 aydır tekrar klomene tedavisine başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?