Gunaydin kizlar...Bu hafta dualariniza daha cok ihtiyacim var... Cuma gunu asilamam olacak dua edin nolur... Dualarinizla ve tabi Allahin izniyle tutsun insallah..
Bu arada cumaya kadar ne yapmam gerekir bi tavsiyesi olan varmi ne yiyip ne icelim vs vs.. Simdiden heyecan yaptim
canim inşallah bebeğin gelir bol bol kuruyemiş ye incir ye hurma ye abur cubur yeme asit kafein alma saglikli beslenmeye calis meyve yeGunaydin kizlar...Bu hafta dualariniza daha cok ihtiyacim var... Cuma gunu asilamam olacak dua edin nolur... Dualarinizla ve tabi Allahin izniyle tutsun insallah..
Bu arada cumaya kadar ne yapmam gerekir bi tavsiyesi olan varmi ne yiyip ne icelim vs vs.. Simdiden heyecan yaptim
:) diger ark gecildimi
:) diger ark gecildimi
İlk yanlislikla ole yazmisim bnde farkedince duzenledim kbakmayin lutfeneksik varmış diye okudum yazını :) bilmiyorum eksik varsa tamamlayım dedim ama henüz cvp alamadım görmediler sanırım bilemiyorum...
Cay ve kahve cok iciodum bu hafta icmeyim o zamancanim inşallah bebeğin gelir bol bol kuruyemiş ye incir ye hurma ye abur cubur yeme asit kafein alma saglikli beslenmeye calis meyve ye
içme tabiki canim aslinada adetinle beraber başlaman gerekti bu söylediklerime ama olsun sen yine de yemene içmene dikkat et saglikli bebeisler için saglikli beslenmek sartCay ve kahve cok iciodum bu hafta icmeyim o zaman
katilmak istiyormusun cnm ?arkadaşlar bende katılmak istiyorum ne yapmam gerek şu an için bilgilendirir misiniz?
listeye katlmak istiyormusun ?Beni bilgilendirir misiniz henüz yeniyim burada 2 senelik ewliyim bende Rabbimin bu nimetinden tatmak anne olmak istiyorum
aminİnşallah canım...Rabbim, en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah hepimize (isteyen herkese)....
Canım benim inşallah bebegin tutunur asilaman sonuc verir rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin dualarimiz hepimiz icin bir kisiye okunan dua rabbimiz hepimize de nasip etsin inşallah ..birde kelebegine bayildim telefon uma indirdim :):) guzel haber almak dilegiyle hayirlisiyla gelsin gobusune :)minigin:)Gunaydin kizlar...Bu hafta dualariniza daha cok ihtiyacim var... Cuma gunu asilamam olacak dua edin nolur... Dualarinizla ve tabi Allahin izniyle tutsun insallah..
Amiinn insaallah hepimizin once karninda sonra kucaginda nasip etsin insaaalllah...Canım benim inşallah bebegin tutunur asilaman sonuc verir rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin dualarimiz hepimiz icin bir kisiye okunan dua rabbimiz hepimize de nasip etsin inşallah ..birde kelebegine bayildim telefon uma indirdim :):) guzel haber almak dilegiyle hayirlisiyla gelsin gobusune :)minigin:)
Amin inşallah allahim inşallah nasip eder canim benim dualarimizdasinAmiinn insaallah hepimizin once karninda sonra kucaginda nasip etsin insaaalllah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?