Canim yeni listeye gectik.Dua almadin 2 arkadasimizada siliniceksinSon 3 arkadas icin 200 ser aliuorum allah kabul etsin
Elmirasu icin okumadin cnmeksik varmış diye okudum yazını :) bilmiyorum eksik varsa tamamlayım dedim ama henüz cvp alamadım görmediler sanırım bilemiyorum...
Elmirasu icin okumadin canim
Tamam cnm.elmiranin 250 kaldi bitsin listede kapanırKızlar elmirasu nun duası bitene kadar yeni kişi alalım bence.
Haksızlık olmasın.
Yeni kişi alımı na sürekli devam edersek üstteki arkadaşlar yeni gelenlerin duasını almamış olacak
Masallah kizina ablacim.Rabbim sizlere bagislasin.ne guzel ana kiz okuyosunuz.Ben yarinki arkadasimiz icinde 500 almak istiyorum eklersiniz ..he birdr kizimada cektiriyorum ki inşallah faydasi olur cekilen icin kizim 16 yasında severek cekiyor ucyuz ben ikiyuz kizim 500 cekiyoruz beraber rabbimiz kabul etsin inşallah
Sağol canım benim allah razi olsun rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah seninde kucağına almayı nasip etsin Amin inşallahMasallah kizina ablacim.Rabbim sizlere bagislasin.ne guzel ana kiz okuyosunuz.
:)) tubamss isimli arkadas dunde almadi belki bugun alir diye 50yi ona birakmistim silinmesin kizcagiz diye ama olsun Canim sana ekleyeyim :)elmira için son 50 yi de ben alayım. toplamda 250 olsun benimki. yeni arkadaşa geçelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?