Amiiin canim Allah razi olsun hepinizdenKIZLAR YARIN OKUYANLARI YAZACAĞIM LİSTE YANIMDA YOK ŞİRKETTE..
Zeyneb21 İÇİN OKUYORUZ..
RABBİM BEBEĞİNİ ONA BAĞIŞLASIN. HAYIRLI SAĞLIKLI BİR HAMİLELİK SONRASI
HAYIRLI,SAĞLIKLI,BEREKETLİ BİR BEBEĞİ KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN...
Dun bende korkudan heyecandan kafa kalmadi kuzum ozur dilerimCnm dün özeldrn sana bildirmiştim damla ve senin için 300'er adet aldıgımı farketmedin herhalde
Ay gozunaydin tatli hala:))Kizlar dun ben hala oldum. K. Bakmayin sayfayla ilglenemedim.Zeyneb21 cnm korkutun beni netseki sonradan okudum hersey normal diye.
Amaa kizlarrr bebisi gorseniz cok tatli dunya guzeli bir kızı oldu abimin. Darısı hepimize inşallah.
Evet evet adetin bittigi an 2 gunde bi degerlendir ve yorma kendini....yuzustu yatma bol bol kuru incir ye sut ic badem ye besle vucudunu...catlatma ignesine iste canim iiyi buyuyor bu catlar diyerek vermedi....Nasil anlasiliyor bilmiyorum...ama 12.gun gittigimde hatirlarsaniz.. 1cm.e yakin polip cikmisti...Dun yine sormayi unuttum o polip bebegi etkilermi diye artik 11.haftaya kaldi ...Öylemi ben ilişkiye başlayayım o zaman yarın..
2 günde bir mi deneme oldu sizde doktora gidene kadar canım.
Canım bide iğne dediğim büyümesi için değil. Çatlatma iğnesi.
Yumurta büyüyünce çatlatma iğnesi niye vermedi doktor sana acaba.
Basiniz sagolsun canim...Rabbim sabirlar versinarkadaşlar eger giremezsem cenazeden dolayı her gün bana 250 yazın okurum
Canim damla icim 500 okudugunu yazmistin...bu 500 benim icinmiydi500 okudum
benim pco olup benden aşırı kilolu olup hamile kalan arkadaşlarım var. şubar ayında ilacı bıraktım bende en son adetimde 26 martta oldu. ptesi günü doçent dr a randevu aldım. muayene ücreti pahalı ama . artık sıkıldım ya. yaaa inşallah klomen bendede işe yararmrb cnm doğum kontrol hapını zaten pco dan kurtulmak için veriyolar doktorlar.. ben de klomen kullandım son gittiğimde yumurtalar yeterince gelişmemiş dedi malesef.. bunun nedeni de pko dedi doktorum yani yumurtaların gelişimini engellediği için öncelikle pco dan kurtulmak lazım.. ama şöyle de bi durum var çok kişi pco ile hamile de kalabilmiş yani.. bence sen iyi bi doktora git tekrar klomen başlatabilir ve yumurta gelişimini takip eder doktorun .eğer klomen e vucudun olumlu cevap veriyo ise pco olsa da gebelik şansı var tabi..
Damla icin 500 okudum cnm senn icinde 500 okuyorumCanim damla icim 500 okudugunu yazmistin...bu 500 benim icinmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?