Canım bide 2 arkadaşımızın duasına üst üste mazeretsiz katılmayanları listeden çıkarıyor liste sahipleriAnladim canim daha mantikli evet simdi aldigim duayi okuyayim o zaman sonra topluca alirim bende
Sen yinede listeyi kontrol et listeden silinenler olabiliyor, yoğun olduğun giremiyeceğin günler 3-5 kişiye toplu alırsın,yada hem takip edip hem toplu okurum dersen topluda alabilirsin.Bir kaç gün sonra alışkanlık oluyor zaten hoşgeldin...Anladim canim daha mantikli evet simdi aldigim duayi okuyayim o zaman sonra topluca alirim bende
Ben simdiCanım bide 2 arkadaşımızın duasına üst üste mazeretsiz katılmayanları listeden çıkarıyor liste sahipleri
Onun için arkadaşlar 2 gün giremem diyo yada 3 gün giremem diyo bi kaç kişinin duasını alıyorlar.
2 gün sonra yine dua alıyorlar.
Zaten forumdaysan 2 şer kişinin duasınıda alabilirsin canım
Kimseyi kaçırmazsın hemde
Ben simdiEsEs50 icin 200 daha okudum bundan sonra listenin basindan imiser kisi olarak alicam aksama belirtirim onuda olur mu boyle yapsam
Canım iki kişiye katılmayan siliniyor.Kızlar gamzeli es i sildim amakardelen2558 de devam edeceğim bilgisi vermedi..
Ne yapalım en son da pazar gecesi girmiş kk ya?
Canım iki kişiye katılmayan siliniyor.
Elmirasu nun duası bitene kadar gelmezse sileriz
Kural böyle zaten
canim esesten sonrasi için 250 şer aliyorum kendime kadar. yani 6. siraya kadar
Kizlar Merhaba internim sorun vardi giremedim ilk duaya katilamadim kusura bakmayın. ..2.arkadas icin 300 adet alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?