- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
KIZLAR GUNAYDINN....200 ADET KALMIŞ ALIYORUM ONU CANIMM
Kızlar günaydın ben sanırım hasta oluyorum,bu ayda olmadı
Ay ağlıycam şimdi ya bu ay çok hazırlamıştım kendimi neye güveniyosam.Genelde koyvermem kendimi ama içme taş oturdu resmenAaaa yapma öylee.. Şimdi olmazsa bir dahaki ay olur.. Üzülmek yokkk anlaştık mii.. Bak bol bol dua ediyoruz işte rabbim geri çevirmez..
İnşallah canım ama umudum kırılıyor gittikçe.Allah yardımcımız olsun hep böyle diyorum elimizden ne geliyor ki başka.hayırlısı olsun hakkına üzülmek yokkk...inşallah diğer aya olurr...
Ay ağlıycam şimdi ya bu ay çok hazırlamıştım kendimi neye güveniyosam.Genelde koyvermem kendimi ama içme taş oturdu resmen
kızlar ben hasta oluyorum yaadet olucam neredeyse klomene başlıcaz.. benim başım boğazım ağrıyor öksürükde başladı .. ne olacak böyle
En uygun zamani Rabbm bilir ve muhakkak o zaman gönderir ne diyelm hepimiz icin hayrlisi olur insallahmerhaba, gözlerim doldu okurken.. çok güzel düşünüyorsun. bizimde sınavımız böyleymiş sanırım. geç olsun güç olmasın,
hayırlısıyla gelsin.
imkansız bir durumda değiliz çok şükür, olanlarında Rabbim yardımcıları olsun, daha çok sabır, daha çok dayanma gücü versin. Rabbim bizlerle beraber isteyen herkese nasip etsin.
bozma moralini ne olur.. öbür aya umutlarımızı ekelim. olmadı bir sonra ki aya, bir sonra ki aya...
Yani vücudum ilk kez bu ay tepki verdi bilmiorm ki devami gelir mi..bakalm bu ay nasil yolumuza devam edicez..Canım ya üzüldüm bende şimdi.
Ama iyi bi yanı var bu durumun tedaviye cevap vermeye başladı vücudun. Ne güzel yumurtan büyüdü çatladı.
Çok doğru söylüyorsun canım Rabbim önce sağlık versin hepimize eşlerimizle mutlu huzurlu yuva nasip etsin önce.
Bunlar olmadıktan sonra hamile olsak belkide üzülecez niye hamileyiz diye.
Benim adet günümde 13 Haziran işte bende bekliyorum böyle adeti..
Pazartesi kardeşmin yanına gitcem mezuniyeti var cumartesi ye kadar onun yanında kalacam.
Adeti düşünmemiş olurum belki.
Herşey nasip kısmet inşallah birgün olacak inanıyorum ben
Hayirlisi degilse demekki..bende bu ay kendmi inanilmaz hazrlamstm ama olmadi napalm zamani var daha demekki agla icin acilir dahada güclenirsn ama kendni yipratma nolr.esinin sana ihtiyaci var..oda sen kadr üzuluyodr smdi biz güclü olursak onlarda güclu olurlar Allah esine ve sana can sagligi versn cnm gerisi hallolur Allahn iznyleKızlar günaydın ben sanırım hasta oluyorum,bu ayda olmadı
öğlen arasında eczaneye gidip aliyim birşeyler. klomene hasta bir halde başlamak istemiyorumGeçmiş olsun canımm...
Bİraz vitamin, dinlenme, meyve filan ye iyi gelir...
Ay ağlıycam şimdi ya bu ay çok hazırlamıştım kendimi neye güveniyosam.Genelde koyvermem kendimi ama içme taş oturdu resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?