- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 46
Allahim Kabul etsin inşallah rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin ve hayirli kilsin :) once karnimiza inşallah sonrada kucagimiza almayi nasip etsin hayirli gecelerBen hergün öğlen namazını kıldıktan sonra 2 rekat hacet namazı kılarım bebek olsun diye dua ederim.
Ve listedeki herkese dua ederim.
Bunu alışkanlık haline getirdim
Hergün öğlen namazından Sonra kılıyorum.
Allahim kabul etsin canım benim inşallah rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin hayirli gecelerRabbim kabul etsin canim dualarini..kimin duasinin kabul olacagi belli olmaz...baskalarina dua ettigimizde melekler de bizim icin 2 kat dua ederlermis..adet oldugum icin yatsi namazini kilamadim.sizler icin de dua etcem bu gece..
Şifa olsun insallah arkadasimFSH hormonu yükselmeye başlamış genç kadınların da yardımcısıdır. Otuzlu yaşlarda adetlerinin üçüncü gününde yaptırdıkları tahlillerde, FSH değerinin yükselme göstermesi, bayanlarda "menepoza giriyorum " endişesi gelişmektedir. Bu kaygı onları huzursuz etmekte hatta bazılarını bunalıma sürüklemektedir. Gelişen panik ve endişe duygusu, hormonsal dengeyi daha fazla olumsuz etkileyerek adet düzensizliklerinin tetiklenmesine neden olabilmektedir.
Canim bu tamamen bana uyuyormus buay hicbirsey kullanmiyorum adet ten sonra kullana bilirim
Benim prolaktin braz yuksek cikmisti 31 di bi ara hayit tohumu denedim o cok agir geldi sonra bunu denedim.Nette prolaktin yukseligine saracoglunun videolarinda geciodu o yuzden canimBende duydum bunu canım
Ama hormonlarım iyi çıkınca denemedim
Cok seker dimi ya :)Canim yeni avatarinda bayabi tanimadim :)) daha simdi taniya bildim
Evet cok bicirik çok da tatliCok seker dimi ya :)
Rabbim hepimize boyle tatli huyu guzel ahlakli evlatlar nasip etsinn insallahEvet cok bicirik çok da tatli
Banada sacma geldi dusunsene koyume gittigimde teyzelerimin 8 er cocuklari var ve evde kediler var ben sahsima çok korkarim kediden helede aksam kedi kopege saldirdi dirari cikmistik kedi kabardi kopegin ustune atladi kopegin sahibi kurtardi kopecigini :):):)Kızlar benim evde evcil kedim var.
hic dışarı çikmaz ignelerj falan hepsi yalılır.
onu cok seviyorum.
Onsuz düşünemiyorun evimizi.
size sorum şu : bu gun biri bana dedi ki. Evde kedi olan kadın hamile kalamaz.
hem korktum, hem üzüldüm. Dogrumu sizce. Bdigim hamile kadin cok yakn temas yapmamasi surekli ellerini yikamasi ve tuvaletini temizlememesi lazim onlari biliyorum ama hamile kalmamak biraz sacma geldi
CanımKızlar benim evde evcil kedim var.
hic dışarı çikmaz ignelerj falan hepsi yalılır.
onu cok seviyorum.
Onsuz düşünemiyorun evimizi.
size sorum şu : bu gun biri bana dedi ki. Evde kedi olan kadın hamile kalamaz.
hem korktum, hem üzüldüm. Dogrumu sizce. Bdigim hamile kadin cok yakn temas yapmamasi surekli ellerini yikamasi ve tuvaletini temizlememesi lazim onlari biliyorum ama hamile kalmamak biraz sacma geldi
Canım köpeklerle ilgili bütün hadisleri araştırdın mı.Günaydınnn
Evde bir kızım var.. Ben ona kızım diyorum görenler aaa kediye bak diyor ama aslında o bir köpek...
Bizimle uyur, bizimle kalkar, bizimle yer, bizimle üzülür bizimle sevinir...
Aldığımızda 1 avuç fındık faresi kadardı.. Çok hastalandı günlerce tedaviler oldu ... Şİmdi 5 yaşında evimizin neşesi..
Evde köpek olmaz..
Köpek olan eve melek girmez.
Köpek şeytanın tükürüğüdür.
Köpegi at çocugun olsun...
Daha unuttugum bir sürü laf işittim ben...
Ama size tek bir şey söyleye bilirim.. Bununla ilgili Kuran'ı araştırdım okudum ve hiç böyle bir yazı görmedim.
AKsine hadislerde onların Rabbimizin sessiz kulları olduğunu ve bizim onlara bakmakla yükümlü oldugumuzu söylüyor...
Kısaca demem şuki eğer hayvanları sevdiğim, yardıma muhtaç olanların karnını doyurduğum kimine evimi açtığım, karıncaları yürüken fark edip üstüne basmadıgım, yağmur yagdıgı zamanlar da sümüklü böcekleri kaldırımlardan toplayıp kenara koydugum için;
Yaratandan ötürü yaratılanı sevdiğim için çocugum olmayacaksa varsın olmasın..
Ben böyle olmayı seviyorum..
Sevgiler..
Canım köpeklerle ilgili bütün hadisleri araştırdın mı.
Köpek giren eve melek girmez bu sahih doğru bir hadis.
Ve peygamberimiz köpek sadece 3 şey için tutulur diyo
1 avcılık için
2 evi koruma amaçlı evin dışında
3 çobanlara yardım için.
Ve peygamberimiz siyah köpeklerin şeytan kılığına girdiğini söylemiştir.
Peygamber efendimiz evinde köpek beslememiştir.
Bu konu çok uzun canım ama sen eksik araştırmışsın evin içinde hiçbir suretle köpek bulunmaz.
. Benim eşim ilahiyat mezunu ve imam çok araştırıyor bu konuları soru geldiği için.
Daha çok hadis var istersen yine yazayım canım.
Hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?