• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Kizlar Rabbim herseyin hayırlı ve sagliklisini versin bugun kan testi vermeye gittim esimle biz keseyi görmeyi umut ederken yikildik.Kan degerim düşmüş az önce yine test yaptik hala da düşmeye devam ediyor. Ama kanamam falan yok. Bu ikinci oluyor iki kere annelik olma umitlerim yikildi göz yaslarimi tutamiyorum buraya yazarken bile
Canim sok oldum ya cok uzuldum vallahi elim ayagim titriyo hala,cok sevinmistim senin haberini alinca.
Ne diycegimi bilemiyorum...Hayirlisi buymus demekki....Hersey Rabbimden sabretmekten kaderimizi yasamaktan baska sansimiz yok....
Insallah bidaha boyle acilar yasamazsin yavrularin cennette seni bekler insallah...
Suan kanaman varmi kaca dusmus hcg?
Kromozom sorunu ve kan pihtilasmasi icin arastirma iste bence doktorundan canim daha oncede yaşadım diyorsun..Yine yasatacak olan Allah ama onlemini alirsin... Rabbim sabrini artirsin dua ile

Buyrun Kızlar dedigim kitaptan cektiklerim

Eklentiler

• 20150610_201121.webp
    20150610_201121.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 76
  • 20150610_201140.webp
    20150610_201140.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 90
  • 20150610_201211.webp
    20150610_201211.webp
    52,5 KB · Görüntüleme: 76
  • 20150610_201220.webp
    20150610_201220.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 88
  • 20150610_201237.webp
    20150610_201237.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 86
  • 20150610_201246.webp
    20150610_201246.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 75
  • 20150610_201328.webp
    20150610_201328.webp
    43 KB · Görüntüleme: 79
Kimyasal da diyemediler canım kanamam yok ya şok olduk biz keseyi dusunurken megerse dusuyormus. Telefonla konustuk doktorla yalancı gebelik olabilir iki gun sonra tekrarla testi dedi. Büyük ihtimalle üniversiteye yönlendircekler bizi arastirmak için
canim cok uzuldum rabbimden umut kesilmez ins degerin yukselir dua sirasi sende sanirim . ins rabbim hakkinda en hayirlisi neyse onu nasip etsin

Kizlar Rabbim herseyin hayırlı ve sagliklisini versin bugun kan testi vermeye gittim esimle biz keseyi görmeyi umut ederken yikildik.Kan degerim düşmüş az önce yine test yaptik hala da düşmeye devam ediyor. Ama kanamam falan yok. Bu ikinci oluyor iki kere annelik olma umitlerim yikildi göz yaslarimi tutamiyorum buraya yazarken bile

Canım çok üzüldüm. :( veren de Allah alanda Allah. Herşey bizler için. Sınavın boyle demek ki seninde . ne olur vazgeçme, kendini bırakma. Kaç yasindasin

Nasilsiniz kizlar?
Biraz yogundum onun icin giremedim bakmaya.
Girdim hem guzel habrrler aldim hem uzucu.
Bende iste adet oldum. 3 cu gun kan verdim hormon testi yaptrim. Sonuclari bekliyorum.
Bulgaristanda klomen ve catlama ignesi yok.
Doktor dedi turkiyeden alsana yapalim dedi.
Neyse ben sizlerin yorunlarini cok okudum.
Diyorum ki ben bu ay klomen kulansammi?
Adeten kac gun sonra baslanio benim bu gun 4 cu gun.
Ve catlama ignesiyke klomenin fiyatini ogrenmek istihorum ,ve recetesiz satiliyor mu?
Kuzenime aldrmayi dusunuyorum oda otobusle gonderir.

hayırlı aksamlar her kese ben yorumları okuyorum bı yandan uzulluyorum bı yandan mutlu oluyorum sızınle bahar arkadas ıcın cok sevındım ama dıger bebegını kaybedenler ıcınde cok uzuldum ya artk her seyın hayılısı olsun hepımız hakkında ınsallah.bu arada benım bugun adet olmam lazımdı olmadım ama ben 2 gun daha beklemek ıstıyorum sonra umutlanıyorum olmayınca cok uzuluyorum artık bakalım rabbım gercekten herseyı bılıyor ve goruyor bazen dıyorumkı boyle bı hayata yanı ımanını kurtarmanın zor oldugu hayata hala cocuk ıstemelımıyım

Nasilsiniz kizlar?
Biraz yogundum onun icin giremedim bakmaya.
Girdim hem guzel habrrler aldim hem uzucu.
Bende iste adet oldum. 3 cu gun kan verdim hormon testi yaptrim. Sonuclari bekliyorum.
Bulgaristanda klomen ve catlama ignesi yok.
Doktor dedi turkiyeden alsana yapalim dedi.
Neyse ben sizlerin yorunlarini cok okudum.
Diyorum ki ben bu ay klomen kulansammi?
Adeten kac gun sonra baslanio benim bu gun 4 cu gun.
Ve catlama ignesiyke klomenin fiyatini ogrenmek istihorum ,ve recetesiz satiliyor mu?
Kuzenime aldrmayi dusunuyorum oda otobusle gonderir.
Pregnyl 5000 10 tl ovitrelle 80 tl choriomon 5000 25 tl ben ucunude kullandım hepsi aynı işi görüyor 2 toz 1 su ovitrelle hazır kalem ondan da 2 tane verdi doktorum klomen içinde 10 tane var oda 10 tl reçetesiz biz aldık ama yinede bilemiyorum

bu arada herkes benım hep sag tarafta batma oluyor dıyorlar ama benım nedense solda batma olyor bu ne olabılırkı

Pregnyl 5000 10 tl ovitrelle 80 tl choriomon 5000 25 tl ben ucunude kullandım hepsi aynı işi görüyor 2 toz 1 su ovitrelle hazır kalem ondan da 2 tane verdi doktorum klomen içinde 10 tane var oda 10 tl reçetesiz biz aldık ama yinede bilemiyorum
Klomeni nzmn icmeye baslamistin cnm?

Kanama yoksa nasıl olur ki bu.
Rabbim sen en hayırlısını bilirsin.
Canım Rabbim in imtihanı bu.
Sabırlı ol en azından tutmuştu aşılaman.
İnşallah yine olacak inanıyorum bak olacak
Bende onu anlamıyorum canım kanam yok agri yok ama bebegin degeri düşüyor hayirlisi olsun Rabbim herseyin hayirlisini versin bütün isteyenlere sagliklica nasip etsin

canım çoookkk geçmiş olsun, Rabbim güç kuvvet versin. Sen hangi ilde oturuyorsun? bence bu düşüklerin bi sebebi olmalı, rahime neden tutunamıyorlar araştırılmalı mutlaka.
Antalya da oturuyorum canım ilk dusukten sonra dedim doktorlara ama ilki normal herkeste olur deyip umursamadilar bilmiyorum ki bisey den dolayi olmuyor ama neden olmuyor

Bende onu anlamıyorum canım kanam yok agri yok ama bebegin degeri düşüyor hayirlisi olsun Rabbim herseyin hayirlisini versin bütün isteyenlere sagliklica nasip etsin
Cok gecmis olsun
ne yazsam bos .
teselli etmeye çalışsam oda bos biliyorum
benim basima geldi ve kim ne desede biraz bile icim sogumadi acim hafiflememisti.
allaha sığın dua et.
baska yapacak bir sey yok.
veren allah alan allah .
hakinizda hayirlisi cnm

Cok gecmis olsun
ne yazsam bos .
teselli etmeye çalışsam oda bos biliyorum
benim basima geldi ve kim ne desede biraz bile icim sogumadi acim hafiflememisti.
allaha sığın dua et.
baska yapacak bir sey yok.
veren allah alan allah .
hakinizda hayirlisi cnm
Amin canım hayirlisi gerçekten icim cok aciyor annemlerin yanina geldim ki acim hafiflesin diye ama yok canim aciyo hayirlisi olsun

Canim sok oldum ya cok uzuldum vallahi elim ayagim titriyo hala,cok sevinmistim senin haberini alinca.
Ne diycegimi bilemiyorum...Hayirlisi buymus demekki....Hersey Rabbimden sabretmekten kaderimizi yasamaktan baska sansimiz yok....
Insallah bidaha boyle acilar yasamazsin yavrularin cennette seni bekler insallah...
Suan kanaman varmi kaca dusmus hcg?
Kromozom sorunu ve kan pihtilasmasi icin arastirma iste bence doktorundan canim daha oncede yaşadım diyorsun..Yine yasatacak olan Allah ama onlemini alirsin... Rabbim sabrini artirsin dua ile
Walla bende cok şaşırdım canım bugun diyoduk ki keseyi mi goruruz ki sonucu görünce şok olduk. Gecen cumartesi 12 ile öğrendik bebisi pazartesi 41 e cikti doktor saglikli çok iyi deger dedi. Haftaya bi daha yapin dedi bugun yaptik saglik ocağında 34 cikti aksam bu sefer devlette yaptik 28 çıktı. Doktor yalanci gebelik olabilir dedi belki çıkar bir gun sonra bir daha yap testi dedi ama sanmiyorum canım düşüyor deger

Back
X