- 24 Haziran 2014
- 1.325
- 1.306
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah[/QUOTE]İnşallah tutmustur canim benim lütfen güzel düşün güzel olacak hayirli kilsin rabbimiz inşallah hamissindir bebegin şimdiki tutunur bütün bildiğin dualari oku ve rabbimiz inşallah ol demiştir bizimde dualarimiz seninle ElifAhsen02, post: 41353406, member: 602585"]moralim bozuk kızlar içime bi hüzün çöktü sanki aşılama tutmadı gibi hiç bir belirti yok inşallah yanılıyorumdur![]()
canım benim Allahım razı olsun senden inşallah tutmuşturda boşuna kuruntu ediyorumdur dua dilimden düşmüyor rabbim hayırlısını versin olaki tutmazsa ne tedavi ne bitkisel kür hiç bişey yapmayıp bedenimi dinlendiricem ilaçlardan cok kötü hale geldim[/QUOTE]İnsallah
iyi gecelerriyi geceler arkadaşlar...
canım hiç sıkma canını, seni çok iyi anlıyorum bende 2 kez aşılama oldum, benim ikisi de negatifti ama Rabbimden dilerim ki senin ki pozitif olsun. kaçıncı günündesin? kaç yumoşun büyümüştü?[/QUOTE]canım benim Allahım razı olsun senden inşallah tutmuşturda boşuna kuruntu ediyorumdur dua dilimden düşmüyor rabbim hayırlısını versin olaki tutmazsa ne tedavi ne bitkisel kür hiç bişey yapmayıp bedenimi dinlendiricem ilaçlardan cok kötü hale geldim
Canım pozitif düşün inşallah tutmuşturmoralim bozuk kızlar içime bi hüzün çöktü sanki aşılama tutmadı gibi hiç bir belirti yok inşallah yanılıyorumdur![]()
Allah senden de razı olsun canım İnşallah güzel haberler verirsin bizlereIyi geceler kaderdaşlar... Dua Sırası bana gelmiş çok mutlu oldum buna çok ihtiyacım vardı inşaallah aramızda Duası kabul olan Kullar hatırına Rabbim kabul eder dualarımızı... Yeni gün hepimize hayır getirsin...inşaallah.... Şimdiden hepinizden Allah Razı olsun okuyandan okumayanda....
İyi geceler canımiyi geceler arkadaşlar...
5 yumurta çok iyi bir sayı, sen aşılamayı gonal f ile oldun sanırım, yumurta sayısına bakarsak klomen bu kadar yumurta büyütmez. canım eşininde sperm sayısı iyiyse tutma oranı %20'lerde. yani aşılama da maalesef öyle çok büyük başarı oranı yok. ama Rabbim ol derse önünde kimse duramaz. canım sen 1-2 gün daha bekle çatlatma iğnesinin etkisi geçsin idrarda bi test yap bence, belirtilere gelince onlara hiç takılma, ben hamile olmadığım halde bir sürü belirti yaşıyorum, ama hiç belirti yaşamayıp hamiş olan çoookk var, ama hep dedikleri bişey var hamileliğin olmazsa olmaz belirtisi göğüs ağrısıymış, hadi inşaallaahhh....ahh canım benimm rabbim gönlüne göre versin senin.. 5 tane yumurta vardı 20 18 17 14 mmlerdi birini hatırlamadım şimdi 8. gün bitti bugün çatlatma iğnesinden sanırım göğüslerim çok ağrıyor onun dışındada hiç bi belirti yok erken mi sence ..
doğru diyosun canım az kaldı ama insanoğlu sabırsız işteCanım pozitif düşün inşallah tutmuştur
Daha erken hem stres yapma biraz daha sabırlı olmaya çalış dua edelim bol bol
Inşaallah canım ama benim biraz daha vaktim var şuan doğum kontrol ilacı kullanıyorum bayramdan sonraya inşaallah güzel haberler veririm...Allah senden de razı olsun canım İnşallah güzel haberler verirsin bizlere
evet canım gonal f kullandım iki kutu klomenle iki yumurtam oluşuyodu .. eşimin sonuçlarına baktı doktor yıkama işleminden sonra iyi dedi.. evet dediğin gibi başarı oranı çok az .. Rabbimin gönlü olsun yeterki be burda sadece dört tane spermi olup oda morfolojisi bozuk olup bi ay geçmeden hamile olanı okudum demekki nasip ama insan yinede düşünmeden edemiyor.. gece gece moral verdin bana canım çok saol5 yumurta çok iyi bir sayı, sen aşılamayı gonal f ile oldun sanırım, yumurta sayısına bakarsak klomen bu kadar yumurta büyütmez. canım eşininde sperm sayısı iyiyse tutma oranı %20'lerde. yani aşılama da maalesef öyle çok büyük başarı oranı yok. ama Rabbim ol derse önünde kimse duramaz. canım sen 1-2 gün daha bekle çatlatma iğnesinin etkisi geçsin idrarda bi test yap bence, belirtilere gelince onlara hiç takılma, ben hamile olmadığım halde bir sürü belirti yaşıyorum, ama hiç belirti yaşamayıp hamiş olan çoookk var, ama hep dedikleri bişey var hamileliğin olmazsa olmaz belirtisi göğüs ağrısıymış, hadi inşaallaahhh....![]()
Ben pek iyi değilim canım şoku atlatmaya çalışıyorum dün doktorumla görüştüm kanama yüzde 99 gelir diyo ama gelmezse haftaya bi daha test yap diyo iki ay korunma verdi sonra tahliller istiycem neden bebek düştü diye arastircaz dedi. Rabbim cekemeyecegimiz dert vermesin insallah. Zor geliyor ama verende Rabbim alan da.Gunaydin kizlar...
askiminaskiyim
zeynepce90 sizler nasilsiniz naptiniz kizlar???
tsefem28 bence 15 mm yumurta 5 gune kalmaz catlar sen degerlendirmeye bak