• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Canım benimde ovulasyon döneminde kasık ağrım, karın şişliğim ve gaz problemim oluyor maalesef. canım bence bugün yarın çatlar günlerinizi iyi değerlendirin :KK48: sonrada gelsin bebişşşş :anneadayı:
Ay canım inşallah ya ne güzel demişsin gelsin artık bebeişler, aksi gibi eşim bi kaç gündür gece çalışması yapıyor yinede bi punduna getiriyorum:)

düşük değil mi değer adete 3 gün varken böyle çıktı inşallah yükselir bi düşüğüm var ondan ödüm kopuyo ne olur yükselsin:mad: cumaya kontrolüm var
Hayırlı olsun canım niye düşük olsun adetime 3 gün var diyorsun gün aşırı takip et sadece ikiye katlanıcak görüceksin içini ferah tut hamiş seni:KK54:

ay inşaallahh çok karışığım yükselmezse diye korkuyorum karnım belim heran adet olacakmışım gibi ağrıyor onlar ağrıdıkça ödüm patlıyo
Canım korkma bende çok korkmuştum, Herşeyi Rabbime bırak ama değerin çok iyi yüksekmiş, inşallah da daha da yükselir bebişin sana tutunur

Arkadaşlar ben ilk 10 kişi için 200 er alıyorum. Yarın iftar vakti @EsEs50 ve @Zeynepelmira arkadaşlarımız başta olmak üzere tüm listeye dua edeceğim. Allah kabul etsin.
Bu arada bir önerim daha var. 44 kişiye aynı anda toplu sayı alınamasın. liste bitene kadar en az 3 kez girilmiş olsun, sayı bildirmek için. Böylece birbirimizden haberdar oluruz ve dualarımız daha ihlaslı olur diye düşünüyorum.

Canım zaten hergün topiğe gir.. Öyle toplu alım çok olmayacakk zaten günde 2 kişi okunacagı için en azından okudum derizz.. Rabbim kabul etsin canımm

hayırlı gunler arkadaslar bu gun dahılıye doktoruna gıttım gogus ucundan sıvı gelıyor sıkayetı ıle ve ultrasyonda fıbroadenom adında ıyı huylu tımor var vekorkulacak bı sey yok bu zaten her 5 bayanda bır bulunur dedı ıste yarın kadın doguma gıdecegım ınsallah bakalım merak ettım bu hamılelıge engel mı yada boyle bısey yasayan var mı

Canım duydum ama bildiğim kadarıyla biraz psikolijik de olabiliyor.. Biraz rahatlatmaya çalış kendini olur mu...
Rabbim beterinden korusun.. Vücudun tek düşmanı stress..

dün aşılamamın 12. günüydü kan verdim kimselere söylemedim umudum yok diye sonuç : 49.73 çıktı sevinsemmi üzülsemmi bilemedim adete 2 gün kaldı bu dün ki değer

Şimdiiii gelelimmm sanaaaa;)
Relgine 3gün kala aldığın bu sonuç hamileliliğin belirtisi canım... Yarın tekrar yap aynı saatte ve eğer sonucun yükselmişse süper olur.. Bende mutlu olmayı seç derim... Zaten bu sonucu görmek için çabalamıyormuyuzz daha ne olsunn.. Gerisi taktiri İlahi... Rabbim devamini nasip etsin canım... :KK19:

Hayırlı olsun canım niye düşük olsun adetime 3 gün var diyorsun gün aşırı takip et sadece ikiye katlanıcak görüceksin içini ferah tut hamiş seni:KK54:
inşallah canım Allah razı olsun yarın değilde cuma günü gidicem hayırlı haberlerle dönerim inşallah ilk aşılamaydı doktor %15 şans verince pekte umutlu değildim açıkçası

Canım zaten hergün topiğe gir.. Öyle toplu alım çok olmayacakk zaten günde 2 kişi okunacagı için en azından okudum derizz.. Rabbim kabul etsin canımm

Canım duydum ama bildiğim kadarıyla biraz psikolijik de olabiliyor.. Biraz rahatlatmaya çalış kendini olur mu...
Rabbim beterinden korusun.. Vücudun tek düşmanı stress..

Şimdiiii gelelimmm sanaaaa:KK66:
Relgine 3gün kala aldığın bu sonuç hamileliliğin belirtisi canım... Yarın tekrar yap aynı saatte ve eğer sonucun yükselmişse süper olur.. Bende mutlu olmayı seç derim... Zaten bu sonucu görmek için çabalamıyormuyuzz daha ne olsunn.. Gerisi taktiri İlahi... Rabbim devamini nasip etsin canım... :KK19:
canım ben çoklu alıntı yapamıyorum maalesef beceremiyorum bi türlü :oops: evet aynen bu sonuç için uğraşıyoruz rabbim tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsün inşallah ben bu topiğe rastladım hepinizin duasını aldım allahım sizden razı olsun

düşük değil mi değer adete 3 gün varken böyle çıktı inşallah yükselir bi düşüğüm var ondan ödüm kopuyo ne olur yükselsin:mad: cumaya kontrolüm var
canım bence değerin çok iyi. benim arkadaşımında 42'lerde çıkmıştı şimdi bebeği kucağında ve 4 aylık oldu. inşaallahhh değerin olması gerektiği gibi katlanarak artar :KK68:

canım ben çoklu alıntı yapamıyorum maalesef beceremiyorum bi türlü :oops: evet aynen bu sonuç için uğraşıyoruz rabbim tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsün inşallah ben bu topiğe rastladım hepinizin duasını aldım allahım sizden razı olsun

Amin canım rabbim hepimizden razı gelsinn.. Dualarımızı yaşamayı nasip etsin..
Bu süreçte yapman gereken tek ama tek şey rabbime güvenmenn :KK66:
Cuma yı bekleme yarın kan testi yaptır ki doktor da sana net bir cevap versin ;)
İnşallahh 40 hafta saglıklı bı gebelık ile hayırlı saglıklı bi evlat alırsın kucagınaa

Amin canım rabbim hepimizden razı gelsinn.. Dualarımızı yaşamayı nasip etsin..
Bu süreçte yapman gereken tek ama tek şey rabbime güvenmenn :KK66:
Cuma yı bekleme yarın kan testi yaptır ki doktor da sana net bir cevap versin :KK66:
İnşallahh 40 hafta saglıklı bı gebelık ile hayırlı saglıklı bi evlat alırsın kucagınaa
aminnnn :KK68: rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın dua listemz bitmeden daha tek tek güzel haberler alalım inşallah yarabbim

Back
X