şu anda evet sayıyı siz belirliyosunuz ama 2.3. kişiden sonra değişiklik olabilir.çünkü liste ok kalabalık ve karışıklık olur diye endişe ediyoruz. Belki duayı kişi sayısına bölüp paylaştırma durumumuz var öyle bişey olursa sayfada (Sayıyı biz mi belirliyoruz
Bende ödevimi yaptım..:) selam canısı naptın çalışmalar ne durumda ben yaptım ödevimi:) derya bırakmayalım bu hafta öteki hafta bari ne zaman çatlıyo bilmiyoruz ya .İnşallah canım inşallah bu ay ağzımızdan o güzel kelimeler dökülsün...
Dİnlen bi süre ve rahatmalaya çalış canım.. Belki bi genetik tarama yapılır.. Ama bunları şimdi düşünme ciddi anlamda 2 ay ara ver ve deki ben bunu 2 ay sonra düşünecegim..
Dilerim her şey yoluna girer ve anne olursun.
Oldu ben de Eses50 için 200 okuyorum bugün bitirmem gerek değil mi?yarın diğer kişiye okuyoruz doğru mu cmt pazar okumuyoruz öyle mi çok soru sordum kusura bakmayınŞimdi liste paylaştım onu baştan sona oku canım..
Sıradaki arkadaş için toplam 11.000 rabbi heb li mines salihin okuyoruz.. Sende 200 tane okuyabilirsin.. MEsela ..
Ve ben regl 5. Gündeyim okunur mu haftasonu kapalı Denmiş cmt pzt okumuyoruz öyleyse
Bugün 2 kişiye okuruz diye tahmin ediyorum akşam yine gir sen bie kişi diye düşünüp dua kaçırma , hafta sonu da devam ve reglken de okuyabiliyorsun. Aklına takılan bişey olursa sor canım sorun değil.Oldu ben de Eses50 için 200 okuyorum bugün bitirmem gerek değil mi?yarın diğer kişiye okuyoruz doğru mu cmt pazar okumuyoruz öyle mi çok soru sordum kusura bakmayın
Oldu ben de Eses50 için 200 okuyorum bugün bitirmem gerek değil mi?yarın diğer kişiye okuyoruz doğru mu cmt pazar okumuyoruz öyle mi çok soru sordum kusura bakmayın
O zaman Akşama kadar Eses50 için 200 okurum inşallah bitince buraya yazmam gerekiyor mu Akşama takip eder 2. Duaya da katılırım inşallahBugün 2 kişiye okuruz diye tahmin ediyorum akşam yine gir sen bie kişi diye düşünüp dua kaçırma , hafta sonu da devam ve reglken de okuyabiliyorsun. Aklına takılan bişey olursa sor canım sorun değil.
O zaman Akşama kadar Eses50 için 200 okurum inşallah bitince buraya yazmam gerekiyor mu Akşama takip eder 2. Duaya da katılırım inşallah
Tamam canım merak etme ben şimdi 10 kisiyi de bitiririm siz liste sonuna kadar bana 200 diye not alın ben ara ara girer listeyi kontrol ederim ilerleyen zamanlarda kişiler çıkar da fazla okumamı isterseniz de lütfen bildiri yapın rabbim dualarimizi kabul etsin inşallahCanım sen 200 al o vakit.. Ama günde 2 kişi oku olur mu :)
Benim doktorum dedi ki ilk düşük normal ama ikinci de düşüyorsa araştırılması gerek dedi, genetik testler yapılacakmış canım. İki ay korunma verdi iki ayda anca hormonlar düzeliyor dedi iki ay sonra araştırma başlatılacak bende istiyorum araştırılsın bi sorun varsa çıksın diye. Eşim korunmasak falan dedi, hayır dedi doktor yine hamile kalıp yine düşebilir önce araştırılsın dedi . Bende hiç yaşamak istemezdim canım ama demek ki bizimde sınavımız böylebana dr hiç bunlardan bahsetme .Çatlatma iğnesi ile oldu benim biraz ara verelim gebe kalabiliyorsun en azından kendiliğinden de kalabılırsın dedi.İlkinde aşırı kanama ve ağrı olmuştu.Bu sefer lekenme oldu 2 gündür tam anlamıyla sökülemedim korkuyorum dış gebelikten falan ama dün test yaptırdı dr um değer düşüyor bu mubarek günlerde bunları yaşamak istemzdim ama herşey nasip kısmet
Arkadaşım 2 düşük yaptı rahmi kayiyormus hep belli ayda düşürdü ... alt tarafı dikilip yatiliyor her doktor anlamıyor iyi doktor rahim ağzını anlaiyormisBenim doktorum dedi ki ilk düşük normal ama ikinci de düşüyorsa araştırılması gerek dedi, genetik testler yapılacakmış canım. İki ay korunma verdi iki ayda anca hormonlar düzeliyor dedi iki ay sonra araştırma başlatılacak bende istiyorum araştırılsın bi sorun varsa çıksın diye. Eşim korunmasak falan dedi, hayır dedi doktor yine hamile kalıp yine düşebilir önce araştırılsın dedi . Bende hiç yaşamak istemezdim canım ama demek ki bizimde sınavımız böylebu seferkinde çok umutluydum canım bende çünkü hiç kanamam falan gelmemişti, düşük olduğu kan testinde çıktı ortaya onun için yıkıldık bizde.
Kızlar nasıl oluyor şimdi ?? Yani günde kaç okuyalım bende varikmmm:))))) portakalcimm belli sayı olsa hepimiz öyle okusak ... yetisemeyecegim diye tedirgin oliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?