- 6 Mayıs 2014
- 1.101
- 912
- 158
hyok cnm buharına oturdum ama ayarlanmazsa ıcaklık cok tehlikeliymis titizim bide ben hiç bi tarafa degmedim dokanmadım ama olduAllah Allah hadi ya sen direk içine felan mi oturdun yoksa ben iyice kaynatıyorum yinede okur mu ki acaba
canım ben bastan okuyarak geldiğim için o an yazdım görmedimCanım eses geldi 2 kişi için dua aldı canım
ayy hadi insallah yerleşme kanamasıdırKızlar 2 gün lekelenmem geldi. Bugün bişey yok. Çok canım sıkıldı oruç tutamadım. Ara kanama mı yoksa regli mi anlamadım. Şimdi banyo olup namaz kıldım ama ne olur bilemiyorum. Normalde adetime 1 hafta var.
kızlar yarın sabah görüşmek üzere diyorumm... sayfa 1114 den devam edecegizz..
arada cevap yazmadıklarım olduysa özür diliyorum.. hepinizi ayrı ayrı sevdim gerçekten..
eksiklikler varsa iletin sabahda...
ramazanımızın 2.gününe adım atacagız allahın izniyle..
Dualarımızı yaşamaya başlayalım tez vakit inşallahh
kızlar yarın ben işten dönene kadar akşam olur haber vermeyi unuturum yasemine geçtiğinizde 250 yazarsanız sevinirim okudum duayı unutmayayım diyeDua almayan kızlar sahurda uğrayıp dualarınızı alın.
Günde 2 kişiye okunacak bugün ikinci kişi için hala almayanlar var..
Sabah yeni kişiye geçsek iyi olacak
Kizlar beni de ekler misiniz dualarinizaKIZLAR;
SAFFAT SURESİ 100. ayette;
Hz. İbrahim Peygamberimiz Rabbimize
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
Diye Dua ediyor.
Rabbimiz de bu Duaya karşılık hemen Saffat Suresi 101. Ayetle karşılık veriyor.
101. Ayet;
" BİZDE ONA USLU BIR OĞUL MÜJDELEDİK."
Bizlerde bu dua ile birbirimize dua edelim. Kimin Duası kabul olur bilemeyiz.
DUA kardeşliğine varmısınız ?
Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Bir Müslümanın din kardeşinin arkasından ettiği hayır dua kabul olur. O dua edince, bir melek, “Âmin, kardeşin için istediğinin aynısı sana da verilsin” der.)[Müslim, Tirmizi, İbni Mace]
(Bir kimse, gıyabında birine dua ederse, melekler, aynı şekilde ona dua ederler.)[Müslim]
(En çabuk kabul olunan dua, kişinin din kardeşi gıyabında ettiği duadır.) [Buhari]
(Gizli [yani gıyabda] yapılan dua, âşikârenin yetmiş misline eşittir.) [Ebuşşeyh]
(Allah teâlâ ile arasında perde bulunmayan iki dua vardır. Biri mazlumun duası, diğeri de kişinin din kardeşinin gıyabında yaptığı duadır.) [Taberani]
Daha sonraki duamız;
"HUVALLÂHUL HÂLİKUL BÂRİÛL MUSAVVİRU"
MEAL; O ALLAH Kİ; YARATAN’DIR, YOKKEN VAR EDEN, ŞEKİL VERENDİR.
BİZİMLE DUA YA BAŞLADIKTAN SONRA HAMİLE OLAN ARKADAŞLARIMIZ:
1= @ERSU ............. ....
2= @Fame35 .............
3= @fermante...........
4= @ozgecan19.... .....
5=Zeyneb21 ..........
6= @sedaaaaaaaaa ....
7= @firdevscansu.........
8= @tuuba84.................
9= @Mihrimah00...........
10= @askiminaskiyim.....
11= @ElifAhsen02......... ....
Oyle canim olum hayatimizin gercegi insallah ahirette birlik olursunuz..Ne kadar sansli onu seven hala yad eden tatli bi gelini varYoooook birtanemm. Uzulmedim hic. Hayir, başka birşey düşünme lütfen. Ben uzulmuyirum artik. Gülsüm anneminde yazısı böyleymis. Ahh keskeeee böyle olmasaydı. Ama.. Yazılmış bir kere alına.. Amiin canım benim aminn.. Ben üzülmedim. Sende üzülme olur mu
Uyardığın iyi oldu cnm çok saol ben de tüplerde sorun yok bir kızım bile var ciddi bir enfeksiyon da yok. Çok şükür .Böyle bir tehlike varsa hiç yapmıyım öyleyse saolahaaa güldürdün beni cnm yaa banada birini önerdiler gittim 6 aya yakı bu bugulardan yapıyodu yumurtama falan bakıyodu ama bakteriden mantar olustu sonra bartonin kisti operasyonu oldum ne acılar cektim neler bu işlem tüpler için hsg cektirip tüpleriniz acıksa yapmayın bide sıcaklıgıda önemli allah korusun bu işi bilmeyen için tehlikeli tüplere ve yumoslara zararı olabiliyomus ben bi kac kez kalkıyodum kontrol edıyodu falan
günaydınnnngünaydın kızlar
Amin damlacım hepimizin inşallah:)Listeyi düzenleyen arkadaşlarım çok hakkınız geçiyor hakkınızı helal edin lütfen dilerim Allahtan tez zamanda gönlünüzden geçeni nasip etsin sizlere bizlere herkese inşallah...Amiinn
Öylemi görmedim liste başlamadansa not tutmuyodum henüz tüh hakkını helal etsin hemşerim:)canım liste baslamada eses almıstı sanki duaşları bi bak istersen önceki sayfalara
Buralardaysan az bekle canım kızlar gelsin nasıl ilerleyceğimize bakalım devam edelim olurmu.Ben Yasemin ve damla 22 için okumaya başlasam olur mu?
Canım listeyi sırayla takip etmen lazım hedefimiz her gün 2 kişi için dua alıp ramazan süresince listedeki herkese dua etmek.İlk kişiyi kaçırdın şuanda ikinci kişi yani zeynepelmiradayız onun için okuyacağın dua sayısını belirtip ( zeynepelmira için 250 okuyorum gibi) besmeleni çekersin içinden gelen sözlerle dua edip 250 kere "Rabbi hebli mines salihin" dersin bu kadar. Sonra yine topiği takipte olman lazım diğer kişiye geçiyoruz çünkü onun içinde dua almalısın böyle ilerliyoruz.Arkadaşlar hayirli sahurlar ben taşındım biliyosunuz bahsetmistim iki gündür yerlesmeye calisiyoruz ama hala her yer her yerde ev büyük eşya çok malesef.bu duayı nasil yapicaz tam olarak besmele cekip okuyacakmiyiz sadece esksik varsa yazin şimdi okuyayim ara ara girmeye calisiyorum ama takip edemedim sakın beni silmeyin :) normalde surekli forumdayim ama bu ara bakamiyorum kosturmaktan.aciliyet olursa özel msj atarsaniz çok sevinirim liste de emeği olan ve bu güzel düşünceyi gerceklestirwnlerden rabbim razı olsun allah hepimizi guldursun
Olur aşağı yukarı katılanlar belli oldu gibi herkese Eşit Say'ı düşecek şekilde dağıtılsa herkes ne okuyacağını bilir okudukça okudum diye herkes mesaj yazar kime ne okundu bilinir diye düşünüyorum. Bu şekilde takip zor olabiliyor mesaj trafiği çok fazla Yine de siz bilirsinizBuralardaysan az bekle canım kızlar gelsin nasıl ilerleyceğimize bakalım devam edelim olurmu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?